Doginka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 A ja dalej nadrabiam:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ewka i haker Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Doginka napisał(a):A ja dalej nadrabiam:diabloti::diabloti::diabloti: no nadrabiaj powodzenia:evil_lol: Quote
Doginka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Tak tu dużo nagadane i nawklejane fot, że nie mogę nadgonić:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='Helga&Ares']boszz ile tu nagadane:diabloti: Faktycznie :evil_lol:. [quote name='ewka i haker']no czekamy na foty:eviltong: Yhy :razz:. [quote name='Doginka']A ja dalej nadrabiam:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='ewka i haker']no nadrabiaj powodzenia:evil_lol: :eviltong: [quote name='Doginka']Tak tu dużo nagadane i nawklejane fot, że nie mogę nadgonić:diabloti::diabloti::diabloti: To lepiej się śpiesz ;). [quote name='gassira'] Dzięki :D. Powinnam powiedzieć nawzajem ale chyba trochę jeszcze za wcześnie :multi::loveu:. Tak się nie mogłam doczekać ferii, ale ja chcę coś ro bić, a nie mam co, nudzi mi się straszliwie :evil_lol:. Mudzę iść do butiku po portfel, jakieś fajne ciuchy, po to coś do karnetów na wyciągi przyponania w sportowym, do rossmana i visagu po kilka rzeczy :lol:, a mówię, że nie mam co robić :shake:. Quote
ewka i haker Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Faktycznie :evil_lol:. Tak się nie mogłam doczekać ferii, ale ja chcę coś ro bić, a nie mam co, nudzi mi się straszliwie :evil_lol:. a jau masz ferie?/ Quote
Karolina_Nett Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 No, w zeszłym roku miałam ferie to nie było śniegu, w tym tak samo :(. Quote
olifka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Łaaaa ale rozczochrana bróóóódka:loveu::loveu: Masz ferie? To zamiast na dogo całe dnie przesiadywać z psem na spacer wyjdź:diabloti::diabloti: A u nas ferie od 9 lutego dopiero... Quote
ewka i haker Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Łaaaa ale rozczochrana bróóóódka:loveu::loveu: Masz ferie? To zamiast na dogo całe dnie przesiadywać z psem na spacer wyjdź:diabloti::diabloti: A u nas ferie od 9 lutego dopiero... to jestescie ostatni my mamy od26 stycznia Quote
Doginka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Łaaaa ale rozczochrana bróóóódka:loveu::loveu: Masz ferie? To zamiast na dogo całe dnie przesiadywać z psem na spacer wyjdź:diabloti::diabloti: A u nas ferie od 9 lutego dopiero... I dla Wawki będzie śnieg w górach:lol::lol::lol: Quote
ariss Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Doginka napisał(a):I dla Wawki będzie śnieg w górach:lol::lol::lol: Nie chcę Cię martwić,ale podobno śniegu nie będzie:shake: a w maju ma już być 30 stopni:crazyeye: Quote
Karolina_Nett Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Łaaaa ale rozczochrana bróóóódka:loveu::loveu: Masz ferie? To zamiast na dogo całe dnie przesiadywać z psem na spacer wyjdź:diabloti::diabloti: A u nas ferie od 9 lutego dopiero... Ja na dogo całe dnie? Wczoraj weszłam, poczytałam wszystko i poszłam, dlatego tak długo tu byłam :evil_lol:. ewka i haker napisał(a):to jestescie ostatni my mamy od26 stycznia O wy biedni :eviltong:. gassira napisał(a):Nie chcę Cię martwić,ale podobno śniegu nie będzie:shake: a w maju ma już być 30 stopni:crazyeye: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To co będzie w lato? Będziemy w domach siedzieć bo będzie za gorąco żeby wyjść?? Ja nie chcę :placz:. Doginka napisał(a):I dla Wawki będzie śnieg w górach:lol::lol::lol: Nieeee :evil_lol:. Quote
Karolina_Nett Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Zrobiłam wczoraj i miałam dać na dobranoc, ale zapomniałam :evil_lol:. Quote
Karolina_Nett Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 magda_drakkar napisał(a):Ale ładna fota na dzień dobry:loveu: Dzięki :razz::loveu:. Quote
WinterGirl Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]niedzielnie pozdrawiamy[/FONT][/CENTER] Quote
Karolina_Nett Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Hej :razz: bGirl napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]niedzielnie pozdrawiamy[/FONT] I nawzajem ;). Czarna_Owieczka napisał(a):Nettek :loveu: :loveu: :multi: Quote
ewka i haker Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 hej super fotka a co do feri wole zeby na moich nie bylo sniegu a z tymi 30stopniami to przesada Quote
Karolina_Nett Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 A ja chyba jutro na narty jak śniegu będzie wystarczająco :multi:. Quote
ewka i haker Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Karolina_Nett napisał(a):A ja chyba jutro na narty jak śniegu będzie wystarczająco :multi:. ja tam bym sie zabila Quote
Doginka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Karolina_Nett napisał(a):A ja chyba jutro na narty jak śniegu będzie wystarczająco :multi:. Buuuuuuuuuu:eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 ewka i haker napisał(a):ja tam bym sie zabila Eeeee tam, jak sie nauczysz to śmigać śmiało możesz :razz::evil_lol:. Doginka napisał(a):Buuuuuuuuuu:eviltong: Byłam wczoraj i dzisiaj też :multi:. Quote
ewka i haker Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Eeeee tam, jak sie nauczysz to śmigać śmiało możesz :razz::evil_lol: . wole jezdzic konno:eviltong: Quote
Recommended Posts