Helga&Ares Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 bardzo podoba nam się bannerek :multi: Quote
Waxy Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Nett jest boski :loveu: Bannerek też ale ja tu czekam na nowe zdjęcia ! :eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Pimpek napisał(a):Banerek bardzo ładny ;) ewka i haker napisał(a):super banaerek:multi: Helga&Ares napisał(a):bardzo podoba nam się bannerek :multi: Dziękuję :loveu:. Waxy napisał(a):Nett jest boski :loveu: Bannerek też ale ja tu czekam na nowe zdjęcia ! :eviltong: ewka i haker napisał(a):wlasnie gdzie zdjecia?? Zdjęcia? Oj, będzie cięzko... :shake: Quote
Doginka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Witamy się i czekamy na fotki:diabloti::razz: Quote
Karolina_Nett Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Ja także witam, może zaraz jakieś zrobię, a jak nie to jutro ;). Quote
ariss Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Ja także witam, może zaraz jakieś zrobię, a jak nie to jutro ;). dzisiaj chcemy:multi: Quote
WinterGirl Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [FONT=Comic Sans MS]ustawiamy się w kolejce oczekujących na fotaski osiem łap i bGirl[/FONT] Quote
Karolina_Nett Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 No dobra, będą dzisiaj zrobione, wstawić też moze dam radę dzisiaj :P. Quote
WinterGirl Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]trzymam za słowo[/FONT][/CENTER] Quote
Karolina_Nett Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Baterie mam naładowane, więc... Jak nie padną to zrobię wam niespodziankę ;). Quote
olifka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 CZeść Nieciory:loveu: To czekamy z niecierpliwością na te zdjęcia :) Quote
Karolina_Nett Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Rozładowały mi się baterie jak robiłam burkowi mojemu zdjęcie, a potem to już wyszłam z domu i nie mam czym zrobić zdjęcia, ani nie mam też jak dodać :evil_lol:. Jak mi ktoś zasponsoruje aparat (lumix fz 18 ;)), to bardzo chętnie powstawiam kupę fotek :D:loveu:. No to co, zrzucacie się? :razz: Quote
ewka i haker Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Karolina_Nett']Rozładowały mi się baterie jak robiłam burkowi mojemu zdjęcie, a potem to już wyszłam z domu i nie mam czym zrobić zdjęcia, ani nie mam też jak dodać :evil_lol:. Jak mi ktoś zasponsoruje aparat (lumix fz 18 ;)), to bardzo chętnie powstawiam kupę fotek :D:loveu:. No to co, zrzucacie się? :razz:[/quote] to jak uzbieramy dla ciebie to dla mnie mozecie tez sie zzucic:evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 No nie ma sprawy, chętnie mogę nawet oddać mojego na początek :evil_lol:. Quote
Doginka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 A Nettowa jak zwykle nas okłamała:eviltong::mad::eviltong: Quote
ariss Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Doginka']A Nettowa jak zwykle nas okłamała:eviltong::mad::eviltong:[/quote] też to zauważyłam:angryy: Quote
Karolina_Nett Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Doginka']A Nettowa jak zwykle nas okłamała:eviltong::mad::eviltong:[/quote] [quote name='gassira']też to zauważyłam:angryy:[/quote] Dlaczego zawsze tylko na mnie wszyscy się rzucają :placz:. Nie mam zdjęć bo aparat nawalił :angryy:. Quote
Karolina_Nett Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Coś tam nafociłam, to nie są te stare, ale narazie nie mam warunków gdzie indziej do focenia :evil_lol:. Dosłownie z przed chwili :multi:. fotosik mi nie działa, fotki się nie chcą wyświetlać :angryy: [SIZE=2] c.d.n. Quote
Recommended Posts