basia bonnie Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 my nie lubimy podziwiać linków :diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Normalnie? Ale jak normlanie? Aha! :lol::stupid: Szkoda że nie idzie tak całkiem normalnie :(. No, chyba że można :razz:. No dobra, to jeszcze daję. Wstawiam tak niepokolei :oops::evil_lol:. Grób Walentego Szwajcera (odkrywcy Biskupina) [T] Brama w Biskupinie, no... Wiecie o co chodzi ;]. [T] Mostek, w Biskupinie, niedaleko bramy, tzn. wyjścia ze skansenu. [T] Grób Bolesława Chrobrego chyba (nie słuchałam :cool1:). [T] A tu takie tajne zdjęcie, nie mówcie nikomu że je zrobiłam :evil_lol:. Drzwi niestety nie uchwyciłam, zabronili nam robić zdjęcia, a ja robiłam tak potajemnie, to wiecie :P. To są te takie rzeźby nad sławnymi drzwiami w katedrze Gnieźnieńskiej. C.D. zaraz :razz:. Quote
basia bonnie Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Karolina_Nett napisał(a):A tu takie tajne zdjęcie, nie mówcie nikomu że je zrobiłam :evil_lol:. Drzwi niestety nie uchwyciłam, zabronili nam robić zdjęcia, a ja robiłam tak potajemnie, to wiecie :P. wreszcie są piękne fotki:loveu: Tyyy łamiesz prawo, ide na policje:diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [T] Katedra w Gnieźnie. Znak przed muzeum kolei wąskotorowej w Wenecji. Ciuchcia :multi::evil_lol:. Hehehe. O i tu jeszcze brama do skansenu. Szczyt Katedry w Poznaniu. Reszta kiedy indziej :cool1:. Quote
Karolina_Nett Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 basia bonnie napisał(a):wreszcie są piękne fotki:loveu: Tyyy łamiesz prawo, ide na policje:diabloti: Dzięki, ja ci dam :diabloti:. Quote
ewelinka_m Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ja też ja też się poskarżę :evil_lol: wieesz chyba, że zechcesz nas jakoś przekupić ? zdjęcia pierwsza klasa :p a co do 2 kont, to widziałam w administracji Margo pisała o możliwości połączenia kont :roll: moze wtedy byś niedostała tych karnych pkt http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=90451 a kiedy Nettowe zdjecia? Quote
Doginka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Hmmmmm, napasłam oczka pięknymi fotkami - normalnymi:evil_lol::diabloti::p Quote
Karolina_Nett Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='ewelinka_m']ja też ja też się poskarżę :evil_lol: wieesz chyba, że zechcesz nas jakoś przekupić ? zdjęcia pierwsza klasa :p a co do 2 kont, to widziałam w administracji Margo pisała o możliwości połączenia kont :roll: moze wtedy byś niedostała tych karnych pkt http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=90451 a kiedy Nettowe zdjecia? Siemka :multi:. Dzięki za opinie o zdjeciach :cool1:. Konta mi połączyli, bo niby skąd bym nagle miała tyle postów? :evil_lol: A pkt. dostałam na stare konto. Nettowe fotki? Nie wiem. [quote name='Doginka']Hmmmmm, napasłam oczka pięknymi fotkami - normalnymi:evil_lol::diabloti::p Hej :). Hehehe :diabloti:. Quote
Olusia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Super fotki :loveu: Ale jakieś Nettowe też by się przydały :cool3: Quote
Doginka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Jak na foto z telefonu, to nawet jakość możliwa, ale dam Ci radę - nie rób zdjęć z góry tylko staraj się ukucnąć, żeby być na wysokości obiektu:p Quote
Bzikowa Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Heloł sznupciu :razz: My dawno nie zaglądaliśmy, obiecujemy poprawę (o kurczę, u każdego tak piszę, ciekawe czy mi się rzeczywiscie uda do wszystkich zaglądać częściej;)) Pozdrawiamy :loveu: Quote
JIM Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 O bylas w Poznaniu i nas nie odwiedzilas? :eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Siemka :cool1::cool1::cool1:. Doginka napisał(a):Jak na foto z telefonu, to nawet jakość możliwa, ale dam Ci radę - nie rób zdjęć z góry tylko staraj się ukucnąć, żeby być na wysokości obiektu:p Ale to ja robiłam jako pierwsze zdjęcie, nie chodziło o to żeby Nett na nim był, tylko żeby zobaczyć jak wyjdzie :evil_lol:. Dzięki. an_bzik napisał(a):Heloł sznupciu :razz: My dawno nie zaglądaliśmy, obiecujemy poprawę (o kurczę, u każdego tak piszę, ciekawe czy mi się rzeczywiscie uda do wszystkich zaglądać częściej;)) Pozdrawiamy :loveu: No, fakt - nie było was bardzo długo :placz::evil_lol:. Julix napisał(a):O bylas w Poznaniu i nas nie odwiedzilas? :eviltong: A przestań, ciągle jakieś zwiedzanie, czasu wolnego zero, tylko w Gnieźnie na rynku 15 minut, a tam żadnego dobrego sklepu :P. Quote
JIM Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Aaa rozumiem.. wybaczone :eviltong: pozdrawiamy Quote
Karolina_Nett Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Julix napisał(a):Aaa rozumiem.. wybaczone :eviltong: pozdrawiamy O, to się cieszę :multi:. Ja też pozdrawiam. Quote
Bzikowa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 O.... Puściutko! :placz: Czekamy na sznupkowe foty. Quote
Samturia Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Czeeeść! witam niedzielnowieczornie :] Quote
BBeta Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Czekamy na nowe zdjęcia ;) Dobrej nocy ;) Quote
Karolina_Nett Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Heeeeeeej!!! :multi::multi::multi: Olusia napisał(a):To naładuj ! Właśnie je ładuje. an_bzik napisał(a):O.... Puściutko! :placz: Czekamy na sznupkowe foty. Naładuję to będą. Heh :cool1:. Samturia napisał(a):Czeeeść! witam niedzielnowieczornie :] A ja poniedziałkowopopołudniowo. BBeta napisał(a):Czekamy na nowe zdjęcia ;) Dobrej nocy ;) Dobranoc i dzieńdobry ;). Quote
Recommended Posts