ewelinka_m Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Karolina_Nett']Czy to taki choćby jamnić jest? Słodkie to maleństwo :loveu:. Jeszcze trochę czasu :razz:. może być i jamniś :eviltong: chociaż mi trochę pinczerka przypomina a nie którym nawet rottka :roll: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104074 jej wątek i więcej fotek :cool3: ale przed wakacjami będzie aparacik prawdaaa? :diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='ewelinka_m']może być i jamniś :eviltong: chociaż mi trochę pinczerka przypomina a nie którym nawet rottka :roll: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104074 jej wątek i więcej fotek :cool3: ale przed wakacjami będzie aparacik prawdaaa? :diabloti: No faktycznie, na tym gdzie całą psinę widać to jednak pinczerek, śliczna psina :loveu:. [quote name='eria']noooo do wakacji to musi być [quote name='Doginka']Na pewno będzie:p Dobranoc;) Będzie do wakacji :multi:. Tak planuję może w kwietniu, ale nie wiem czy na końcu czy na początku ;). Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Próba fotosika :razz::evil_lol:. Działa :multi::multi::multi:. Ojej, jakie małe się zrobiło :roll:. Chyba zły rozmiar ustawiłam... :P Quote
Czarna_Owieczka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Nett :loveu: śliczny, a jaka broda :cool3: Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 To zdjęcie jest trochę stare :evil_lol:. Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Chyba 500 przez pomyłkę, bo takiego teraz to zdjęcie jest... Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 A nie, ustawiłam na 600, bo na 500 nie ma... To czemu mi się tak zrobiła? :hmmmm: Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Próba fotosika :razz::evil_lol:. ...Działa :multi::multi::multi:. Ojej, jakie małe się zrobiło :roll:. Chyba zły rozmiar ustawiłam... :P Na fotosiku najmniejszy rozmiar to 640 x 640 - ale jak kopiowałaś obrazek, to on wchodzi w takim rozmiarze jak się wyśietla. Żeby był w rozmiarze 640ps to musisz kopiować kod do zdjęcia - zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze na forum - i wkleić ten link na dogo i już;) Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Wrzuciłam tam zdjęcie o normalnym rozmiarze i ustawiłam na 600 - bo takie tam jest. Skopiowałam kod na samym dole, to nie ten? Który kod mam skopiować? :hmmmm: Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Od 2 godz. pada śnieg :placz:. Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Wrzuciłam tam zdjęcie o normalnym rozmiarze i ustawiłam na 600 - bo takie tam jest. Skopiowałam kod na samym dole, to nie ten? Który kod mam skopiować? :hmmmm: pod zdjęciem na zielono(chyba) wyświetla się -pobierz kody- Otwórz to okno z kodami i skopiuj link z kodem -zdjęcie w pełnym rozmiarze na forum- I wklej ten kod na dogo;) Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Ahaaa :oops:. To jak wrócę ze spacerku wstawię nowe fotki :multi:. Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Ahaaa :oops:. To jak wrócę ze spacerku wstawię nowe fotki :multi:. No to czekam:p Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Jestem, teraz tylko wrzucę na fotosika, znajdę te kody i wkleję tutaj :multi:. Quote
WinterGirl Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Karolina_Nett']Od 2 godz. pada śnieg :placz:. u nas też pruszy i pruszy i końca nie widać.. i znowu nastał czas bałwanów ;) Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Jestem, teraz tylko wrzucę na fotosika, znajdę te kody i wkleję tutaj :multi:. pamitaj - pobierz pozostałe kody - w otwartym oknie kopiujesz - pełen rozmiar na forum - i wklejasz na dogo:p Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 ***** Działa? Działa! :multi::multi::multi: Tylko znowu małe :angryy::-(. Doginka, który to kod? :placz: ***** Te też małe, a to z .html na końcu mi nie wchodzi :(. Otworzyłam te okno i chodzi o te drugie od dołu? Nie wchodzi mi to tylko się ten kwadracik pokazuje :placz:. Doginka - zobacz, nawet jak włączam tutaj - http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a31d95676b679acc.html#codes - to mam takie małe :(. Już wiem, ale to strasznie dużo roboty :shake:, musze wejść na mniaturkę, potem kliknąć na te większe... moja sierotka w kubraku od taks :loveu: No nie, a jak wchodzę w pozostałe kody i kopiuję ten sam kod co w inny spodób to mi nie wchodzi :angryy::angryy::angryy:. Muszę dwa razy dłużej to robić... a tak odpoczywamy :) Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='bGirl']u nas też pruszy i pruszy i końca nie widać.. i znowu nastał czas bałwanów ;) Niestety, ja chcę wiosnę :loveu:. [quote name='Doginka']pamitaj - pobierz pozostałe kody - w otwartym oknie kopiujesz - pełen rozmiar na forum - i wklejasz na dogo:p A mam ten kod wpisywać tam do tego okienka jak klikam na ten obrazek do wklejania? :hmmmm:;) Quote
Doginka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Małe, bo na fotosik wgrałaś już pomniejszone do 600ps:p Jak kolejne fotki wgrasz, to w ustawieniach ustaw 640 x ...ps:razz: A poza tym z telefonu zawsze są mniejsze:cool3: Piszę ostatni raz krok po kroku: 1. otwórz album 2. pod fotką masz zielony napis - pozostałe kody - 3. w otwartym oknie kodów zaznacz i skopiuj kod - pełen rozmiar na forum- (zaznacz prawym klawiszem myszy i skopiuj) 4. wklej ten kod na dogomanii Chyba jaśniej wytłumaczyć już się nie da;) Quote
Karolina_Nett Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Wiem, ze zdjęcia beznadziejne, ale nie planowałam ich tu wstawiać :oops:. TO NIE DZIAŁA! :placz::placz::placz: Wkurza mnie to :angryy:. Quote
Recommended Posts