Karolina_Nett Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='bGirl']Witanko.... Heloł :multi:. [quote name='ewka i haker']sie witamy:multi: My też :loveu:. [quote name='eria']cześć Necikowa :) Czeeeeeść :multi:. [quote name='Dzaga']Nettka, gdzie się kryjesz :( ? Nigdzie :eviltong:. [quote name='ewka i haker']moze znowu nie moze wchodzic za czesto Eeee tam, trochę mnie nie ma i już myślicie że znikam :eviltong:. Quote
ewka i haker Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 hej hej czekamy na fotulki jakies:loveu: Quote
Doginka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ja też czekam na fotki:p - ale to już jutro, bo teraz idę spać:hand: Quote
Izabela124. Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ewka i haker napisał(a):i gdzie necikowa:razz:Wywialo ja?:razz: Quote
ewka i haker Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Izabela124. napisał(a):Wywialo ja?:razz: mozliwe emma ja porwala:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Doginka napisał(a):Ale Emma już dawno poszła:eviltong:I pvwnie Karoline ze soba zabrala:evil_lol::evil_lol: Quote
ewka i haker Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Izabela124. napisał(a):I pvwnie Karoline ze soba zabrala:evil_lol::evil_lol: no:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 uwaga uwaga, wiadomości z pierwszej ręki :cool3: mam wieści od Karoliny zastanowię się czy przekazać :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 ok ok:cool1: U Nettów wszystko w jak najlepszym porządku, no prawie wszystko, nie pojawia się, gdyż internet odmówił posłuszeństwa :mad: (od soboty brak internetu :angryy:) Miałam też przekazać, że : -żyją; -pamięta o nas i tęskni :loveu:; -zajrzy jak tylko będzie mogła :cool3: Quote
Izabela124. Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Witanko Ach ten internet, mi tvz czasem zabieraja Quote
Doginka Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 ewelinka_m napisał(a):ok ok:cool1: U Nettów wszystko w jak najlepszym porządku, no prawie wszystko, nie pojawia się, gdyż internet odmówił posłuszeństwa :mad: (od soboty brak internetu :angryy:) Miałam też przekazać, że : -żyją; -pamięta o nas i tęskni :loveu:; -zajrzy jak tylko będzie mogła :cool3: No cóż - to czekamy na Jej powrót:loveu:;) Quote
ewka i haker Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 nie wiem co on ma z tym internetem:shake: Quote
Recommended Posts