Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Helga&Ares napisał(a):
głupaweczka? :turn-l:

Jak zwykle :stupid::evil_lol:.

Olusia napisał(a):
Świetne fotki Miłego :loveu:

Dzięki :multi:.

Pimpek napisał(a):
Dzieńdoberek :cool3:
Co u was ? :D

Hej :D.
U nas? A no nic, dzisiaj idziemy na Sylwestra i Necik idzie do swojej koleżanki Wiki (też "sznuacerka") :shake::eviltong:.

Posted

[quote name='Helga&Ares']cześć Neciki, kidy zdjecia?
[quote name='Czarna_Owieczka']Cześć :D
zdjęć ! :multi: :evil_lol:
Hej :*. Może na Sylwestrze zrobię Necikowemu kilka fotek, bo generalnie to wszystko dałam wczoraj :).

Szczęśliwego Nowego Roku
Karolina&Nett

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']

:multi: Wszystkiego dobrego! :multi:

patrz podpis

GDZIE, GDZIE? :evil_lol: Już chyba tego nie masz :eviltong:.

[quote name='Olusia']Szczęśliwego Nowego Roku!
Życzy Ola z Dianką.
Dziękuję :multi:.

Posted

ewelinka_m napisał(a):
i jak Necisko zniosło sylwestra? :cool3:

Karola żeby nowy rok był dla Was jeszcze lepszy niż poprzedni! :calus:

A no ogólnie dobrze, tyle że nie byliśmy w domu tylko u mojej cioci i wujka, ja się opiekowałam ich synkiem Mikołajem (11 miesięcy) :multi:, a Necik się bawił ze sznaucerzą swoją koleżanką Wiki. A jak się potem wyhasały po dwórku i po domu, Wiki miała dość i Nett się nie miał z kim bawić, a Mikołaj też poszedł spać, to Necik też się położył przy balkonie, ale jak zaczęli strzelać to przyszedł bliżej nas bo mu chyba przeszkadzało :evil_lol:. A więc ogólnie było super spokojnie. A Mikołaj jak na te piękne (naprawdę piękne) petardy patrzył, siedział sobie w łóżeczku i oglądał :loveu:.

Będzie na pewno lepszy, dziękuję :calus:.

A głupawka na punkcie balonów dalej brodatemu nie przeszła :stupid::eviltong::turn-l:.

Posted

Karolina_Nett napisał(a):
A no ogólnie dobrze, tyle że nie byliśmy w domu tylko u mojej cioci i wujka, ja się opiekowałam ich synkiem Mikołajem (11 miesięcy) :multi:, a Necik się bawił ze sznaucerzą swoją koleżanką Wiki. A jak się potem wyhasały po dwórku i po domu, Wiki miała dość i Nett się nie miał z kim bawić, a Mikołaj też poszedł spać, to Necik też się położył przy balkonie, ale jak zaczęli strzelać to przyszedł bliżej nas bo mu chyba przeszkadzało :evil_lol:. A więc ogólnie było super spokojnie. A Mikołaj jak na te piękne (naprawdę piękne) petardy patrzył, siedział sobie w łóżeczku i oglądał :loveu:.

Będzie na pewno lepszy, dziękuję :calus:.

A głupawka na punkcie balonów dalej brodatemu nie przeszła :stupid::eviltong::turn-l:.

ale Wam dobrze, Spaiki bardzo przeżywał :shake:

My też balony uwielbiamy zwłaszcza nimi grać tak jak w siatkę :cool3:

czekam na nowe fotki, są jakieś z sylwestra ?

Posted

ewelinka_m napisał(a):
ale Wam dobrze, Spaiki bardzo przeżywał :shake:

My też balony uwielbiamy zwłaszcza nimi grać tak jak w siatkę :cool3:

czekam na nowe fotki, są jakieś z sylwestra ?

Fotki są, ale baterii nie ma :evil_lol:.
A dzisiaj na balona to się dopiero rozszczekał, wczoraj jednego przycisnął łapą to pękł a dziś się drze pyska :eviltong:.

Posted

:multi::multi:zdjęcia ja poczekam :cool3:
heh skąd ja to znam :evil_lol:
mam gdzieś nawet filmik (hm a może już wstawiałam na westcoon)jak odbija pięknie balonika pyszczkiem :loveu:
a w sylwestra u nas strasznie było Spaiki siedział cały czas pod biurkiem, a jak na dworzu coś wybuchło w tył zwrot i do domu :diabloti:
ale na szczęście już po

p.s co ze stronką?

Posted

[quote name='ewelinka_m']:multi::multi:zdjęcia ja poczekam :cool3:
heh skąd ja to znam :evil_lol:
mam gdzieś nawet filmik (hm a może już wstawiałam na westcoon)jak odbija pięknie balonika pyszczkiem :loveu:
a w sylwestra u nas strasznie było Spaiki siedział cały czas pod biurkiem, a jak na dworzu coś wybuchło w tył zwrot i do domu :diabloti:
ale na szczęście już po

p.s co ze stronką?
Pracujemy :).