Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pimpek napisał(a):
Eeeeej, ale wy przecież już macie stronke, nawet na niej byłam, były tam foty Netta z dzieciństwa, o tobie, i o nacie, fajna stronka :D

Ale ta dziewczyna co ją robiła zapomniała hasła... :mad:

ewelinka_m napisał(a):
ale ja jako jedna z pierwszych wiedziałam o stronce :obrazic:
i pewnie projekt też niedługo zobaczę :eviltong:

No pewnie :razz:.

Doginka napisał(a):
Oj nie pamiętam czy już u Was byłam????:diabloti::loveu:

Chyba nie :evil_lol:;).

gassira napisał(a):
ja również cierpliwie czekam na fotki:cool3:

:)

Wiecie co ja dziś zrobiłam? Myślałam że to mi się tylko śniło, ale w nocy się na sekundę obudziłam, zdjęłam kolczyki i trzymając je w ręce zasnęłam. Rano jak poszłam się myć, dosyć wcześnie bo szłam z psem to zauważyłam że ich nie mam i wtedy się zorientowałam ze to nie był sen. Jednego znalazłam, ale drugiego nigdzie nie ma :shake:.

Posted

Karolina_Nett napisał(a):

:)

Wiecie co ja dziś zrobiłam? Myślałam że to mi się tylko śniło, ale w nocy się na sekundę obudziłam, zdjęłam kolczyki i trzymając je w ręce zasnęłam. Rano jak poszłam się myć, dosyć wcześnie bo szłam z psem to zauważyłam że ich nie mam i wtedy się zorientowałam ze to nie był sen. Jednego znalazłam, ale drugiego nigdzie nie ma :shake:.

też tak czasem mam :shake:gorzej jak mi się uwidzi i zacznę wyjmować całą 6 :diabloti:
także nie martw się poszukaj dokładnie na łóżku i pod, zwłaszcza w okolicy poduszki albo tam gdzie rękę mogłaś trzymać
trzymam kciuki!

Posted

[quote name='Doginka']Może wbił się w poduszkę????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Helga&Ares']haha i co z kolczykiem? :evil_lol:
[quote name='ewelinka_m']też tak czasem mam :shake:gorzej jak mi się uwidzi i zacznę wyjmować całą 6 :diabloti:
także nie martw się poszukaj dokładnie na łóżku i pod, zwłaszcza w okolicy poduszki albo tam gdzie rękę mogłaś trzymać
trzymam kciuki!
Widać trzymałyście mocno, bo ja ślepota wszytko wytrzepałam a się okazało ze pod kapciem leżał :lol::multi:. Dzięki za trzymane kciuki :razz:.

[quote name='bGirl']

[FONT=Comic Sans MS]podajemy łapkę i cieplucho pozdrawiamy[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]osiem łap i bGirl[/FONT]

Ja również witam u nas po raz pierwszy, prawda? ;)

[quote name='Czarna_Owieczka']Czesc :multi: czekamy na focie :D jaka stronka? :lol:
Zaraz zgram, to znaczy jak jakoś podmienię baterie :evil_lol:.

[quote name='ewka i haker']witam i przepraszam ze mnie dlugo nie bylo ale komp nawalil
Wiem, wiem o wszystkim, bo nadal cię odwiedzam :razz:;).

Poprzestawiali emotikonki i teraz mi sie mylą :evil_lol:.

Posted

Karolina_Nett napisał(a):
Zaraz zgram, to znaczy jak jakoś podmienię baterie :evil_lol:..

A ja goopia przeczytałam "zaraz rzygam":evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Banerek jest piękny:loveu:

Dziękuję bardzo :loveu:.

basia bonnie napisał(a):
Ty robiłaś baner?
cuuudny :loveu: :loveu:

Tak ja - w końcu sama :multi::multi::multi:, a do tego się podoba :multi::multi::multi:.
Dziekuję :loveu:.