Doginka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Oj nie pamiętam czy już u Was byłam????:diabloti::loveu: Quote
ariss Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ja również cierpliwie czekam na fotki:cool3: Quote
Karolina_Nett Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Pimpek napisał(a):Eeeeej, ale wy przecież już macie stronke, nawet na niej byłam, były tam foty Netta z dzieciństwa, o tobie, i o nacie, fajna stronka :D Ale ta dziewczyna co ją robiła zapomniała hasła... :mad: ewelinka_m napisał(a):ale ja jako jedna z pierwszych wiedziałam o stronce :obrazic: i pewnie projekt też niedługo zobaczę :eviltong: No pewnie :razz:. Doginka napisał(a):Oj nie pamiętam czy już u Was byłam????:diabloti::loveu: Chyba nie :evil_lol:;). gassira napisał(a):ja również cierpliwie czekam na fotki:cool3: :) Wiecie co ja dziś zrobiłam? Myślałam że to mi się tylko śniło, ale w nocy się na sekundę obudziłam, zdjęłam kolczyki i trzymając je w ręce zasnęłam. Rano jak poszłam się myć, dosyć wcześnie bo szłam z psem to zauważyłam że ich nie mam i wtedy się zorientowałam ze to nie był sen. Jednego znalazłam, ale drugiego nigdzie nie ma :shake:. Quote
Doginka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Może wbił się w poduszkę????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewka i haker Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 witam i przepraszam ze mnie dlugo nie bylo ale komp nawalil Quote
Czarna_Owieczka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Czesc :multi: czekamy na focie :D jaka stronka? :lol: Quote
WinterGirl Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [FONT=Comic Sans MS]podajemy łapkę i cieplucho pozdrawiamy[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]osiem łap i bGirl[/FONT] Quote
ewelinka_m Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Karolina_Nett napisał(a): :) Wiecie co ja dziś zrobiłam? Myślałam że to mi się tylko śniło, ale w nocy się na sekundę obudziłam, zdjęłam kolczyki i trzymając je w ręce zasnęłam. Rano jak poszłam się myć, dosyć wcześnie bo szłam z psem to zauważyłam że ich nie mam i wtedy się zorientowałam ze to nie był sen. Jednego znalazłam, ale drugiego nigdzie nie ma :shake:. też tak czasem mam :shake:gorzej jak mi się uwidzi i zacznę wyjmować całą 6 :diabloti: także nie martw się poszukaj dokładnie na łóżku i pod, zwłaszcza w okolicy poduszki albo tam gdzie rękę mogłaś trzymać trzymam kciuki! Quote
Karolina_Nett Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Doginka']Może wbił się w poduszkę????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Helga&Ares']haha i co z kolczykiem? :evil_lol: [quote name='ewelinka_m']też tak czasem mam :shake:gorzej jak mi się uwidzi i zacznę wyjmować całą 6 :diabloti: także nie martw się poszukaj dokładnie na łóżku i pod, zwłaszcza w okolicy poduszki albo tam gdzie rękę mogłaś trzymać trzymam kciuki! Widać trzymałyście mocno, bo ja ślepota wszytko wytrzepałam a się okazało ze pod kapciem leżał :lol::multi:. Dzięki za trzymane kciuki :razz:. [quote name='bGirl'][FONT=Comic Sans MS]podajemy łapkę i cieplucho pozdrawiamy[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]osiem łap i bGirl[/FONT] Ja również witam u nas po raz pierwszy, prawda? ;) [quote name='Czarna_Owieczka']Czesc :multi: czekamy na focie :D jaka stronka? :lol: Zaraz zgram, to znaczy jak jakoś podmienię baterie :evil_lol:. [quote name='ewka i haker']witam i przepraszam ze mnie dlugo nie bylo ale komp nawalil Wiem, wiem o wszystkim, bo nadal cię odwiedzam :razz:;). Poprzestawiali emotikonki i teraz mi sie mylą :evil_lol:. Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Zaraz zgram, to znaczy jak jakoś podmienię baterie :evil_lol:.. A ja goopia przeczytałam "zaraz rzygam":evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Doginka napisał(a):A ja goopia przeczytałam "zaraz rzygam":evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to ładnie robisz :evil_lol::evil_lol::lol::lol::shake::shake::razz::razz:. Quote
Karolina_Nett Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Jedyna Necikowa fotka z Sylwestra jak już się nie miał z kim bawić. Na początku nas zaczepiał, ale potem zrezygnował ;). Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Przestał zaczepiać bo go spiłaś:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 A gdzie tam, nic nie dałam, sama wypiłam :diabloti:;). I tak tylko dwie lampki szampana wypiłam, to się nie czepiać :razz:. Quote
Doginka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ja wypiłam tylko maciupki łyczek, bo na antybiotyku jechałam:placz::angryy: Quote
Karolina_Nett Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Doginka napisał(a):Ja wypiłam tylko maciupki łyczek, bo na antybiotyku jechałam:placz::angryy: O, to żałuj :evil_lol:. Jak się podoba mój banerek ;)? Quote
basia bonnie Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ty robiłaś baner? cuuudny :loveu: :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Doginka napisał(a):Banerek jest piękny:loveu: Dziękuję bardzo :loveu:. basia bonnie napisał(a):Ty robiłaś baner? cuuudny :loveu: :loveu: Tak ja - w końcu sama :multi::multi::multi:, a do tego się podoba :multi::multi::multi:. Dziekuję :loveu:. Quote
Karolina_Nett Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Super banerek :razz: Magda:) napisał(a):Pikny bannerek:cool3: Dzięki :loveu::multi:. Quote
Recommended Posts