Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Helga&Ares napisał(a):
suuperasna stronka :cool3:

Dzięki :multi:.

Wiecie co, mieliśmy dziś cudowna pogodę... Żałuję, że nie mam dobrego aparatu (rozładował się znowu po 4 zdjęciach z lampą i nawet nie da się go włączyć ;/) i że jestem chora (mam dosłownie zapchane oskrzel, ze momentami nie umiem oddychać...) -_-'

Posted

Karolina_Nett napisał(a):
Dzięki :multi:.

Wiecie co, mieliśmy dziś cudowna pogodę... Żałuję, że nie mam dobrego aparatu (rozładował się znowu po 4 zdjęciach z lampą i nawet nie da się go włączyć ;/) i że jestem chora (mam dosłownie zapchane oskrzel, ze momentami nie umiem oddychać...) -_-'

my rowniez mielismy super pogode:multi:ale tez brak aparatu:shake:

to sie lecz kochana;)

Posted

[quote name='ewka i haker']my rowniez mielismy super pogode:multi:ale tez brak aparatu:shake:

to sie lecz kochana;)
A ja biorę udział w konkursie fotograficznym (w szkole :evil_lol:) i pożyczam od koleżanki aparat (ona też bierze udział), a jej tata sobie teraz kupił Lumixa z przed jakichś 4 miesięcy - to znaczy że najnowszy, a mi się coś wydaje, że to FZ18 :D. Jak tak będzie i będzie fajny to biorę FZ8 :multi:.

[quote name='Doginka']Heeeeejjjjj:hand:
Ja też tu byłam i widziałam Twojego sznupcia i wpadłam na Twoja stronkę i suuuper jest,lecę teraz spać - Dobranoc:hand:
Siemka :hand:.To się cieszę bardzo, że się wszystkim podoba ;).

[quote name='ewka i haker']przysliszmy sie przywitac
Heeeeej :p.

[quote name='gassira']my też,a tu taka cisza:roll:
Bez przesady, nie ma tragedii :razz::diabloti:.

[quote name='Dzaga']Necikowa, zdrowiej nam kochana! :shake: Nie możecie być chorzy w taką pogodę :lol: zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :razz: !

Jest już lepiej, na tyle, że dziś wyszłam już na rolki. A wiecie od czego mi przeszło? Chyba od tego, że zjadłam loda (najlepszeg na świecie MaxFruita jagodowego) ;).

[quote name='ewelinka_m']:shake: ojj trzeba nowego aparatu, koniecznie...

:cool3:

Karolcia zdrowiej biegiem, chociaż u nas pogoda nie za ciekawa :razz:
Zdrówka, Nett musi mieć się z kim wyszaleć
Trzeba, trzeba...

Już jest git :).

A dzisiaj na polskim za to przedstawienie mamy 2 miejsce i 5 :multi:, a mieliśmy najgorszą grupę i tylko 2 próby przez ponad miesiąc :oops:.

A dziś zwialiśmy prawie całą klasą (pewne osoby wredne, głupie lub poprostu bojące się konsekfencji tego) nie poszły i mamy niby że: nagany :), poobniżane zachowania :), jedynki z tego sprawdzianu :) i -60 punktów z zachowania, fun co? :eviltong: No ale co tam... I babka niby dzownila po rodzicach, a wiadomości tyle na gadu że nie nadążałam (byłam na laptopie i do tego a webgg...), ale do mnie i tak nie dzwoniła :eviltong:, tylko do 4 osób...

A na rolkach ja sobie tym gadam z koleżnką, jaka to ta babka nie jest a tu ona nagle "dzieńdobry" ja się rozglądam a tu babka z religii :razz:.

Posted

oj to się cieszymy :multi:

no niestety w klasie zawsze znajdują się takie odłamy co to nie pójdą bo nie, tłumaczą sie zawsze takimi powodami, że śmiać się chce :diabloti:
kurczowo się złapią ławki jedno z drugim i za nic pójść nie chcą..
a najgorsze zawsze jest to, że zazwyczaj te osoby które najbardziej nalegały żeby się zawinąć w efekcie zostają, coby pokazać nauczycielom, jacy my fajni jesteśmy tamci uciekli a my dobrzy nie :cool3:

ostatnio nawet jak sobie poszliśmy z biologi, część klasy stwierdziła, że oni pójdą do babki, powiedzieć że nas nie widzieli i nie wiedzą gdzie my jesteśmy :roflt:

Posted

ewelinka_m napisał(a):

no niestety w klasie zawsze znajdują się takie odłamy co to nie pójdą bo nie, tłumaczą sie zawsze takimi powodami, że śmiać się chce :diabloti:
a najgorsze zawsze jest to, że zazwyczaj te osoby które najbardziej nalegały żeby się zawinąć w efekcie zostają, coby pokazać nauczycielom, jacy my fajni jesteśmy tamci uciekli a my dobrzy nie :cool3:

ostatnio nawet jak sobie poszliśmy z biologi, część klasy stwierdziła, że oni pójdą do babki, powiedzieć że nas nie widzieli i nie wiedzą gdzie my jesteśmy :roflt:

Nie zazdroszczę takiej klasy:shake::shake::shake:

Posted

ewka i haker napisał(a):
hej
czekamy na fotule

Narazie to ja musze baterie...

ewelinka_m napisał(a):

:)

A właśnie ta osoba która to wymyśliła została, bo się bała pójść...
A na religii babka na tym sprawdzianie tym co zostali podyktowała odp i dostali 6 xD.

Pimpek napisał(a):
Cześć i czołem! :multi:

Heloł :D.

Posted

Doginka napisał(a):
A Ty zostałaś???????:razz:

Żartujesz :lol::eviltong:.

Okazało się że babka wcale nie podawała im odp. a my nie mamy 1 :cool1:, czyli tak jak myślałam. Poprawiamy spr w przyszły piątek...