Doginka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 No i co z tymi fotami?:mad::mad::mad::diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Bateryjki mam, fotki też, przegram jutro bo dziś idę na HALLOWEN straszyć :multi::evil_lol::cool1:. Quote
Karolina_Nett Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Neciuś ma już 2 lata! [SIZE=2]Wszystkiego najlepszego dla Necika! :new-bday: [SIZE=1] Tak prawdę mówiąc urodzinki miał 27.10 ale ja jakoś ciągle zapominałam napisać :oops:. Quote
Olusia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Wszystkiego najlepszego dla Netta :loveu::loveu::loveu: :new-bday::new-bday::new-bday::laola: Necik to młodziutki jest - moja skończy 4 latka w lutym :evil_lol: Quote
olifka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Syskiego Naj!! Sto lat:multi::multi: :new-bday::laola::drinking::drink1::cunao: Quote
Karolina_Nett Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Dziękuję ci Olusiu w imieniu Neciorka! :loveu: Biśkowa, tobie też! Nie pisać, będę wstawiać fotencje. Neciu bardzo się kręci jak mu zdjęcie nochala robię :shake::evil_lol:. Quote
Czarna_Owieczka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Aż wstyd sie przyznać jak nas długo tu nie było, ale teraz będziemy regularnie zaglądać :D :D nett zawsze cudowny :loveu: :loveu: Jak ja robie zdjecię nochala mojemu to biorę przysmak przed niego i każe mu czekać :evil_lol: albo łapie chwile jak się w cos wpatruje ;) :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: :cunao: I wszystkiego Najlepszego dla Necika :cunao: :smilecol::smilecol::smilecol: Quote
Pimpek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 http://img509.imageshack.us/img509/8594/necikowefotki011fy6.jpg Jej, temu to dobrze :loveu: A i spóźniony życzenia dla Neta z Okazji jego Urodzinek ! :multi: Życzę ci necie, dużo szczęścia,zdrowia,smakołyków,szynek,wigilii super, miłości i czego tylko sobie zażyczysz ! oprócz zabicia pańci rzecz jasna :evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 No a widzisz, mój jak do niego blisko z aparatem podejdę to mi zwiewa :hmmmm:. Ale dzięki za radę. I super że do nas zajrzałaś. I DZIĘKI SERDECZNE, WIELKIE DZIĘKI! :* Takie Neciorki były: A to na działce Neciki się bawią chomikiem z McDonald'a :evil_lol: A jakie są teraz no to dobrze wiecie :multi:. Quote
Karolina_Nett Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Pimpek']http://img509.imageshack.us/img509/8594/necikowefotki011fy6.jpg Jej, temu to dobrze :loveu: A i spóźniony życzenia dla Neta z Okazji jego Urodzinek ! :multi: Życzę ci necie, dużo szczęścia,zdrowia,smakołyków,szynek,wigilii super, miłości i czego tylko sobie zażyczysz ! oprócz zabicia pańci rzecz jasna :evil_lol: No tak, jeść dadzą, na dwór wyprowadzą, bawić się jest czym, pójdą to sie śpi... Czego tu jeszcze chcieć? :evil_lol: Dzięki :*. Quote
Czarna_Owieczka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ja czegoś nie wiem, ile masz Nettów w domu? :cool3: http://img230.imageshack.us/img230/4771/nett005ky4.jpg Jaki uśmiech :loveu: ciuciuciuciu...śliczny :D Quote
Karolina_Nett Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 A no wiesz, Nett ma taką moc, że się umie podwajać, potrajać, i w ogóle. Ale nie, najczęściej to jednego, ale Neciorki tak ładnie brzmią :D. Quote
Doginka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ale piękna klusia z necika była:loveu::loveu::loveu: Zyczę mu conajmniej 20 lat ( totak jakby 100):diabloti::tort::drinking::laola::new-bday::BIG::Dog_run::sweetCyb: Quote
Samturia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Sto lat :bigcool: http://img230.imageshack.us/img230/4771/nett005ky4.jpg ale słodziuchna mineczka :] Quote
ewelinka_m Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 :new-bday::new-bday::new-bday: WSZYSTKIEGO NAJ! Wymiziaj tam porządnie Necika ode mnie i Spaikiego :loveu: Góry kości i z pańci radości, :evil_lol: ii wszystkiego co najlepsze i jeszcze więcej, uwielbiam zdjęcia z jego szczeniactwa :hmmmm: albo dzieciństwa wszystko jedno jest śliczny Quote
JIM Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 My tez wszystkiego najlepszego zyczymy :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Dzięki kochani :multi::multi::multi:. [quote name='Doginka']Ale piękna klusia z necika była:loveu::loveu::loveu: Zyczę mu conajmniej 20 lat ( totak jakby 100):diabloti::tort::drinking::laola::new-bday::BIG::Dog_run::sweetCyb: 20, czy 100, żadna różnica, ważne żeby mi tu tylko więcej nie dokuczał (o to będzie ciężko) i żeby zdrowy był :loveu:. [quote name='Samturia']Sto lat :bigcool: http://img230.imageshack.us/img230/4771/nett005ky4.jpg ale słodziuchna mineczka :] Miał takiego brodalka króciutkiego, i sierść taką fajną mięciutką, to i całkiem inaczej wyglądał, ale minke dalej ma urzekającą, tylko mniej widoczną :evil_lol:. Popatrzcie tylko na to (na tych fotach miał ok. pół roku): Jego ukochana piłeczka, a gdzieś nam zginęła w k(rz)aczorach :placz::evil_lol:. [SIZE=2]c.d.n :cool1: Quote
Karolina_Nett Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Tu za to ma rok: jaka mina :evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 I ostatnie... japa :shake::evil_lol: [SIZE=2] Koniec! Bo już mi się nie chce linkować :P. O matko, ja zawsze myślałam że mam same nieudane zdjecia, a teraz jak wstawiałam to mam ochotę wszystkie, bo są albo z moim goopkiem jak robi dziwne miny, albo jak robi słodkie oczka, cwaniaczek :cool1:. Quote
ewelinka_m Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 ależ nam się Karola rozbrykała z tymi fotkami :evil_lol: i bardzo dobrze dawaj więcej nawet a tak btw ja też pisałam na poprzedniej stronie z życzeniami :eviltong: Quote
Recommended Posts