Karolina_Nett Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Helga&Ares napisał(a):głupaweczka? :turn-l: Jak zwykle :stupid::evil_lol:. Olusia napisał(a):Świetne fotki Miłego :loveu: Dzięki :multi:. Pimpek napisał(a):Dzieńdoberek :cool3: Co u was ? :D Hej :D. U nas? A no nic, dzisiaj idziemy na Sylwestra i Necik idzie do swojej koleżanki Wiki (też "sznuacerka") :shake::eviltong:. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Cześć :D zdjęć ! :multi: :evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Helga&Ares']cześć Neciki, kidy zdjecia? [quote name='Czarna_Owieczka']Cześć :D zdjęć ! :multi: :evil_lol: Hej :*. Może na Sylwestrze zrobię Necikowemu kilka fotek, bo generalnie to wszystko dałam wczoraj :). Szczęśliwego Nowego Roku Karolina&Nett Quote
Magot Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Hej:cool3: No więc wpadamy i nie żałujemy, bo Necik przesłodki, pikna ta jego broda:loveu: http://img265.imageshack.us/img265/4240/30122007015dm5.jpg :loveu: Quote
Magot Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Życzenia od nas : http://www.paperboy.nl/?PID1=M3%24F7...%21Y0%20%20%0A Quote
Karolina_Nett Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Magda:)']Hej:cool3: No więc wpadamy i nie żałujemy, bo Necik przesłodki, pikna ta jego broda:loveu: http://img265.imageshack.us/img265/4240/30122007015dm5.jpg :loveu: Super że do nas wpadliście :multi:. Zaraz ja wpadnę do was ;). Dziękujemy ;>. [quote name='Magda:)']Życzenia od nas : http://www.paperboy.nl/?PID1=M3%24F7...%21Y0%20%20%0A Dziękuję i nawzajem :*. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 :multi: Wszystkiego dobrego! :multi: patrz podpis Quote
Olusia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Szczęśliwego Nowego Roku! Życzy Ola z Dianką. Quote
Karolina_Nett Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']:multi: Wszystkiego dobrego! :multi: patrz podpis GDZIE, GDZIE? :evil_lol: Już chyba tego nie masz :eviltong:. [quote name='Olusia']Szczęśliwego Nowego Roku! Życzy Ola z Dianką. Dziękuję :multi:. Quote
ewelinka_m Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 i jak Necisko zniosło sylwestra? :cool3: Karola żeby nowy rok był dla Was jeszcze lepszy niż poprzedni! :calus: Quote
Karolina_Nett Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 ewelinka_m napisał(a):i jak Necisko zniosło sylwestra? :cool3: Karola żeby nowy rok był dla Was jeszcze lepszy niż poprzedni! :calus: A no ogólnie dobrze, tyle że nie byliśmy w domu tylko u mojej cioci i wujka, ja się opiekowałam ich synkiem Mikołajem (11 miesięcy) :multi:, a Necik się bawił ze sznaucerzą swoją koleżanką Wiki. A jak się potem wyhasały po dwórku i po domu, Wiki miała dość i Nett się nie miał z kim bawić, a Mikołaj też poszedł spać, to Necik też się położył przy balkonie, ale jak zaczęli strzelać to przyszedł bliżej nas bo mu chyba przeszkadzało :evil_lol:. A więc ogólnie było super spokojnie. A Mikołaj jak na te piękne (naprawdę piękne) petardy patrzył, siedział sobie w łóżeczku i oglądał :loveu:. Będzie na pewno lepszy, dziękuję :calus:. A głupawka na punkcie balonów dalej brodatemu nie przeszła :stupid::eviltong::turn-l:. Quote
Helga&Ares Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 hihi Ares ma głupawkę jak się wykąpie zawsze :stupid: Quote
Karolina_Nett Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 A to to normalka, wystarczy mojemu umyć łapy i trochę zmoczyć go po grzbiecie :evil_lol:. Głupawce nie ma końca :turn-l:. Quote
Karolina_Nett Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Hej :evil_lol:, cisza tu, a aparat nie działa, musze baterie naładować ;). Quote
ewelinka_m Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Karolina_Nett napisał(a):A no ogólnie dobrze, tyle że nie byliśmy w domu tylko u mojej cioci i wujka, ja się opiekowałam ich synkiem Mikołajem (11 miesięcy) :multi:, a Necik się bawił ze sznaucerzą swoją koleżanką Wiki. A jak się potem wyhasały po dwórku i po domu, Wiki miała dość i Nett się nie miał z kim bawić, a Mikołaj też poszedł spać, to Necik też się położył przy balkonie, ale jak zaczęli strzelać to przyszedł bliżej nas bo mu chyba przeszkadzało :evil_lol:. A więc ogólnie było super spokojnie. A Mikołaj jak na te piękne (naprawdę piękne) petardy patrzył, siedział sobie w łóżeczku i oglądał :loveu:. Będzie na pewno lepszy, dziękuję :calus:. A głupawka na punkcie balonów dalej brodatemu nie przeszła :stupid::eviltong::turn-l:. ale Wam dobrze, Spaiki bardzo przeżywał :shake: My też balony uwielbiamy zwłaszcza nimi grać tak jak w siatkę :cool3: czekam na nowe fotki, są jakieś z sylwestra ? Quote
Karolina_Nett Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 ewelinka_m napisał(a):ale Wam dobrze, Spaiki bardzo przeżywał :shake: My też balony uwielbiamy zwłaszcza nimi grać tak jak w siatkę :cool3: czekam na nowe fotki, są jakieś z sylwestra ? Fotki są, ale baterii nie ma :evil_lol:. A dzisiaj na balona to się dopiero rozszczekał, wczoraj jednego przycisnął łapą to pękł a dziś się drze pyska :eviltong:. Quote
ewelinka_m Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 :multi::multi:zdjęcia ja poczekam :cool3: heh skąd ja to znam :evil_lol: mam gdzieś nawet filmik (hm a może już wstawiałam na westcoon)jak odbija pięknie balonika pyszczkiem :loveu: a w sylwestra u nas strasznie było Spaiki siedział cały czas pod biurkiem, a jak na dworzu coś wybuchło w tył zwrot i do domu :diabloti: ale na szczęście już po p.s co ze stronką? Quote
Karolina_Nett Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='ewelinka_m']:multi::multi:zdjęcia ja poczekam :cool3: heh skąd ja to znam :evil_lol: mam gdzieś nawet filmik (hm a może już wstawiałam na westcoon)jak odbija pięknie balonika pyszczkiem :loveu: a w sylwestra u nas strasznie było Spaiki siedział cały czas pod biurkiem, a jak na dworzu coś wybuchło w tył zwrot i do domu :diabloti: ale na szczęście już po p.s co ze stronką? Pracujemy :). Quote
Magot Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Czekamy na zdjątka:cool3::multi: Oo, to stronkę będziecie mieli?:cool3: Quote
Karolina_Nett Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 I tajemnica zdradzona ;). Nie, nie tajemnica, tylko jakoś tak nie było kiedy powiedzieć :P. A owszem, będziemy mieli :multi:. Quote
Pimpek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Eeeeej, ale wy przecież już macie stronke, nawet na niej byłam, były tam foty Netta z dzieciństwa, o tobie, i o nacie, fajna stronka :D Quote
ewelinka_m Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ale ja jako jedna z pierwszych wiedziałam o stronce :obrazic: i pewnie projekt też niedługo zobaczę :eviltong: Quote
Recommended Posts