:: FiGa :: Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Oszzz przeciez ja się od niczego nie wymiguję, a i tak jestem tam beznadziejnym modem :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Hy..ym gdzie są zdjęcia małego brodacza? :mad: Tak się cicho zrobiło...zaniedbujesz galerię :shake: pzdr. :p Quote
Czarna_Owieczka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::mad: :mad: Ja bym tu użyła takiego emota: :-x Quote
:: FiGa :: Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Ja bym tu użyła takiego emota: :-x A co powiesz na :boom: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A co powiesz na :boom: To jest zbyt drastyczne, krew się leje, a tu dzieci wchodzą przecież :diabloti: ps. A czy Panna Karolina nie wyjechała na wakacje? Quote
:: FiGa :: Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):To jest zbyt drastyczne, krew się leje, a tu dzieci wchodzą przecież :diabloti: ps. A czy Panna Karolina nie wyjechała na wakacje?To sie nie patrz :eviltong: Pewnie tak :mad: tańczy hula-hula na hawajach u boku brada pita :shake: I popija drinki z palemką :razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):I popija drinki z palemką :razz: Pijaczek :p Grunt że zdjęcia ze sobą przywiezie, a jak tańczy z Brad'em to mam nadzieję że mi autograf weźmie :cool3: Quote
Karolina_Nett Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Dobry ;). Po długiej przerwie chciałam wrócić na starym koncie, ale coś się stało, że nie mogę w żaden temat wejść i odpowiedzie, bo mnie wylogowuje :(. Czy jakiś moderator (zagląda tu któryś? :P) mógłby zmienić nazwę tematu poprostu na "Nett - mały wredny potwór"? :D Quote
Karolina_Nett Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 O, już ktoś zmienił :). Dzięki wielkie :*. I owszem, mam nowe zdjęcia, ale osoby które tu wchodzą i tak je widziały, ale... Wkleję! :] Z moją kuzynką Julią. Ujęcie w stylu The Dogs. I z moim bratem ciotecznym. Trochę się rozmazało. Nett a'la babcia. Będzie więcej :P. Quote
Olusia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 http://img408.imageshack.us/img408/1551/wakacje2007022cn0.jpg To zdjęcie najbardziej mi się podoba, Necik piękny :loveu::loveu::loveu: Quote
Samturia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Oddawać nicka Karolinieeee! :evil_lol: pozdro ;) Quote
:: FiGa :: Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Karola i jeszcze jedna uwaga - mozna dawać góra 5 zdjęć na posta ;) Jest nowy regulamin ;) Quote
Karolina_Nett Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 aha, ok, to np. jak mam 15 zdjęć to mam dać 3 posty pod rząd;] dzięki:* Quote
Olusia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Karola, może jakieś nowe zdjęcia, coo ? Quote
Karolina_Nett Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 no mam mam ale lenistwo bardzo daje o sobie znać, jak znajdę czas to wkleję bo narazie zadania a potem na wypad z koleżankami ;) Quote
olifka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Czeeeeeeeeeeeść Karooola:loveu: http://img408.imageshack.us/img408/1551/wakacje2007022cn0.jpg Mój Necior:loveu: Jak ja dawno jego fotek nie oglądałam:evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Necik, necik, necik i jeszcze raz necik:loveu::loveu::loveu: Quote
Karolina_Nett Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 nie twój bo mój i nie oddam, no chyba że w ramach zamiany Nett - Balbina, oczywiście za dopłatą :evil_lol: bo widzisz, nie zaglądasz do nas w ogóle to nie widziałaś ;) Quote
Olusia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Karolina - daj jakieś nowe fotki !!! Quote
Karolina_Nett Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 oj no... nie chce mi się linkować :P ok, dam dwa z 3-dniowego wypadu do Ustronia, dosłownie jakieś 100 m trzeba było przejść od domku (!!) i już się było nad Wisłą i można było fajnbie posiedzieć. teren ogrodzony, Necik zadowolony bo biegał gdzie chciał, no i miał kogo obszczekać bo mu taki pan nie przypasował :evil_lol: i to narazie tyle :razz: Quote
Olusia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Jaki kudłacz :loveu: słodziutki :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 hehe, to jest Kołtun, trzeba go na łyso kosiarką trzasnąć i przez jakiś czas będzie spokój :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Dotarłam do Was :cool3: Karolciu fotki śliczne, a że Nett piękności to chyba już wspominać nie muszę.. :lol: tylko nie obijaj się z tymi zdjęciami pozdrawiam cieplutko ewelinka&spaiki p.s Karolciu pamiętasz mnie jeszcze? :eviltong: Quote
Recommended Posts