Karolina_Nett Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='ewka i haker']nio to czezkmy na foty pokoju i psa [quote name='Izabela124.']Witanko Ja tez czekam na fotki :) [quote name='Doginka']pokaż pokoik:crazyeye::loveu: [quote name='Dzaga']To ja inaczej- czekamy na foty psa w pokoju :loveu: [quote name='basia bonnie']poka pokój! :loveu: [quote name='ewka i haker']czekamy:razz: [quote name='Helga&Ares']ja tu czekam:diabloti: na waszą fote [quote name='Sznaucerka-Balbina']No to my też Czekamy na piękny pokoik neciorowej :) [quote name='ewelinka_m']my również :diabloti: [quote name='Olusia']Czekamy :p Fotki pokoju/psa w pokoju jak sobie go do końca urządzę, na razie nic tam oprócz mebli nie ma poustawianego :eviltong: Ale mam obiecane dwórkowe fotki :multi: CDN Quote
Karolina_Nett Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Chyba fotosik mi jakość popsuł, bo był ostrzejsze :shake: * *:evil_lol::evil_lol::evil_lol: CDN Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Witanko No nareszcie dalas fotki szczesliwego Necika Quote
Karolina_Nett Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko No nareszcie dalas fotki szczesliwego Necika Hej ;) Widzicie?, CIERPLIWOŚĆ SIĘ OPŁACA!!! Quote
Magot Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Piękne foteczki, sczezgólnie ta mi się bardzo podoba http://images30.fotosik.pl/199/bdf47df02b3799a2.jpg :loveu: A gdzie wspólna fotencja?:cool3::mad: Quote
Karolina_Nett Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='magda_drakkar']Piękne foteczki, sczezgólnie ta mi się bardzo podoba http://images30.fotosik.pl/199/bdf47df02b3799a2.jpg :loveu: A gdzie wspólna fotencja?:cool3::mad: Dziękuję :loveu::multi: Będzie może jak się pogoda poprawi. Quote
Helga&Ares Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Karolina_Nett']Dziękuję :loveu::multi: Będzie może jak się pogoda poprawi. ja Ci dam może:mad: i czekam na wspólną:loveu: Quote
ewelinka_m Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 :sweetCyb:fociachy wreszcie :loveu: ale z niego piękność i jaki dumny chodzi a co to za westuś? :razz: Ona da wspólną fotkę teraz taką atmosferę tajemniczości wprowadza :eviltong: p.s bardzo przepraszam za offa, ale pomóżcie i oddajcie głos, bo to jedyna możliwośc,żeby pomóc zwierzakom, które tam cierpią. http://www.dogomania.pl/forum/showpo...postcount=4112 Quote
Karolina_Nett Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='Helga&Ares']ja Ci dam może:mad: i czekam na wspólną:loveu: No dobra, ale poczekajcie na ładną pogodę i wycieczkę na działkę :razz: [quote name='ewelinka_m']:sweetCyb:fociachy wreszcie :loveu: ale z niego piękność i jaki dumny chodzi a co to za westuś? :razz: Ona da wspólną fotkę teraz taką atmosferę tajemniczości wprowadza :eviltong: p.s bardzo przepraszam za offa, ale pomóżcie i oddajcie głos, bo to jedyna możliwośc,żeby pomóc zwierzakom, które tam cierpią. http://www.dogomania.pl/forum/showpo...postcount=4112 ;) On tak tylko wygląda, to kompletny oszołom :shake: Mój kochany :loveu::loveu::loveu: To Alpi :multi: :eviltong: Zagłosowałam :p Quote
ewelinka_m Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 ten Alpi? :crazyeye::crazyeye: oj coś link nie działa do tamtego postu wiec gdyby jeszcze ktoś chciał głosować :razz: http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9968075&postcount=8483 Quote
Karolina_Nett Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 ewelinka_m napisał(a):ten Alpi? :crazyeye::crazyeye: Ten sam, żaden inny ;) Quote
ewelinka_m Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Ten sam, żaden inny ;) no to nieźle wyrósł, pamiętam jeszcze jak to to takie maleńkie było :roll: pozdrów ich od nas :loveu: dziękujemy za głosik Quote
