ewelinka_m Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 oo Karola to Wy już ferie macie :roll: ja tam na nartach nie umiem :oops: ale Ty możesz zarzucić jakimiś nartowymi fotkami :eviltong: Quote
JIM Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 No.. nowe fotki prosimy :loveu: My ferie dopiero od 28 :shake: juz sie nie moge doczekac :multi: Quote
ariss Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Julix napisał(a):No.. nowe fotki prosimy :loveu: My ferie dopiero od 28 :shake: juz sie nie moge doczekac :multi: 28 to mi się sesja zaczyna:roll: Quote
ewka i haker Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Julix napisał(a):No.. nowe fotki prosimy :loveu: My ferie dopiero od 28 :shake: juz sie nie moge doczekac :multi: nio zgadzam sie z julia i w sprawie fotek i feri:evil_lol: Quote
Doginka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Byłam wczoraj i dzisiaj też :multi:. A czy panienka po skałkach śmiga, czy może śnieżek jest????:diabloti: ewka i haker napisał(a):wole jezdzic konno:eviltong: Jakby mnie ktoś zaprosił na jazdę konną, a ktoś inny na qniki,to też wybrałabym qniki:razz::loveu: Quote
Karolina_Nett Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 ewka i haker napisał(a):wole jezdzic konno:eviltong: A ja nigdy nie jeździłam :oops::shake:. ewelinka_m napisał(a):oo Karola to Wy już ferie macie :roll: ja tam na nartach nie umiem :oops: ale Ty możesz zarzucić jakimiś nartowymi fotkami :eviltong: No, mamy, mamy :multi:. Nauczysz się, nie masz dalekodo gór :evil_lol:. Nie mam, po co miałam brać jak i tak mnie tata nie zdążył by uchwycić, także dlatego że aparat by padł :diabloti::razz:. Julix napisał(a):No.. nowe fotki prosimy :loveu: My ferie dopiero od 28 :shake: juz sie nie moge doczekac :multi: Nie mam :shake:. gassira napisał(a):28 to mi się sesja zaczyna:roll: No to niezbyt fajnie, inni mają wolne a ty do szkoły :roll::shake:. ewka i haker napisał(a):nio zgadzam sie z julia i w sprawie fotek i feri:evil_lol: Już mówiłam, że nie mam, chyba że mi prześlą, ale nie wiem na pewno :P. Doginka napisał(a):A czy panienka po skałkach śmiga, czy może śnieżek jest????:diabloti: Jakby mnie ktoś zaprosił na jazdę konną, a ktoś inny na qniki,to też wybrałabym qniki:razz::loveu: Jak najbardziej śnieżek :loveu:. Gdzie niegdzie przetarcia, ale nie jest źle. Za to na Czantorii to wszędzie przetarcia, nie wiem jak oni tam jeżdżą :niewiem:, a widziałam kilka osób. Czyli, że wolisz konie od koni? :evil_lol: Ale jak znajdę czas, to powklejam tu fotki z września, z Ustronia ;). Mam kilka ładnych widoczków :razz:. Quote
Karolina_Nett Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Który to już raz się pytasz? :evil_lol: Quote
Pimpek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Który to już raz się pytasz? :evil_lol: Szczerze, to nie wiem :evil_lol: Tyyyyyyyyle osób już się o to pytałam, że czasem, tracę głowę :roll::eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Pimpek napisał(a):Szczerze, to nie wiem :evil_lol: Tyyyyyyyyle osób już się o to pytałam, że czasem, tracę głowę :roll::eviltong: :evil_lol: Tak na zachętę 2 fotki: Ustroń we wrześniu Quote
ewka i haker Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Doginka napisał(a): Jakby mnie ktoś zaprosił na jazdę konną, a ktoś inny na qniki,to też wybrałabym qniki:razz::loveu: to ja zapraszam:cool3: moze troche daleko ale dla chcacego nic trudnego:eviltong: Quote
ewka i haker Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Karolina_Nett napisał(a):A ja nigdy nie jeździłam :oops::shake:. to czas sprobowac:eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 ewka i haker napisał(a):to czas sprobowac:eviltong: Daleko i drogo, a do tego nie mam ochoty :razz::eviltong:. Ja chcę na agility! :p I potwierdziło się, że w Gotartowicach agility są, ale takie bardzo mini :evil_lol:. Quote
ewka i haker Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Daleko i drogo, a do tego nie mam ochoty :razz::eviltong:. Ja chcę na agility! :p I potwierdziło się, że w Gotartowicach agility są, ale takie bardzo mini :evil_lol:. a ja konie i obi i agility chcemy zaczac na powaznie to dobrze ze chociaz jest:eviltong: Quote
Doginka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Karolina_Nett napisał(a): Czyli, że wolisz konie od koni? :evil_lol: Ale się uhahałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - chodziło mi o wybór między nartami a qńmi:diabloti: ewka i haker napisał(a):to ja zapraszam:cool3: moze troche daleko ale dla chcacego nic trudnego:eviltong: No trochę daleko, ale ja kilka lat temu potrafiłam z Wawki do Rzecznej jechać, pojeździć konno godzinkę i wracać z powrotem do Wawki:p;) Quote
Karolina_Nett Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 ewka i haker napisał(a):a ja konie i obi i agility chcemy zaczac na powaznie to dobrze ze chociaz jest:eviltong: Tak się zanstanawiam, czy jechac tam się coś dowiedzieć, czy nie :eviltong:. Doginka napisał(a):Ale się uhahałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - chodziło mi o wybór między nartami a qńmi:diabloti: No trochę daleko, ale ja kilka lat temu potrafiłam z Wawki do Rzecznej jechać, pojeździć konno godzinkę i wracać z powrotem do Wawki:p;) :eviltong: A mnie tam szczerze mówiąc do koni nie ciągnie :roll:;). Quote
ewka i haker Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Doginka napisał(a): No trochę daleko, ale ja kilka lat temu potrafiłam z Wawki do Rzecznej jechać, pojeździć konno godzinkę i wracać z powrotem do Wawki:p;) no to podziwiam Quote
ewka i haker Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Tak się zanstanawiam, czy jechac tam się coś dowiedzieć, czy nie :eviltong:. . ja bym pojechala Quote
Pimpek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 http://img87.imageshack.us/img87/514/ustro054uf7.jpg Ładny widok :cool3: Quote
Karolina_Nett Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Innym się chyba fotki nie wyświetlają, bo skomentowałaś jako pierwsza ;). Quote
Czarna_Owieczka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 A ja fotki widziałam juz wczesniej tyle że leciałam i nic nie napisałam :oops: (uh ja nie dobra :shake: :lol:) http://img87.imageshack.us/img87/514/ustro054uf7.jpg :D :D :D Quote
Karolina_Nett Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):A ja fotki widziałam juz wczesniej tyle że leciałam i nic nie napisałam :oops: (uh ja nie dobra :shake: :lol:) http://img87.imageshack.us/img87/514/ustro054uf7.jpg :D :D :D Aha, to spoko ;). I koniec ;). Quote
Czarna_Owieczka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 http://img442.imageshack.us/img442/1845/ustro096ql0.jpg co to ? :oops: Quote
Karolina_Nett Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Letni tor saneczkowy na Czantorii :). Quote
Pimpek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 http://img442.imageshack.us/img442/1845/ustro096ql0.jpg Wow :D :D Tak...Wiosennie letnio ;) Quote
Recommended Posts