ewelinka_m Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ekhem co z fotami?! :diabloti: :mad: nowy aparat jest a tu cisza :cool1: Quote
Izabela124. Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Witanko I znow gdzies zniknelas:-(:shake::shake::cool1: Quote
Karolina_Nett Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Helga&Ares napisał(a):nie może....na pewno!:grins: ewelinka_m napisał(a):Karola :mad: nie ściemniaj tu tylko wrzucaj fotki, wspólna też ma być :diabloti: już Ci mówiłam, że nie ma sie czego wstydzić :eviltong: Olusia napisał(a):Właśnie, nie ma się czego wstydzić. :grins: Ja też niedawno wstawiłam wspólną fotkę, ha! :) ewka i haker napisał(a):hej ja chce juz foty Izabela124. napisał(a):Witanko A tu nadal fot nima, oj nieladnie ewelinka_m napisał(a):Karola grabisz se :diabloti: ewka i haker napisał(a):kurde gdzue foty:mad: Izabela124. napisał(a):Witanko :):):):P):) Bzikowa napisał(a):Hej:loveu: ewka i haker napisał(a):hej A FOTY GDZIE??:cool3: ewelinka_m napisał(a):ekhem co z fotami?! :diabloti: :mad: nowy aparat jest a tu cisza :cool1: Olusia napisał(a):Karola, gdzie są te obiecane foty? :grins: Izabela124. napisał(a):elo Wlasnie gdzie fotki? ewka i haker napisał(a):halo gdzie jestescie?? Czarna_Owieczka napisał(a):Hej, hej :razz: Olusia napisał(a):Hej Mili :eviltong: Izabela124. napisał(a):Witanko I znow gdzies zniknelas:-(:shake::shake::cool1: Heloł Nettomaniacy :loveu: A nawet mi nie mówcie, jestem tak wkurzona że aż szkoda gadać :angryy: Na wszystko ogólnie, długo by opowiadać... :angryy::angryy::placz: Fotki dam, obiecuję, tylko nie wiem kiedy, jutro idę na działkę więc też będą jakieś nowe :multi: Quote
Karolina_Nett Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Izabela124. napisał(a):No to dobrego humorku zycze :) ewelinka_m napisał(a):a co to się dzieje? :shake: uśmiechu! Bzikowa napisał(a):wdech-wydech, Necikowa, będzie git :cool3: Już jest git, dzięki dziewczyny ;) KONIEC REMONTU W KOŃCU!!! :multi: Mam teraz cudny pokój :loveu::loveu::multi: Quote
Dzaga Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 To ja inaczej- czekamy na foty psa w pokoju :loveu: Quote
olifka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 No to my też Czekamy na piękny pokoik neciorowej :) Quote
Recommended Posts