Karolina_Nett Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Czekamy na nowe fotki OK :) ewka i haker napisał(a): Nie wyświetla mi się ale i tak dziękuję :loveu: Doginka napisał(a):Dzieńdobry:p Życzę MOKREGO DYNGUSA Był mokry, aż za, prawie że wylądowałam w wannie na koniec dnia :diabloti: A teraz boli mnie strasznie gardło, a popołudniu jak byłam z Necikiem u weterynarza to aż mi się słabo zrobiło, nie wiem czemu :-( Sznaucerka-Balbina napisał(a):Cześć Neciory:loveu: Przybywamy poświątecznie :) Hej Biśki :loveu: Dobrze że w ogóle :evil_lol::multi: Izabela124. napisał(a):I ja przyszlam sie przywitac :) Hej ;) Bzikowa napisał(a):Raz na ruski rok tu bywam co prawda ale i tak witam Was :loveu: Heloł :loveu: Olusia napisał(a):Witamy wieczorkiem, miłych snów życzymy ;) Były miłe, śniło mi się 7 księżyców i jakaś planeta jowiszopodobna :evil_lol: Helga&Ares napisał(a):dobry wieczór Netki!;) Siemaneczko :multi: basia bonnie napisał(a):Witam Necikową! :loveu: A ja witam was (Bonniową?) :evil_lol::multi: Quote
olifka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Karolina_Nett napisał(a): Hej Biśki :loveu: Dobrze że w ogóle :evil_lol::multi: Dzień Dobry :) Oj ale odwiedzam:evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Dzień Dobry :) Oj ale odwiedzam:evil_lol: Hej :multi: Ja do was zzaglądam za (prawie :diabloti:) każdym razem :eviltong: Olusia napisał(a):Siemka :D:D Heloł... :loveu: Bzikowa napisał(a):To teraz fotki, taak?:diabloti: Aktualnie mam anginę ropną, więc niee :diabloti: Quote
ewka i haker Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 hej hej co tam?? zaparzaszmy do nas duzo fotek:loveu: Quote
Magot Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Karolina_Nett'] Aktualnie mam anginę ropną, więc niee :diabloti:[/quote] Nienawidzę tego ohydztwa:shake: Quote
Doginka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Już Ci bardzo współczuję, bo wiem co to za cholerstwo:crazyeye: - wracaj do zdrowia:calus: Quote
ewelinka_m Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 więc szybkiego powrotu do zdrowia życzę! Quote
Karolina_Nett Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='ewka i haker']hej hej co tam?? zaparzaszmy do nas duzo fotek:loveu:[/quote] Hej, na pewno zaraz wpadnę ;) [quote name='magda_drakkar']Nienawidzę tego ohydztwa:shake:[/quote] [quote name='Olusia']Zdrowiej szybciutko! :loveu:[/quote] [quote name='Bzikowa']Zdróweńka życzę!;)[/quote] [quote name='Doginka']Już Ci bardzo współczuję, bo wiem co to za cholerstwo:crazyeye: - wracaj do zdrowia:calus:[/quote] [quote name='Izabela124.']Witanko Zdrowka zyczymy[/quote] [quote name='ewka i haker']szybko do zdrwia wracaj[/quote] [quote name='eria']jak samopoczucie ? co u Necika?:cool3:[/quote] [quote name='ewelinka_m']więc szybkiego powrotu do zdrowia życzę![/quote] [quote name='Czarna_Owieczka']Hejka :) zdrowiej :calus:[/quote] Dziękuję, na pewno to że o mnie pamiętaliście mi pomogło, bo jest już super, mogę bynajmniej normlanie wszystko łykać i nie męczę się przy jedzeniu i piciu :diabloti: Nie wyleczyłam się jeszcze całkiem, bo trochę, ale tylko trochę boli mnie jeszcze gardło, ale już jest OK. Byłam u lekarza do mi pani powiedziała że do końca tygodnia mam nie chodzić do szkoły, ale wczoraj pojechałam do sklepu i jak na złość wychowawczynię spotkałam swoją :mad::razz: Ale co tam :P A dzisiaj lekcje musze przepisać, z trzech dni!! :placz: U Necika wszystko jak najlepiej, ale dzisiaj go umęczyłam czesaniem :evil_lol: Ale i tak ciągle śpi to mógłby chociaż na chwilę wstać :eviltong: :placz:Coś on zapomniał też co się robi jak powiem leżeć albo turlaj się :shake: Musze z nim to poćwiczyć... Zapuściliśmy się przez ten tydzień i przez święta, nawet spacerku porządnego nie było... :oops: A ja mam dla was niespodziankę, ale to jutro wieczorem albo w niedzielę, postaram się jutro ale nic nie wiadomo ;) O zdjęcia się nie martwcie mam "kilka" :evil_lol::multi: Lecę do was poczytać ;) Quote
JIM Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 No to dobrze, ze juz lepiej ;) Czekamy na tych 'kilka' zdjec rozbrykanego sznupelka ;) Niespodzianka? <jupi> Quote
Helga&Ares Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 wraacaj do zdrówka;) czekam na fotki z nowego sprzęciora! Quote
Karolina_Nett Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Helga&Ares']wraacaj do zdrówka;) czekam na fotki z nowego sprzęciora![/quote] Połowę niespodzianki wygadałaś :eviltong:, ale i tak się pewnie domyśaliście, nie? :lol: Dam fotki jutro albo w niedziele (postaram się) Quote
Olusia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 To masz już Lumixa? :o Super! :loveu: W takim razie czekam na fotki :) Quote
ewelinka_m Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 nowy aparacio już jest? :cool3: superaśnie więc teraz fotki codziennie będą :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Olusia napisał(a):To masz już Lumixa? :o Super! :loveu: W takim razie czekam na fotki :) ewelinka_m napisał(a):nowy aparacio już jest? :cool3: superaśnie więc teraz fotki codziennie będą :loveu: Izabela124. napisał(a):Witaneczko Czekamy na fotvczki A no mam :multi:, wstawię potem, mam dużooooo :eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ale super ! :multi: Czekamy na foty :D Quote
Recommended Posts