ewka i haker Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9846135#post9846135 Quote
Karolina_Nett Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='ewka i haker']a mozesz nam podac ich strone my mamy juz od pazdziernika:eviltong: Czyją stronę? ;) [quote name='ewka i haker']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9846135#post9846135 Podniosę, więcej nic nie zrobię, najwyżej podam na inne fora ;] [quote name='Izabela124.']Witanko i dzis :) Hej :multi: Quote
Doginka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 :crazyeye:Chyba nowy aparatello jest, to i fot będzie więcej:multi::multi::multi: A Nett chyba był u fryzjera, co?:loveu::loveu::loveu: Piękne nochalki focisz:p Quote
Karolina_Nett Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 basia bonnie napisał(a):Heloł Sznupelki :hand: Heloł :multi: Doginka napisał(a)::crazyeye:Chyba nowy aparatello jest, to i fot będzie więcej:multi::multi::multi: A Nett chyba był u fryzjera, co?:loveu::loveu::loveu: Piękne nochalki focisz:p A no jest :loveu::multi:, już jest więcej niż przez cały ten czas jak miałam stary aparat :evil_lol: Już daaaaawno :razz: Dziękuję :loveu::oops: Izabela124. napisał(a):Witanko No i gdzie sa nowe fotki? Kilka stron wcześniej :diabloti: Jak będę na normlanym kompie to zrzucę spacerowe fotki i potem na fotosik, a następnie... Wiadomo :multi: Quote
ewka i haker Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 dobra dobra nowy aparat a gdzie fotki:mad: Quote
Karolina_Nett Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Olusia napisał(a):Cześć :calus: Czarna_Owieczka napisał(a):Hejka :cool3: Siemka :calus: ewka i haker napisał(a):dobra dobra nowy aparat a gdzie fotki:mad: Olusia napisał(a):Fotki by się przydały. :grins: Obiecuję że dam, zresztą wy same częściej nie dajecie :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 u mnie prawie codziennie bo jak mnie do kompa nie puszczaja to nie ma i ja nie ma aparatu a ty masz:eviltong: Quote
Olusia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 U mnie ostatnio dosyć często są. :grins: Ha! Quote
ewka i haker Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Olusia napisał(a):U mnie ostatnio dosyć często są. :grins: Ha! no wlasnie u nas sa a ona sie do nas czepia:evil_lol: Quote
Olusia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Właśnie. :evil_lol: Karola, dawaj fotki i się nie kłóć! :grins: Quote
Helga&Ares Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 no, gdzie te foty? domagam się waszej wspólnej:grins: Quote
Olusia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Helga&Ares napisał(a):no, gdzie te foty? domagam się waszej wspólnej:grins: Oo, dobry pomysł. :cool3: Ja też proszę o taką fotkę. :grins: Quote
Karolina_Nett Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 ewka i haker napisał(a):u mnie prawie codziennie bo jak mnie do kompa nie puszczaja to nie ma i ja nie ma aparatu a ty masz:eviltong: Olusia napisał(a):U mnie ostatnio dosyć często są. :grins: Ha! Kłamiecie :diabloti:;) ewka i haker napisał(a):no wlasnie u nas sa a ona sie do nas czepia:evil_lol: Ojejku :razz: Olusia napisał(a):Właśnie. :evil_lol: Karola, dawaj fotki i się nie kłóć! :grins: Dam, dam ;) Helga&Ares napisał(a):no, gdzie te foty? domagam się waszej wspólnej:grins: Olusia napisał(a):Oo, dobry pomysł. :cool3: Ja też proszę o taką fotkę. :grins: Doooobra, fotki spacerowe w środę (obiecuję!!!) a nasza wspólna, może... :scream_3::hmmmm: (:lol!:) Quote
ewelinka_m Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Karola :mad: nie ściemniaj tu tylko wrzucaj fotki, wspólna też ma być :diabloti: już Ci mówiłam, że nie ma sie czego wstydzić :eviltong: Quote
Olusia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Właśnie, nie ma się czego wstydzić. :grins: Ja też niedawno wstawiłam wspólną fotkę, ha! :) Quote
Izabela124. Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Witanko A tu nadal fot nima, oj nieladnie Quote
Recommended Posts