ewelinka_m Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Karolina_Nett napisał(a):No ptraktycznie rok, a nie praktycznie troszeczkę więcej :cool1:. Ale czy ja wiem czy mnie naprawdę tata zabierze :eviltong:. Namawiać namawiać, nie często się zdarza, że ktoś ma urodziny wtedy co i Spaiki :lol: i odwrotnie rzecz jasna Zapraszamy :multi: Quote
Karolina_Nett Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Heh :). Postaram się bynajmniej, dla ciebie, tzn. dla Spaikiego, tzn. dla Necika, żeby się ze Spaikim spotkał. Zrozumiał ktoś? :D Quote
Pimpek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Karolina_Nett napisał(a):No właśnie na jutro mam plany :D. To dawaj :D Quote
Karolina_Nett Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Ale chyba nie wypalą :(. Postaram się ;). Quote
BBeta Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Przyłączam się do oczekiwania na fotki :cool3: Quote
Karolina_Nett Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Olusia napisał(a):A dlaczego mogą nie wypalić? :( Bo osoba z którą się na spacer umówiłam jednak nie mogła przyjść, a wieczorem brzydkie fotki wyjdą. Ale namówiłam mamę na spacer na działkę, to wszystko możliwe :D. Quote
ariss Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 no niemogę w tle leci telenowel brazylijska:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Necik :loveu: A szuflada z zabawkami otwarta :evil_lol: ps. ten film co jest w tv to nie przypadkiem "Ta podstępna miłość" ? dzisiaj na tvn był, nawet znaczek widać i że od 12 lat :lol: Quote
Karolina_Nett Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 gassira napisał(a):no niemogę w tle leci telenowel brazylijska:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja tego nie oglądam, tylko moja mama :eviltong:. Czarna_Owieczka napisał(a):Necik :loveu: A szuflada z zabawkami otwarta :evil_lol: ps. ten film co jest w tv to nie przypadkiem "Ta podstępna miłość" ? dzisiaj na tvn był, nawet znaczek widać i że od 12 lat :lol: "Cena marzeń" ;). A szuflada jak zwykle otwarta :lol: Quote
Karolina_Nett Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 A myślałam że tła w ogóle nie zauważycie :evil_lol:. Zamiast na Necika to wy na telewizor patrzycie! :eviltong: Quote
Pimpek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 http://img123.imageshack.us/img123/6/fotki007qw3.jpg Jaki Necik łowca :cool1: A co to tam w TV leci ?:evil_lol: Quote
Bzikowa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 No ładnie, wydało się, Karolinka zamiast iść z psem na spacer to telenowele brazylijskie ogląda :evil_lol: i jeszcze sie dziwi ze jej Necik zasłania obraz :evil_lol: Pozdrawiamy :cool3: /wrocilam z galeriowego odwyczku.../ Quote
Karolina_Nett Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Ale ja wam móię że to nie ja to oglądam, tylko moja mama :evil_lol::cool3:. A wyobraż sobie Bzikowa, że akurat wtedy już było po spacerze, hehe :wink:. Quote
BBeta Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Karolina_Nett napisał(a):Ale ja wam móię że to nie ja to oglądam, tylko moja mama :evil_lol::cool3:. Tak, a świnie latają... :diabloti: :cool3: Quote
Karolina_Nett Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 A tam, wy się nie znacie :P. Macie na odczepnego :diabloti::razz:. Niezbyt fajne fotki, no ale... Żebyście nie mówili że pusto :razz::evil_lol:. i jak widać pies stawia opory jak go moja mama czesze :razz::shake: a teraz mu się strasznie brązowa broda zrobiła :shake: i to koniec, no chyba że wezmę aparat na spacer, a i tak będzie ciemno to chyba nie :eviltong:. Quote
ewelinka_m Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Karolina_Nett napisał(a):Heh :). Postaram się bynajmniej, dla ciebie, tzn. dla Spaikiego, tzn. dla Necika, żeby się ze Spaikim spotkał. Zrozumiał ktoś? :D my zrozumieliśmy :cool1: serialu nie znam nie oglądam ale widać że to to brazylijskie albo coś w tych klimatach :eviltong: http://img252.imageshack.us/img252/747/03122007005rn1.jpg jak się dumnie prezentuje a niebo piękneee:loveu: pozdrawiamy z mokrych kielc Quote
Karolina_Nett Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 A żebyście widzieli jaki był wczoraj z siebie dumny jak tak szybko (z moją małą podpowiedzią :evil_lol:) znalazł przysmak, który był schowany w trudnym do odnalezieniu miejscu! Taki był zadowolony, że chciał żeby się z nim bawić jeszcze! Quote
ewka i haker Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Karolina_Nett napisał(a):A żebyście widzieli jaki był wczoraj z siebie dumny jak tak szybko (z moją małą podpowiedzią :evil_lol:) znalazł przysmak, który był schowany w trudnym do odnalezieniu miejscu! Taki był zadowolony, że chciał żeby się z nim bawić jeszcze! no zrobil cos wielkiego ja tez bym sie cieszyla:evil_lol:jak bym cos znalazla Quote
Karolina_Nett Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 ewka i haker napisał(a):no zrobil cos wielkiego ja tez bym sie cieszyla:evil_lol:jak bym cos znalazla Hehehe :evil_lol:. Quote
Doginka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Karolina_Nett napisał(a):http://img123.imageshack.us/img123/6/fotki007qw3.jpg patrzcie jak się czai :D :loveu::loveu::loveu: Karolina_Nett napisał(a):A myślałam że tła w ogóle nie zauważycie :evil_lol:. Zamiast na Necika to wy na telewizor patrzycie! :eviltong: :shake:Ja patrzyłam tyyylko na piesia:razz: To jest cudne:crazyeye::loveu: http://img162.imageshack.us/img162/299/03122007001zj8.jpg i to koniec, no chyba że wezmę aparat na spacer, a i tak będzie ciemno to chyba nie :eviltong:. Ciemno też może inspirować:cool3: Quote
ariss Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 http://img252.imageshack.us/img252/7...2007005rn1.jpg śliczna mordka:loveu: Quote
Recommended Posts