Dzaga Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Ja zapisuję domyślnie - w moich obrazach ( przykładowe obrazy ) i zawsze mi ładnie odpala mi z kompa obrazek :) Quote
Karolina_Nett Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Moze jeszcze dzisiaj nowe fotki :) Quote
Dzaga Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 AnkaG napisał(a):Poogladamy pana psa. :razz: Pana psa :roflt: Karolciu , schodzisz na PSY :grin: !! Quote
Karolina_Nett Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Jutro na 99%, bo jutro mam wypracowanie z lektury i powtórkę z niemieckiego, dzisiaj musze troszkę czasu an niemiecki poświęcić :(. Quote
Cambel&Megi Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Kudłata_Koza napisał(a):Jutro na 99%, bo jutro mam wypracowanie z lektury i powtórkę z niemieckiego, dzisiaj musze troszkę czasu an niemiecki poświęcić :(. Nooom, koniec roku, trzeba oceny popodciągać..Ja też idę kuć :cool3: Miłę nauki Kudłata_Kozo :lol: Czekamy na foteczki;) Quote
Czarna_Owieczka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Karolcia a ja jestem odmieniec, jutro mam klasówke z gegry i jeszcze nic nie powtórzyłam ;p Quote
Karolina_Nett Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 A ja mam takiego farta, że jak się w ogóle nie uczę (najczesciej o sprawdzianach całkiem zapominam) to dostaję 4, albo 5. A jak się uczę to 2, albo 1 :lol:. Quote
Samturia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 o jeny jaki on jest łany... musimy się kiedyś spotkać tylko na razie nie ma jak ;( Quote
Karolina_Nett Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Samturia napisał(a):o jeny jaki on jest łany... musimy się kiedyś spotkać tylko na razie nie ma jak ;( Nie widzę przeszkód żebyś do mnie przyjechała, a ty? :razz: :razz: :razz: Quote
Karolina_Nett Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Samturia napisał(a):tak, widzę... MAMA :( i SZKOŁA :( Mama? Nie pozwala? Ja jej dam! :mad: Mi by tam moja pozwoliła! :razz: :razz: :razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Kudłata_Koza napisał(a):Mama? Nie pozwala? Ja jej dam! :mad: Mi by tam moja pozwoliła! :razz: :razz: :razz: To ty jedź :evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):To ty jedź :evil_lol: Nie chce mi się :evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Gaduły :mad: Gdzie fotki?! Jakbyś chciała to być sobie i na forum innym znalazła leniu ty jeden :mad: Leń, leń, leń! :razz: Proszę: Jak pewnie wiadomo w moim domu mieszka piękny model :loveu: I jak może wiadomo, ostatnimi czasy była piękna pogoda - ciepło, bezchmurne niebo... Aż się rozmarzyłam ;]. A ponieważ ja kocham mojego waryjota, i ze pogoda sprzyjała, oraz chęci na fotografowanie mnie naszły (pomimo beznadziejnego sprzętu), ponastanowiłam zrobić kilka świetnych fot i wstawić je tutaj =P. A więc proszę, o to kilka z moich zdjeć: A tu kilka fotencji z domu, zaraz przed wyjściem: Quote
Czarna_Owieczka Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Karolcia'] Śliczny Nett :loveu::loveu::loveu: Quote
Karolina_Nett Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Śliczny Nett :loveu::loveu::loveu: Śliczny bo mój :evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 AnkaG napisał(a):Fajny model - fajne fotki. :lol: Żeby się tak nie wiercił jeszcze, to by było ekstra :razz: Quote
:: FiGa :: Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Na 'innym forum' się udzielam nieznacznie i zamierzam zrezygnować z moderowania tam. Zdjęcia super ;) Quote
Karolina_Nett Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Na 'innym forum' się udzielam nieznacznie i zamierzam zrezygnować z moderowania tam. Tylko spróbuj to strzelę focha! :mad: :evil_lol: :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Kudłata_Koza']Jakbyś chciała to być sobie i na forum innym znalazła leniu ty jeden :mad: Leń, leń, leń! :razz: Proszę: Jak pewnie wiadomo w moim domu mieszka piękny model :loveu: I jak może wiadomo, ostatnimi czasy była piękna pogoda - ciepło, bezchmurne niebo... Aż się rozmarzyłam ;]. A ponieważ ja kocham mojego waryjota, i ze pogoda sprzyjała, oraz chęci na fotografowanie mnie naszły (pomimo beznadziejnego sprzętu), ponastanowiłam zrobić kilka świetnych fot i wstawić je tutaj =P. A więc proszę, o to kilka z moich zdjeć: A tu kilka fotencji z domu, zaraz przed wyjściem: Joooj, boskie te fotencje :loveu::loveu: Nett fotogeniczny ;) Quote
:: FiGa :: Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Kudłata_Koza napisał(a):Tylko spróbuj to strzelę focha! :mad: :evil_lol: :cool3::roflt: :roflt: :roflt: Strzelisz MI focha czy może komuś innemu? :diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: skrót "FOCH" mozna różnie interpretować :diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Osz ty podła bestio, byle co wymyślisz żeby się tylko wymigać :( Dzięki Cambel Quote
Recommended Posts