Karolina_Nett Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 ewelinka_m napisał(a):no to nieźle wyrósł, pamiętam jeszcze jak to to takie maleńkie było :roll: pozdrów ich od nas :loveu: dziękujemy za głosik A no, ja pamiętam nasz pierwszy wspólny spacer, jak Alpi od razu to stawiku wskoczył :loveu::evil_lol: Nie ma sprawy ;) A to Julka nie zagląda już na westcoona, ja też tam dawno nie byłam, ale nie mam na nic czasu, a jak mam czas to znajduję sobie inne zajecie niż siedzenie przed monitorem ;):oops: Nmzc :multi: Quote
ewelinka_m Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Karolina_Nett napisał(a):A no, ja pamiętam nasz pierwszy wspólny spacer, jak Alpi od razu to stawiku wskoczył :loveu::evil_lol: Nie ma sprawy ;) A to Julka nie zagląda już na westcoona, ja też tam dawno nie byłam, ale nie mam na nic czasu, a jak mam czas to znajduję sobie inne zajecie niż siedzenie przed monitorem ;):oops: Nmzc :multi: niestety serwer nam coś padł :shake: ogólnie wszystkie fora etc które były na tym serwerze znikły :placz: i wszystko szlak trafił :angryy: miałobyć nowe jakieś próbne też w między czasie było, ale nie wypaliło to już nie to co kiedyś :shake: a jaki macie pokoik? :razz: Quote
Karolina_Nett Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 ewelinka_m napisał(a):niestety serwer nam coś padł :shake: ogólnie wszystkie fora etc które były na tym serwerze znikły :placz: i wszystko szlak trafił :angryy: miałobyć nowe jakieś próbne też w między czasie było, ale nie wypaliło to już nie to co kiedyś :shake: a jaki macie pokoik? :razz: Aha.. :-( Mówiłąm żeby zostać przy fora.pl to się wszyscy uparliście :shake::mad: A taki, normlany :eviltong: Plaster limonki na ścianach i suficie + gipsary i podwieszany kawałek sufitu w kolorze "dojrzały groszek" ;):evil_lol::eviltong: Quote
ewelinka_m Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Aha.. :-( Mówiłąm żeby zostać przy fora.pl to się wszyscy uparliście :shake::mad: A taki, normlany :eviltong: Plaster limonki na ścianach i suficie + gipsary i podwieszany kawałek sufitu w kolorze "dojrzały groszek" ;):evil_lol::eviltong: :shake: cóż trudno... jakoś damy radę :-( w zasadzie wiesz, tam było wszystko nowocześniejsze więcej opcji etc. ee że co o tym pokoju? :evil_lol::evil_lol: pokaż fotkę :eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 ewelinka_m napisał(a)::shake: cóż trudno... jakoś damy radę :-( w zasadzie wiesz, tam było wszystko nowocześniejsze więcej opcji etc. ee że co o tym pokoju? :evil_lol::evil_lol: pokaż fotkę :eviltong: No niby tak, ale... :roll: Innom razom gassira napisał(a):wszystkie foteczki bardzo fajnie wyszły:p Dziękuję przeogromnie:calus: Quote
Pimpek Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Dzieńdoberek :diabloti: http://images29.fotosik.pl/198/e160f36891bec10b.jpg Nie no, ekstra :evil_lol::loveu::cool3: Quote
Karolina_Nett Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='Pimpek']Dzieńdoberek :diabloti: http://images29.fotosik.pl/198/e160f36891bec10b.jpg Nie no, ekstra :evil_lol::loveu::cool3: Lałam z tego chyba przez dwa dni :eviltong::diabloti: Quote
ewka i haker Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 hej narescie fotki necika:loveu::loveu: bosko teraz dawaj pokoj:lol: Quote
Karolina_Nett Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 ewka i haker napisał(a):hej narescie fotki necika:loveu::loveu: bosko teraz dawaj pokoj:lol: Siemanko :eviltong: ;) Obiecuję, ze gdzieś tak za miesiąc - póki co narazie nawet na ścianie paneli nie mam dokończonych bo okno wymienić dopiero mają przyjść, jak wszystko będę miała dokończone na perfekt to napewno wstawię fotkę ;) Quote
ewelinka_m Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Siemanko :eviltong: ;) Obiecuję, ze gdzieś tak za miesiąc - póki co narazie nawet na ścianie paneli nie mam dokończonych bo okno wymienić dopiero mają przyjść, jak wszystko będę miała dokończone na perfekt to napewno wstawię fotkę ;) ee tam może być foto bez okna, bez paneli :diabloti: w zasadzie bez niczego, żeby tylko kolorki było widać :cool3: ale jaka pamiątka będzie fotka przed remontem w trakcie i efekt końcowy :cool3: Quote
Recommended Posts