Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Doginka napisał(a):Małe, bo na fotosik wgrałaś już pomniejszone do 600ps:p Jak kolejne fotki wgrasz, to w ustawieniach ustaw 640 x ...ps:razz: A poza tym z telefonu zawsze są mniejsze:cool3: Piszę ostatni raz krok po kroku: 1. otwórz album 2. pod fotką masz zielony napis - pozostałe kody - 3. w otwartym oknie kodów zaznacz i skopiuj kod - pełen rozmiar na forum 4. wklej ten kod na dogomanii Chyba jaśniej wytłumaczyć już się nie da;) Nie zmniejszone, bo wgrywałam w pełnych rozmiarach ;). W ustawieniach mam tylko do 600, 800 itd. nie mam do 640 ;):-(. To są z aparatu :eviltong::evil_lol:. Boziu, jaki ja tłumok jestem :-?:shake:. Cały czas pobierałam "pełny romziar zdjęcia" i wklejałam do tego okienka, o matulu :mdleje::mdleje::mdleje:. Już teraz wiem, dziękuję :roflt::buzi:. Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Jaki rozmiar w ustawieniach masz podczas wgrywania na fotosik???? Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 600, bo nie mam 640 :niewiem:. Za to w podziękowaniu dla ciebie wiosenna fotka :loveu::buzi:. Quote
Izabela124. Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Witanko cieszkam sie, ze aparatos bedziesz miala, caluski Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko cieszkam sie, ze aparatos bedziesz miala, caluski Hej :). Ja też się bardzo ciesze :multi:. Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Karolina_Nett napisał(a):600, bo nie mam 640 :niewiem:. Za to w podziękowaniu dla ciebie wiosenna fotka :loveu::buzi:. Dzięki za wiosenną foteczkę:loveu: Karola, czy Ty jesteś zarejestrowana na fotosiku?, bo jak nie to nie będziesz miała większego rozmiaru, a poza tym pobierz menadżera fotosika - nie pamiętam teraz jak to się nazywa:oops:, bo nie jestem w domciu, ale ja przez ten program wgrywam bespośrednio ze swojego kompa fotki;) Jak wrócę do domu to Ci podam nazwę:p Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Ja wiem, czytałam o tym programie i jestem zarejestrowana (karolina-nett), ai tak nie mam ;). Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Ja wiem, czytałam o tym programie i jestem zarejestrowana (karolina-nett), ai tak nie mam ;). To dziwne, bo ja mam najmniejszy rozmiar 640ps:razz: Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Ja mam najmniejsze 400 ;). Tego fotosik manager to sobie na wakacje ściągnę, bo też będę mieć laptopika :multi:. A internet chyba tel. będę brała (z komórki), ale nie na 100%, może być że będziemy mieli blueconnecta ;). Quote
ewka i haker Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ssuper necik wyglada w tym kubraczku:loveu:myslalm czy hakerowi nie sprawic ale czy jest jeszce sens??? Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 ewka i haker napisał(a):ssuper necik wyglada w tym kubraczku:loveu:myslalm czy hakerowi nie sprawic ale czy jest jeszce sens??? Dziękuję ;). Pewnie, ze jest. Nawet jeśli nie przyda się już teraz (a może się przydać :-(), to przecież Haker już nie urośnie i przyda się na potem. A pieniadze z kubraczków idą na psiaki ze schronów :loveu::multi:. Quote
ewelinka_m Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Dziękuję ;). Pewnie, ze jest. Nawet jeśli nie przyda się już teraz (a może się przydać :-(), to przecież Haker już nie urośnie i przyda się na potem. A pieniadze z kubraczków idą na psiaki ze schronów :loveu::multi:. w tym na nasze kieleckie :loveu: ale mi się podoba ta wiosenna fotka, tak cieplutko się zrobiło :loveu: bo pogoda u nas straszna :-( a NEtt w kubraczku jest poprostu boski wymiziaj łobuza :diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 ewelinka_m napisał(a):w tym na nasze kieleckie :loveu: ale mi się podoba ta wiosenna fotka, tak cieplutko się zrobiło :loveu: bo pogoda u nas straszna :-( a NEtt w kubraczku jest poprostu boski wymiziaj łobuza :diabloti: :loveu: Chcecie jeszcze z wakacji 2006? :loveu::evil_lol: U nas też ta pogoda jest obrzydliwa :angryy::placz:. Wymiziany za wczasu, ale nie ma problemu, mogę jeszcze raz :evil_lol::eviltong:. Quote
ewelinka_m Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 taak daj wakacje :multi::multi: ooo i tego Twojego kwiatka pamiętasz którego? ten co mi się zawsze podobał:cool1: wymiziaj i powiedz, że to od ciotki ewelinki ;) Quote
Magot Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Karolina_Nett napisał(a)::loveu: Chcecie jeszcze z wakacji 2006? :loveu::evil_lol: No jeszcze pytasz!:diabloti: Pewnie, że chcemy!:loveu: Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 ewelinka_m napisał(a):taak daj wakacje :multi::multi: ooo i tego Twojego kwiatka pamiętasz którego? ten co mi się zawsze podobał:cool1: wymiziaj i powiedz, że to od ciotki ewelinki ;) To moze jutro, bo wczesnie kończe, to trochę powstawiam ;). No pewnie, że powiem, ze od ciebie :D. Tego? Zaczynam lubić fotosika :loveu::multi:. Szkoda tylko tej daty na zdjęciu, dobrze, ze już ją wyłączyłam :eviltong:. Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 magda_drakkar napisał(a):No jeszcze pytasz!:diabloti: Pewnie, że chcemy!:loveu: Będą jutro na pewno, na 100% :razz:. Quote
ewelinka_m Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 oo te też mi się podobają :cool1: ale takie takie inne jeszcze było połowa kwiatuszka chyba różowego czy coś :hmmmm: jutro też moga być :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 ewelinka_m napisał(a):oo te też mi się podobają :cool1: ale takie takie inne jeszcze było połowa kwiatuszka chyba różowego czy coś :hmmmm: jutro też moga być :loveu: Połowa różowego kwiatuszka? :hmmmm: Zaraz poszukam, moze znajdę ;), ale to było z tamtego roku czy z tego? Quote
ewelinka_m Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 :hmmmm: chyba z zeszłego, takie wiesz ładne :eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 ewelinka_m napisał(a)::hmmmm: chyba z zeszłego, takie wiesz ładne :eviltong: Poszukam, w każdym razie póki co znalazłam to: Quote
Bzikowa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Jakie Ty masz zapasy zdjęć :loveu: Fajowy jaszczur, jak Ci się udało go dopaść z aparatem żeby nie zwiał? Z ważką to samo. Quote
ewelinka_m Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 fuuu :eviltong: te ostatnie zwierza nie podobają mi się nic a nic p.s a jak poszukiwanie kwiatka? :cool3: Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Bzikowa napisał(a):Jakie Ty masz zapasy zdjęć :loveu: Fajowy jaszczur, jak Ci się udało go dopaść z aparatem żeby nie zwiał? Z ważką to samo. No mam, wtedy mnie jeszcze na dogo nie było, to wykorzystuję, to czego nie dałam :evil_lol:. Za ważką latałam w te i z powrotem, aż w końcu chyba miała dość i dała do siebie podejść, niestety zoomowałam, ale to chyba widać :shake:. Z jaszczurką było łatwiej, bo od razu przestała się ruszać, ale także trzeba było zoomować na maksa :-(. Quote
ewka i haker Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 czekam na duzo cieplych fot obejrze jutro jak cos dodasz ja spadam papappap:bye: Quote
Recommended Posts