ewelinka_m Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 dzisiaj ktoś ma przyjść naprawiać internet :roll: Quote
ewka i haker Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ewelinka_m napisał(a):dzisiaj ktoś ma przyjść naprawiać internet :roll: no narescie:multi: Quote
ewelinka_m Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 :multi::multi: Mają już internet mają!!:multi::multi: Karolina odezwie się wieczorem :p Quote
Doginka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 No i kiedy się odezwiesz?????????:razz::mad::diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko A kiedy beda nowe zdjecia? Doginka napisał(a):Ja też czekam na fotki:p - ale to już jutro, bo teraz idę spać:hand: ewka i haker napisał(a):hej hej czekamy na fotulki jakies:loveu: Hej, mam kilka :). Izabela124. napisał(a):Witanko niedzielne Siemka ;). ewka i haker napisał(a):i gdzie necikowa:razz: Izabela124. napisał(a):Wywialo ja?:razz: ewka i haker napisał(a):mozliwe emma ja porwala:evil_lol: Doginka napisał(a):Ale Emma już dawno poszła:eviltong: Izabela124. napisał(a):I pvwnie Karoline ze soba zabrala:evil_lol: ewka i haker napisał(a):no:evil_lol: No jestem przecież :eviltong:. Izabela124. napisał(a):Witanko Ach ten internet, mi tvz czasem zabierajaIzabela124. napisał(a):Znow Karoline gdzie wcielo ewka i haker napisał(a):nie wiem co on ma z tym internetem:shake: Bzikowa napisał(a):no to sobie poczekamy;) ewelinka_m napisał(a):dzisiaj ktoś ma przyjść naprawiać internet :roll: A z tym internetem to dziwne, bo tylko u nas go nie było, ale się okazało, ze to coś z tymi kablami z dachu, bo na balkonie jeszcze był internet, i mają coś tam przyjść wymienić, ale póki co musi być tak jak jest ;). Doginka napisał(a):No cóż - to czekamy na Jej powrót:loveu:;) ewka i haker napisał(a):my tez czekamy na szybki powrot:loveu: Pimpek napisał(a):Witamy się :D Heloł. ewelinka_m napisał(a):Mają już internet mają!! Karolina odezwie się wieczorem :p Olusia napisał(a):To super! :multi: Izabela124. napisał(a):No to czekamy na nia Doginka napisał(a):No i kiedy się odezwiesz?????????:razz::mad::diabloti: Już, już jestem. Lepsze (bo w makro) zdjęcia krokusów dodam następnym razem =). cdn Quote
ariss Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 ALE was długo nie było.ale ważne,że już wróciliście:multi: Quote
ewka i haker Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 narescie powrot:multi:super i zdjecia necika:loveu::multi:cud Quote
Karolina_Nett Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 gassira napisał(a):ALE was długo nie było.ale ważne,że już wróciliście:multi: No fakt, bo na kogoś kto miał nam to naprawić czekaliśmy aż prawie półtora tygodnia... ewka i haker napisał(a):narescie powrot:multi:super i zdjecia necika:loveu::multi:cud Dziękuję :oops::multi:. Quote
ewka i haker Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 suma sumarum jestes strasznie do tylu w wielu galeriach:evil_lol::eviltong: Quote
Izabela124. Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Witanko No narvszciv sie odvzwalas, oby juz ci tego neta niv zabierali Quote
ewka i haker Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Bzikowa napisał(a):wielki powrót ! :multi: no narescie:loveu: a pozatym piekny baner oby sie udalo z chery;) Quote
Doginka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ooo, super, że wróciłaś:multi::multi::multi: Ale Necisko zarosło:diabloti::loveu: A kffffffiatuszki piękne:loveu::loveu::crazyeye: Quote
ewelinka_m Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 :multi:wreszcie jesteście :multi: Necisko ah oh cudowne :loveu: a kwiareczki już czuję ich zapach :loveu: u nas też takie były :eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 ewka i haker napisał(a):suma sumarum jestes strasznie do tylu w wielu galeriach:evil_lol::eviltong: Wiem :eviltong: Izabela124. napisał(a):Witanko No narvszciv sie odvzwalas, oby juz ci tego neta niv zabierali No ja też mam nadzieję, żę już mi go więcej nie zabiorą, bo potem mam masę nadrabiania Bzikowa napisał(a):wielki powrót ! :multi: Gigantyczny :multi: ewka i haker napisał(a):no narescie:loveu: a pozatym piekny baner oby sie udalo z chery;) Siemka :p Jaka Chery? Doginka napisał(a):Ooo, super, że wróciłaś:multi: Ale Necisko zarosło:diabloti::loveu: A kffffffiatuszki piękne:loveu::crazyeye: Nieprawda, teraz to łysolek :shake:, ja go wolę kudłatego innych narazie nie mam :oops: magda_drakkar napisał(a):Neciki, Wy żyjecie!!:multi: Yes =) Izabela124. napisał(a):Witanko piatkowe Hej ;] Olusia napisał(a):Hej hej :multi: Siemka :eviltong: Czarna_Owieczka napisał(a):Cześć miłe Nettki :multi: Cześć Czarne Owieczki :loveu: ewelinka_m napisał(a)::multi:wreszcie jesteście :multi: Necisko ah oh cudowne :loveu: a kwiareczki już czuję ich zapach :loveu: u nas też takie były :eviltong: No w końcu :] Dziękujemy A takie? ostatnie według mnie najlepsze, wszystkie robione w makro, niestety z telefonu, reszta zdjęć też jest tylko i wyłącznie z telefonu Ale takich Necików to napewno u was nie było Quote
Izabela124. Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 No nareszciv dals fotki, clauski dla sznupvlka Quote
Doginka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Kwiatuszki śliczne:loveu: A Necika troszkę słabo widać na tym stole, ale na drugim foto jest super:diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts