Dzaga Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 O! Właśnie, miło że Eria przypomniała... :razz:? Quote
ewka i haker Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Dzaga']O! Właśnie, miło że Eria przypomniała... :razz:? popieram jej znowu nie ma tu:shake: Quote
Karolina_Nett Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='ewelinka_m']wreszcie jesteście :multi: super bo już myślałam że mnie wystawiłaś :eviltong: Ja? No wiesz ;). [quote name='Izabela124.']O nareszciv jestes, tvraz czas na fotvczki [quote name='Izabela124.']Witanko mam nadzieje, ze teraz codziennie bedziesz zagladala Codziennie nie da rady :-(. [quote name='Helga&Ares']czeeeć Netki dawno mnie tu u Was nie było :eviltong: Nie szkodzi :razz:. [quote name='ewka i haker']no rasiesie powrot :D [quote name='eria']czekamy na fotki ! [quote name='Dzaga'] O! Właśnie, miło że Eria przypomniała... :razz:? [quote name='ewka i haker']popieram jej znowu nie ma tu:shake: Nie są jakieś tam specjalne, no ale dla zaspokojenia waszego "zdjęciowego głoda" chyba wystarczą :D, co? Quote
ewka i haker Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 super fotki sa:multi::multi: wszystko juz nas zaspokoi:evil_lol: zaprazsazmy do nas duzo fot nawet ze skokow dosc duzych 120cm:evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 ewka i haker napisał(a):super fotki sa:multi::multi: wszystko juz nas zaspokoi:evil_lol: zaprazsazmy do nas duzo fot nawet ze skokow dosc duzych 120cm:evil_lol: Już do was lecę :D. Quote
Karolina_Nett Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Aha - jeszcze nie dokończona, ale jest http://www.nettsznaucery.yoyo.pl/ :D. Quote
ewelinka_m Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 :multi::multi:fotki, Nett boski jak zawsze stronka wspaniała a widziałam już dawno jeszcze w projekcie :eviltong: Quote
BBeta Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Strona ładna, fajna grafika szkoda tylko, że brązowa czcionka zlewa się z tłem tak, że prawie nic nie widać :cool3: Quote
Olusia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Fajne fotki :loveu: Stronka też mi się podoba :loveu:, uwielbiam brązowy kolor ;). Quote
Karolina_Nett Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 ewelinka_m napisał(a)::multi::multi:fotki, Nett boski jak zawsze stronka wspaniała a widziałam już dawno jeszcze w projekcie :eviltong: :loveu: Nie trudno było się tego domyślić :razz:. BBeta napisał(a):Strona ładna, fajna grafika szkoda tylko, że brązowa czcionka zlewa się z tłem tak, że prawie nic nie widać :cool3: Dzięki, to chyba można zmienić ;P. Olusia napisał(a):Fajne fotki :loveu: Stronka też mi się podoba :loveu:, uwielbiam brązowy kolor ;). Dzięki. Cieszę się :multi:. Quote
ewka i haker Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 super stronka szkoda tylko wlasnie z ta czcionka z kolorem ale tak to jest swietna:loveu: ja tez taka chce:evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 gassira napisał(a):jestem i cieplutko się witam:loveu: Cześć :multi::multi::multi:. ewka i haker napisał(a):super stronka szkoda tylko wlasnie z ta czcionka z kolorem ale tak to jest swietna:loveu: ja tez taka chce:evil_lol: U mnie to jest czytelne i nie zlewa się, no ale wy możecie mieć inaczej ustawione ;). Quote
ariss Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 ewka i haker napisał(a):super stronka szkoda tylko wlasnie z ta czcionka z kolorem ale tak to jest swietna:loveu: ja tez taka chce:evil_lol: jaka stronka????Necika?????nie mogę dokopać się do adresu:shake:niech mi ktoś jeszcze raz poda bo ciekawa jestem strasznie:cool3: Quote
ewelinka_m Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 ja też wszystko pięknie widzę :eviltong: ee tam nie trudno domyśleć :evil_lol: taj jakoś "przypadkiem" (taa jasne) dostał mi się w ręce projekt Waszej strony :razz: Quote
ewelinka_m Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='gassira']jaka stronka????Necika?????nie mogę dokopać się do adresu:shake:niech mi ktoś jeszcze raz poda bo ciekawa jestem strasznie:cool3: http://www.nettsznaucery.yoyo.pl/ ;) Quote
ariss Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='ewelinka_m']http://www.nettsznaucery.yoyo.pl/ ;) Dziękuję:multi: a mi się stronka bardzo podoba!!!!!:loveu: i wszystkio ładnie widzę:multi: Quote
Karolina_Nett Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 gassira napisał(a):jaka stronka????Necika?????nie mogę dokopać się do adresu:shake:niech mi ktoś jeszcze raz poda bo ciekawa jestem strasznie:cool3: Do czego to doszło żebym sama siebie musiała cytować...? :evil_lol: Ale widzę, że Ewelinka już ci dałą adres, dzięki :multi:. ewelinka_m napisał(a):ja też wszystko pięknie widzę :eviltong: ee tam nie trudno domyśleć :evil_lol: taj jakoś "przypadkiem" (taa jasne) dostał mi się w ręce projekt Waszej strony :razz: :multi: Przypadkiem? :lol::evil_lol: gassira napisał(a):Dziękuję:multi: a mi się stronka bardzo podoba!!!!!:loveu: i wszystkio ładnie widzę:multi: Dziękuję :loveu:!! Quote
ewelinka_m Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 przypadki chodzą po ludziach :evil_lol: a tak poważnie przecieki były:cool3: (oceniałam wygląd i mówiłam czy może być ;)) Quote
Karolina_Nett Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Super stronka ! :D Dziękuję :bigcool:. [quote name='ewelinka_m']przypadki chodzą po ludziach :evil_lol: a tak poważnie przecieki były:cool3: (oceniałam wygląd i mówiłam czy może być ;)) No to ładnie, zamiast ja oceniać to ty? :evil_lol::eviltong: Quote
ewelinka_m Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Karolina_Nett napisał(a): No to ładnie, zamiast ja oceniać to ty? :evil_lol::eviltong: a widzisz do czego to doszło :evil_lol: na pocieszenie mogę Ci dodać że często oglądam projekty stron autorstwa Ewy :cool1: Quote
Karolina_Nett Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 ewelinka_m napisał(a):a widzisz do czego to doszło :evil_lol: na pocieszenie mogę Ci dodać że często oglądam projekty stron autorstwa Ewy :cool1: :razz: Oj, chyba na urodziny będzie tylko pokój wyremontowany a na aprat będę jeszcze czakała... Quote
Recommended Posts