Doginka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Mi się wyświetlają - fotka 2 bardzo mi się podoba:loveu::loveu::loveu: Jakby Nett chciał nam coś powiedzieć;) Ale masz fajny kolorek ścian Quote
Karolina_Nett Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Doginka']Mi się wyświetlają - fotka 2 bardzo mi się podoba:loveu::loveu::loveu: Jakby Nett chciał nam coś powiedzieć;) Ale masz fajny kolorek ścian No tak, bo musiałam zgrać na imageshacku :-(. A wklejałam te z fotosika to mi się nie pokazywały w ogóle :placz:. A takich jak to drugie to ile ja musiałam zrobić żeby Nett głową nie ruszał :evil_lol:. Mi też się kolorek podoba, ale to niestety nie mój pokój :eviltong:;). Quote
basia bonnie Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 http://img136.imageshack.us/img136/10/dsc04869ux7.jpg co za słodka minkaa :loveu: :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='basia bonnie']http://img136.imageshack.us/img136/10/dsc04869ux7.jpg co za słodka minkaa :loveu: :loveu: A chwilę po tym chciał mi odgryźć palca :razz:. Quote
Magot Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Hura, foteczki!:multi: http://img136.imageshack.us/img136/10/dsc04869ux7.jpg rozczochrany arystokrata:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 narasie fotki:multi: super necik wyszedl:loveu: prosimy o czeste fotki Quote
Karolina_Nett Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='magda_drakkar']Hura, foteczki!:multi: http://img136.imageshack.us/img136/10/dsc04869ux7.jpg rozczochrany arystokrata:evil_lol: Rozczochrany jak zwykle :shake::loveu:. [quote name='ewka i haker']narasie fotki:multi: super necik wyszedl:loveu: prosimy o czeste fotki Dzięki :*. A jak tam zrzutka? :razz: Quote
ariss Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 no wreszci są foteczki:multi: jaką ona ma fajną brodę:cool3: Quote
Karolina_Nett Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 No ona ma fajną brodę, ona ma :evil_lol::eviltong:. Zaraz jadę do Wisły na narty :D. Quote
ariss Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Karolina_Nett']No ona ma fajną brodę, ona ma :evil_lol::eviltong:. Zaraz jadę do Wisły na narty :D. :oops:przepraszam-nie wiem o czym myślałam pisząc to:oops: Quote
ewelinka_m Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 hehe ale ma bródkę fajną :cool3: kolorki ścianowe też mi sie podobają no i banerek cudowny Quote
ewka i haker Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Karolina_Nett'] A jak tam zrzutka? :razz:[/quote] no ja sie pisze:evil_lol: kupimy ci taki z kiosku za 10zl:grin: Quote
Magot Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='gassira']:oops:przepraszam-nie wiem o czym myślałam pisząc to:oops:[/quote] Może o swojej psicy?:diabloti: Quote
ariss Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='magda_drakkar']Może o swojej psicy?:diabloti:[/quote] to jest wielce prawdopodobne:evil_lol::eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='gassira']:oops:przepraszam-nie wiem o czym myślałam pisząc to:oops:[/quote] To ma być ostatni raz! :evil_lol: [quote name='ewelinka_m']hehe ale ma bródkę fajną :cool3: kolorki ścianowe też mi sie podobają no i banerek cudowny[/quote] Dzisiaj się nieźle rozczochrał, ale nie miałam czym zrobić zdjęcia :turn-l:. [quote name='ewka i haker']no ja sie pisze:evil_lol: kupimy ci taki z kiosku za 10zl:grin:[/quote] Nie! Lumix FZ 18 :loveu::eviltong:. [quote name='magda_drakkar']Może o swojej psicy?:diabloti:[/quote] Ewa tylko o Gassi myśli :evil_lol:. [quote name='Waxy']Ślicznota :loveu:[/quote] Dziekuję :multi:. Dzisiaj pani, która ostatni raz widziała Necika jak miał 4 miesiące powiedziała, że na ślicznego psiaka wyrósł :loveu:. Quote
ariss Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 o Gassi napewno najwięcej,ale wszystkie psie uwielbiam:loveu: Quote
Karolina_Nett Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='ewka i haker']no wiadomo ze piekny[/quote] ;) [quote name='gassira']o Gassi napewno najwięcej,ale wszystkie psie uwielbiam:loveu:[/quote] No ja mam nadzieję że Necika też bardzo lubisz :evil_lol:. Quote
Magot Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Karolina_Nett'] No ja mam nadzieję że Necika też bardzo lubisz :evil_lol:.[/quote] No i Drakusława też:evil_lol: Quote
Pimpek Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Karolina_Nett'] Dzisiaj pani, która ostatni raz widziała Necika jak miał 4 miesiące powiedziała, że na ślicznego psiaka wyrósł :loveu:.[/quote] Ale mi odkrycie :cool3::loveu: Quote
Doginka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Czy ominęłam jakiś ciekawy temat???? - jakoś nie mogę nadgonić:razz::diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='Doginka']Czy ominęłam jakiś ciekawy temat???? - jakoś nie mogę nadgonić:razz::diabloti: A co ja mam powiedzieć jak jestem u ciebie? Omija mnie masa tematów, a u mnie jedna strona nawet nie i już nie możesz nadgonić :evil_lol::eviltong:. Quote
Recommended Posts