Karolina_Nett Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Pimpek']http://img211.imageshack.us/img211/5323/necikizimaitd191107008gz6.jpg Necisko :D :multi: [quote name='Doginka']Ooooooo tylko nie spij się za bardzo, bo kto wstawi potem foty, jak Ciebie główka rozboli:diabloti::razz: O to się już nie martw, gdyby nawet to już by mi przeszło :evil_lol::eviltong:. Te zdjęcia dopiero zgrałam, ale są chyba z początku października :D. I tu "Ameryka", pies sam od małego sobie szuflady z zabawkami otwiera :D. Niestety tylko domowe, bo na spacer nawet nie ma co aparatu zabierać :P. Quote
ariss Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dzieńdoberek fota z misiem jest the best:loveu: Quote
ewka i haker Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 witam z rana ja pierwszy raz u ciebie ale bede wpadac i zapraszam do nas Quote
Karolina_Nett Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 ewka i haker napisał(a):witam z rana ja pierwszy raz u ciebie ale bede wpadac i zapraszam do nas Witam! :multi: Zapraszam jak najczęściej a do was zaraz wpadnę :cool1:. Quote
Czarna_Owieczka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Cześć! jaki Nett uzdolniony :razz: szuflady sobie otwiera :) Quote
Karolina_Nett Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Cześć! jaki Nett uzdolniony :razz: szuflady sobie otwiera :) On tak od małęgo. I ja sprzątam, wszystko do szafki wkładam, a on z powrotem wszystko wyciąga... No ale najważniejsze psie zadowolenie :evil_lol::eviltong::multi:. Quote
Czarna_Owieczka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Mój ma wszystkie zabawki w skrzynce, przez cały dzień wszystko powynosi, a ja wieczorem zbieram i z powrotem, składam :lol: To w sumie mamy podobnie :evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Mój ma wszystkie zabawki w skrzynce, przez cały dzień wszystko powynosi, a ja wieczorem zbieram i z powrotem, składam :lol: To w sumie mamy podobnie :evil_lol: Tak, gdyby tylko on nie wynosił wszystkiego podczas sprzątania i nie zaczepiał mnie z trzema miśkami w pysku... :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 mojemu się trzy nie mieszczą, jego rekord to pluszak i piłka na raz :lol: Quote
Karolina_Nett Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Ale te takie małe :evil_lol:. A tak w ogóle to żeby miał jeszcze bardziej co wyciągać to mu kupię na Mikołaja coś takiego - http://www.pelna-miska.pl/sklep/index.php?products=product&prod_id=973 ;]. Quote
Czarna_Owieczka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ekstremalnie mocna zabawka...hm, dobre :cool3: Quote
Karolina_Nett Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Przyda się coś mocniejszego, bo ja mu 7 raz kaczorka (:evil_lol:) zszywać nie będę! ;/ Quote
Czarna_Owieczka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 ja już swojemu też parę razy zszywałam, ale teraz sie zbuntowałam i te niezdatne do użycia schowałam żeby może później naprawić, ewentualnie to kosza ;) Quote
Karolina_Nett Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):ja już swojemu też parę razy zszywałam, ale teraz sie zbuntowałam i te niezdatne do użycia schowałam żeby może później naprawić, ewentualnie to kosza ;) :D Mam fotki w nowej obroży, ale dodam je jutro :]. Quote
Pimpek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 http://img98.imageshack.us/img98/7003/necik092007011wz0.jpg Spryciarz :diabloti: http://www.pelna-miska.pl/sklep/inde...ct&prod_id=973 Uuuuuuuu, no to Net będzie miał fajny prezent na Mikołajki :D A co do fot w nowej obroży, to czemu dodasz je dopiero jutro ? :) Quote
Karolina_Nett Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Bo dzisiaj już dałam zdjęcia, a jutro się będziecie pytam czy mam jakieś nowe :P. Będę dawać porcjami bo potem nie mam co xD. Quote
Pimpek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Doooooooooobra jakoś wytrzymam, ale poczekaj na mnie z fotami aż wrócę ze szkoły, to będzie gdzieś tak koło 14 :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Karolina_Nett napisał(a):Bo dzisiaj już dałam zdjęcia, a jutro się będziecie pytam czy mam jakieś nowe :P. Będę dawać porcjami bo potem nie mam co xD. to trzba wiecej robic:cool3: ale czekamy do jutra u nas tez nowe Quote
Doginka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 A skoro Nett otwiera szuflady z zabawkami, to naucz go, że po zabawie trzeba sprzątać i zamykać te szufladki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Doginka napisał(a):A skoro Nett otwiera szuflady z zabawkami, to naucz go, że po zabawie trzeba sprzątać i zamykać te szufladki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakby on sam z siebie sprzątać zaczął to by musiała go wypożyczyć,żeby Gassula miała z kogo przykład brać:evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Doginka napisał(a):A skoro Nett otwiera szuflady z zabawkami, to naucz go, że po zabawie trzeba sprzątać i zamykać te szufladki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: O takiego psa to się tylko modlić, a żeby go tego nauczyć? A... gassira napisał(a):Jakby on sam z siebie sprzątać zaczął to by musiała go wypożyczyć,żeby Gassula miała z kogo przykład brać:evil_lol: ... jakbym nawet Netta tego nauczyła to nikomu nawet nie pożyczę :diabloti:. ewka i haker napisał(a):to trzba wiecej robic:cool3: ale czekamy do jutra u nas tez nowe A komu by się chciało co chwilę zdjęcia, zresztą Nett chyba nie lubi bo głowę ciągle obraca :razz:. Pimpek napisał(a):Doooooooooobra jakoś wytrzymam, ale poczekaj na mnie z fotami aż wrócę ze szkoły, to będzie gdzieś tak koło 14 :evil_lol: Już o to się nie martw, przecież już po szóstej :evil_lol:. Zaraz dodam fotki tylko zalinkuję ;]. Quote
Karolina_Nett Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 :evil_lol: Tutaj Necik w końcu odważył się na was popatrzeć :multi: Quote
Karolina_Nett Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 A i jeszcze Nett się w końcu nauczył, a raczej załapał (bo muszę go lekko popychać i zachęcać smakołykiem) "turlaj się" :multi:. Quote
ewka i haker Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 nio super fotki narescie ile on ma?? pozdrawiem czekam na nastepne u mnie tez nowe Quote
Recommended Posts