Karolina_Nett Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 magda_drakkar napisał(a):Strona super:loveu::cool3: Dziękuję :loveu::multi:. Quote
Pimpek Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Cześć :D Super foty ;) http://images23.fotosik.pl/163/0df62fad130d8b82.jpg Troszkę się Necikowi zarosło ;) Quote
Karolina_Nett Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='Pimpek']Cześć :D Super foty ;) http://images23.fotosik.pl/163/0df62fad130d8b82.jpg Troszkę się Necikowi zarosło ;) Hej :). Dzięki ;]. No troszkę, a do fryzjera dopiero 14 marca :eviltong: [quote name='ewka i haker']hej neciki:loveu: Siemka :razz: Quote
Karolina_Nett Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Helga&Ares napisał(a):suuperasna stronka :cool3: Dzięki :multi:. Wiecie co, mieliśmy dziś cudowna pogodę... Żałuję, że nie mam dobrego aparatu (rozładował się znowu po 4 zdjęciach z lampą i nawet nie da się go włączyć ;/) i że jestem chora (mam dosłownie zapchane oskrzel, ze momentami nie umiem oddychać...) -_-' Quote
ewka i haker Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Dzięki :multi:. Wiecie co, mieliśmy dziś cudowna pogodę... Żałuję, że nie mam dobrego aparatu (rozładował się znowu po 4 zdjęciach z lampą i nawet nie da się go włączyć ;/) i że jestem chora (mam dosłownie zapchane oskrzel, ze momentami nie umiem oddychać...) -_-' my rowniez mielismy super pogode:multi:ale tez brak aparatu:shake: to sie lecz kochana;) Quote
Doginka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Heeeeejjjjj:hand: Ja też tu byłam i widziałam Twojego sznupcia i wpadłam na Twoja stronkę i suuuper jest,lecę teraz spać - Dobranoc:hand: Quote
Dzaga Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Necikowa, zdrowiej nam kochana! :shake: Nie możecie być chorzy w taką pogodę :lol: zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :razz: ! Quote
ewelinka_m Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 :shake: ojj trzeba nowego aparatu, koniecznie... :cool3: Karolcia zdrowiej biegiem, chociaż u nas pogoda nie za ciekawa :razz: Zdrówka, Nett musi mieć się z kim wyszaleć Quote
Karolina_Nett Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='ewka i haker']my rowniez mielismy super pogode:multi:ale tez brak aparatu:shake: to sie lecz kochana;) A ja biorę udział w konkursie fotograficznym (w szkole :evil_lol:) i pożyczam od koleżanki aparat (ona też bierze udział), a jej tata sobie teraz kupił Lumixa z przed jakichś 4 miesięcy - to znaczy że najnowszy, a mi się coś wydaje, że to FZ18 :D. Jak tak będzie i będzie fajny to biorę FZ8 :multi:. [quote name='Doginka']Heeeeejjjjj:hand: Ja też tu byłam i widziałam Twojego sznupcia i wpadłam na Twoja stronkę i suuuper jest,lecę teraz spać - Dobranoc:hand: Siemka :hand:.To się cieszę bardzo, że się wszystkim podoba ;). [quote name='ewka i haker']przysliszmy sie przywitac Heeeeej :p. [quote name='gassira']my też,a tu taka cisza:roll: Bez przesady, nie ma tragedii :razz::diabloti:. [quote name='Dzaga']Necikowa, zdrowiej nam kochana! :shake: Nie możecie być chorzy w taką pogodę :lol: zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :razz: ! Jest już lepiej, na tyle, że dziś wyszłam już na rolki. A wiecie od czego mi przeszło? Chyba od tego, że zjadłam loda (najlepszeg na świecie MaxFruita jagodowego) ;). [quote name='ewelinka_m']:shake: ojj trzeba nowego aparatu, koniecznie... :cool3: Karolcia zdrowiej biegiem, chociaż u nas pogoda nie za ciekawa :razz: Zdrówka, Nett musi mieć się z kim wyszaleć Trzeba, trzeba... Już jest git :). A dzisiaj na polskim za to przedstawienie mamy 2 miejsce i 5 :multi:, a mieliśmy najgorszą grupę i tylko 2 próby przez ponad miesiąc :oops:. A dziś zwialiśmy prawie całą klasą (pewne osoby wredne, głupie lub poprostu bojące się konsekfencji tego) nie poszły i mamy niby że: nagany :), poobniżane zachowania :), jedynki z tego sprawdzianu :) i -60 punktów z zachowania, fun co? :eviltong: No ale co tam... I babka niby dzownila po rodzicach, a wiadomości tyle na gadu że nie nadążałam (byłam na laptopie i do tego a webgg...), ale do mnie i tak nie dzwoniła :eviltong:, tylko do 4 osób... A na rolkach ja sobie tym gadam z koleżnką, jaka to ta babka nie jest a tu ona nagle "dzieńdobry" ja się rozglądam a tu babka z religii :razz:. Quote
ewelinka_m Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 oj to się cieszymy :multi: no niestety w klasie zawsze znajdują się takie odłamy co to nie pójdą bo nie, tłumaczą sie zawsze takimi powodami, że śmiać się chce :diabloti: kurczowo się złapią ławki jedno z drugim i za nic pójść nie chcą.. a najgorsze zawsze jest to, że zazwyczaj te osoby które najbardziej nalegały żeby się zawinąć w efekcie zostają, coby pokazać nauczycielom, jacy my fajni jesteśmy tamci uciekli a my dobrzy nie :cool3: ostatnio nawet jak sobie poszliśmy z biologi, część klasy stwierdziła, że oni pójdą do babki, powiedzieć że nas nie widzieli i nie wiedzą gdzie my jesteśmy :roflt: Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ewelinka_m napisał(a):oj to się cieszymy :multi: no niestety w klasie zawsze znajdują się takie odłamy co to nie pójdą bo nie, tłumaczą sie zawsze takimi powodami, że śmiać się chce :diabloti: kurczowo się złapią ławki jedno z drugim i za nic pójść nie chcą.. a najgorsze zawsze jest to, że zazwyczaj te osoby które najbardziej nalegały żeby się zawinąć w efekcie zostają, coby pokazać nauczycielom, jacy my fajni jesteśmy tamci uciekli a my dobrzy nie :cool3: ostatnio nawet jak sobie poszliśmy z biologi, część klasy stwierdziła, że oni pójdą do babki, powiedzieć że nas nie widzieli i nie wiedzą gdzie my jesteśmy :roflt: Nie zazdroszczę takiej klasy:shake::shake::shake: Quote
Karolina_Nett Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 ewka i haker napisał(a):hej czekamy na fotule Narazie to ja musze baterie... ewelinka_m napisał(a):oj to się cieszymy :multi: no niestety w klasie zawsze znajdują się takie odłamy co to nie pójdą bo nie, tłumaczą sie zawsze takimi powodami, że śmiać się chce :diabloti: kurczowo się złapią ławki jedno z drugim i za nic pójść nie chcą.. a najgorsze zawsze jest to, że zazwyczaj te osoby które najbardziej nalegały żeby się zawinąć w efekcie zostają, coby pokazać nauczycielom, jacy my fajni jesteśmy tamci uciekli a my dobrzy nie :cool3: ostatnio nawet jak sobie poszliśmy z biologi, część klasy stwierdziła, że oni pójdą do babki, powiedzieć że nas nie widzieli i nie wiedzą gdzie my jesteśmy :roflt: :) A właśnie ta osoba która to wymyśliła została, bo się bała pójść... A na religii babka na tym sprawdzianie tym co zostali podyktowała odp i dostali 6 xD. Pimpek napisał(a):Cześć i czołem! :multi: Heloł :D. Quote
Karolina_Nett Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Doginka napisał(a):A Ty zostałaś???????:razz: Żartujesz :lol::eviltong:. Okazało się że babka wcale nie podawała im odp. a my nie mamy 1 :cool1:, czyli tak jak myślałam. Poprawiamy spr w przyszły piątek... Quote
ewka i haker Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 moze znowu nie moze wchodzic za czesto Quote
Recommended Posts