Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czołem :multi:.

Samturia napisał(a):
Właśnie mi się tam sam obraz pojawia, żadnego playa, nic kompletnie... :shake: :(

Hmmm, no nie wiem czemu. Może wrzucę na wrzutę, albo tynipic? Bo mówię wam, przez YT nic nie widać.

ß@$!@ napisał(a):
hejo! :) :)

Siemka :).

Ola & Dianuśka napisał(a):
Hej :p
Nett mądry i wyszkolony :loveu: Super :loveu: Może spróbujcie teraz z klikerem ? :cool3:

Klikier? Nie, chyba nie ;). A zresztą nie wiem.

Julix napisał(a):
To mi sie podoba :eviltong:

Helga_psiaki napisał(a):

Dzięki :p.

Posted

Karolina_Nett napisał(a):

No a jak! Te łóżko to chyba jedyne miejsce na które mówi mu się "hop" a on odrazu wskakuje. Bo tak to najpierw się namyśla, kombinuje. Cwaniaczek :diabloti:.

Co za pies :evil_lol:

Posted

Pimpek napisał(a):
Co za pies :evil_lol:

Wredny jak nie wiem co, ale nie da się go nie kochać :loveu:.

Doginka napisał(a):
Witam piątkowo wieczorkowo:multi::p Co tam u Was nowego słychać?:razz:

A ja sobotnio popołudniowo :). Co u nas? A no nic takiego, dzisiaj chyba idziemy na działkę to baterie naładuję i zdjęcia dodam :multi:.

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Czee Neciory:loveu:

Dzaga napisał(a):
Dzień dobry :loveu:

No heeeeej :eviltong:.

an_bzik napisał(a):
Witamy sznupka :loveu:
Nareszcie znalazłam chwilunię...

No nareszcie chwilka wolnego? Dobrze tak sobie odpocząć :evil_lol:.

Posted

BBeta napisał(a):
Dzień dobry ;)

Hej :Cool!:.
Doginka napisał(a):
A ja czekam i czekam:diabloti::mad::mad::mad::diabloti:

Ziąb był i nie poszliśmy, za to byliśmy na spacerku, chyba z dziesięć psów było, ale nie wzięłam aparatu :eviltong:.

Olcia&Tasha napisał(a):
dżem dobry witam

chyba tu nas jeszcze nie było. ;)

sliczny piesek.

i tak samo jak moja sucz w typie rasy sz.m pis. :cool3:

Siemka, no, nie było was, to fakt ;]. No i znowu to samo, będę się teraz głowić jaki to kolor ma mój burek :razz:. Bo to ani cz-s, ani p&s :evil_lol:.

Doginka napisał(a):
a ja pis u nie znoszę:diabloti::diabloti::diabloti:

O, teraz to i ja się o mojego piesa będę martwić, jeszcze się okaże, że od do nich z charakterku podobny :shake::evil_lol:.

Posted

Cze Neciory:loveu: Jesssuuuuu już jutro poniedziałek:placz: Dlaczego weekend tak szybko mija??????:placz: Najlepiej by było gdyby weekend miał 5 dni a do szkoły by się chodziło 2 dni:evil_lol: No chociaż żeby wolny od szkoły był jeszcze piątek:evil_lol::cool3: Chyba bym umarła ze szczęścia:eviltong:

Posted

ß@$!@ napisał(a):
rusz doope i marsz na spacer z aparatem! :diabloti:

A dzisiaj znowu z chyba z 10 piesiorków było, i jak codziennie Alpi, i trzy goldenki, w tym Jantar, który zajął chyba 2 miejsce w Rybniku, tak słyszałam. Bardzo szczekliwy piesek ;). Ale, to głupio tak psom zdjęcia robić, a zimno... Brrrr. Na działkę pójdę może to wam kilka wstawię, a jak nie to takie z domku :evil_lol:

Pimpek napisał(a):
Witamy i na foty czekamy :diabloti:

Ja też witam, ale informuję że fotek nie mam :oops:.

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Cze Neciory:loveu: Jesssuuuuu już jutro poniedziałek:placz: Dlaczego weekend tak szybko mija??????:placz: Najlepiej by było gdyby weekend miał 5 dni a do szkoły by się chodziło 2 dni:evil_lol: No chociaż żeby wolny od szkoły był jeszcze piątek:evil_lol::cool3: Chyba bym umarła ze szczęścia:eviltong:

W trzeciej klasie bodajże marzyło mi się, żeby szkoła trwała tyle co ferie, ferie tyle co wakacje, a wakacje tyle co rok szkolny. No, nie wszystkie marzenia się spełniają, chociaż, zobaczymy :razz::diabloti::cool1::shake:.