JIM Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 http://img514.imageshack.us/img514/2668/05102007010rb0.jpg To mi sie podoba :eviltong: Quote
Helga&Ares Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 http://img514.imageshack.us/img514/2668/05102007010rb0.jpg ślicznie wyszedł :razz: Quote
Karolina_Nett Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Czołem :multi:. Samturia napisał(a):Właśnie mi się tam sam obraz pojawia, żadnego playa, nic kompletnie... :shake: :( Hmmm, no nie wiem czemu. Może wrzucę na wrzutę, albo tynipic? Bo mówię wam, przez YT nic nie widać. ß@$!@ napisał(a):hejo! :) :) Siemka :). Ola & Dianuśka napisał(a):Hej :p Nett mądry i wyszkolony :loveu: Super :loveu: Może spróbujcie teraz z klikerem ? :cool3: Klikier? Nie, chyba nie ;). A zresztą nie wiem. Julix napisał(a):To mi sie podoba :eviltong: Helga_psiaki napisał(a):http://img514.imageshack.us/img514/2668/05102007010rb0.jpg ślicznie wyszedł :razz: Dzięki :p. Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Jaki maslany wzrok :loveu: http://img514.imageshack.us/img514/1145/05102007003zk4.jpg CUDO!! Quote
Karolina_Nett Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Jaki maslany wzrok :loveu: http://img514.imageshack.us/img514/1145/05102007003zk4.jpg CUDO!! Hej :). A jak ciebie u nas dawno nie było!! :-( Dzięki :cool1:. Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Wakacjowałam się :lol:, w ogóle na dogo mało ostatnio siedze :oops: Quote
Karolina_Nett Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Wakacjowałam się :lol:, w ogóle na dogo mało ostatnio siedze :oops: I chyba na PŚ też (tak jak ja) :oops:. Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 A na PŚ to już zupełnie :oops: Tylko dział PwP odwiedzam :oops: Quote
Pimpek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Karolina_Nett napisał(a): No a jak! Te łóżko to chyba jedyne miejsce na które mówi mu się "hop" a on odrazu wskakuje. Bo tak to najpierw się namyśla, kombinuje. Cwaniaczek :diabloti:. Co za pies :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Witam piątkowo wieczorkowo:multi::p Co tam u Was nowego słychać?:razz: Quote
Bzikowa Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Witamy sznupka :loveu: Nareszcie znalazłam chwilunię... Quote
Karolina_Nett Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Pimpek napisał(a):Co za pies :evil_lol: Wredny jak nie wiem co, ale nie da się go nie kochać :loveu:. Doginka napisał(a):Witam piątkowo wieczorkowo:multi::p Co tam u Was nowego słychać?:razz: A ja sobotnio popołudniowo :). Co u nas? A no nic takiego, dzisiaj chyba idziemy na działkę to baterie naładuję i zdjęcia dodam :multi:. Sznaucerka-Balbina napisał(a):Czee Neciory:loveu: Dzaga napisał(a):Dzień dobry :loveu: No heeeeej :eviltong:. an_bzik napisał(a):Witamy sznupka :loveu: Nareszcie znalazłam chwilunię... No nareszcie chwilka wolnego? Dobrze tak sobie odpocząć :evil_lol:. Quote
Doginka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Witam w tę piękną, ale zimną sobotę:diabloti: Czekam na foteczki z działeczki:diabloti::p;) Quote
Karolina_Nett Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Tak, zimną i to jeszcze jak... No i mam nadzieję że się doczekasz ;). Quote
Doginka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 A ja czekam i czekam:diabloti::mad::mad::mad::diabloti: Quote
Olynda Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 dżem dobry witam chyba tu nas jeszcze nie było. ;) sliczny piesek. i tak samo jak moja sucz w typie rasy sz.m pis. :cool3: Quote
Doginka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Olcia&Tasha napisał(a): w typie rasy sz.m pis. :cool3: a ja pis u nie znoszę:diabloti::diabloti::diabloti: Byłam dziś u Ciebie w galerii;) Quote
Karolina_Nett Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 BBeta napisał(a):Dzień dobry ;) Hej :Cool!:. Doginka napisał(a):A ja czekam i czekam:diabloti::mad::mad::mad::diabloti: Ziąb był i nie poszliśmy, za to byliśmy na spacerku, chyba z dziesięć psów było, ale nie wzięłam aparatu :eviltong:. Olcia&Tasha napisał(a):dżem dobry witam chyba tu nas jeszcze nie było. ;) sliczny piesek. i tak samo jak moja sucz w typie rasy sz.m pis. :cool3: Siemka, no, nie było was, to fakt ;]. No i znowu to samo, będę się teraz głowić jaki to kolor ma mój burek :razz:. Bo to ani cz-s, ani p&s :evil_lol:. Doginka napisał(a):a ja pis u nie znoszę:diabloti::diabloti::diabloti: O, teraz to i ja się o mojego piesa będę martwić, jeszcze się okaże, że od do nich z charakterku podobny :shake::evil_lol:. Quote
basia bonnie Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 rusz doope i marsz na spacer z aparatem! :diabloti: Quote
olifka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Cze Neciory:loveu: Jesssuuuuu już jutro poniedziałek:placz: Dlaczego weekend tak szybko mija??????:placz: Najlepiej by było gdyby weekend miał 5 dni a do szkoły by się chodziło 2 dni:evil_lol: No chociaż żeby wolny od szkoły był jeszcze piątek:evil_lol::cool3: Chyba bym umarła ze szczęścia:eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 ß@$!@ napisał(a):rusz doope i marsz na spacer z aparatem! :diabloti: A dzisiaj znowu z chyba z 10 piesiorków było, i jak codziennie Alpi, i trzy goldenki, w tym Jantar, który zajął chyba 2 miejsce w Rybniku, tak słyszałam. Bardzo szczekliwy piesek ;). Ale, to głupio tak psom zdjęcia robić, a zimno... Brrrr. Na działkę pójdę może to wam kilka wstawię, a jak nie to takie z domku :evil_lol: Pimpek napisał(a):Witamy i na foty czekamy :diabloti: Ja też witam, ale informuję że fotek nie mam :oops:. Sznaucerka-Balbina napisał(a):Cze Neciory:loveu: Jesssuuuuu już jutro poniedziałek:placz: Dlaczego weekend tak szybko mija??????:placz: Najlepiej by było gdyby weekend miał 5 dni a do szkoły by się chodziło 2 dni:evil_lol: No chociaż żeby wolny od szkoły był jeszcze piątek:evil_lol::cool3: Chyba bym umarła ze szczęścia:eviltong: W trzeciej klasie bodajże marzyło mi się, żeby szkoła trwała tyle co ferie, ferie tyle co wakacje, a wakacje tyle co rok szkolny. No, nie wszystkie marzenia się spełniają, chociaż, zobaczymy :razz::diabloti::cool1::shake:. Quote
Recommended Posts