Karolina_Nett Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='JIM']Hmm.. nie ma za co.. a czemu jestem potraktowana jako spam?:eviltong: Ej no, kto to usunął :-( Taka ładna karteczka :loveu: Jakby co to nie ja :roll: Pozdrowionka :loveu: Quote
Illusion Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 W fotoblogach jest informacja o rozsyłaniu kartek ;). http://i438.photobucket.com/albums/qq106/karolinanett/P1060774.jpg Słodziak :loveu:. Quote
Karolina_Nett Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='RCookie']W fotoblogach jest informacja o rozsyłaniu kartek ;). http://i438.photobucket.com/albums/qq106/karolinanett/P1060774.jpg Słodziak :loveu:. Ale ja na swoim chyba mogę karteczkę wkleić, więc macie :eviltong: Bez Nettowego zdjęcia, za to bombka własnoręczna, ale chyba się liczy, co? :razz: RCookie, pozory mylą :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Noo jaka śliczna karteczka, więc może gratis jakieś foto wkleisz?:lol: u siebie chyba można kartki wklejać, w każdym bądź razie ja też wkleiłam. Wesołych świąt! Pzdr. Quote
Karolina_Nett Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Dzięki :multi: Nie mam nowych zdjęć :roll: ZIMOWO :D (2006 rok) Kto pamięta tą małą, słodką kuleczkę? Quote
kaskaSz Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Nett wyglądał jak mały niedźwiadek hihi śliczności ale teraz jest jeszcze ładniejszy :loveu: Quote
Olusia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Dlaczego dajesz same starsze zdjęcia? :cool3: Fajne, fajne- ale i tak czekam na coś nowego, aparat się tylko marnuje ;P Quote
Karolina_Nett Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 kaskaSz napisał(a):Nett wyglądał jak mały niedźwiadek hihi śliczności ale teraz jest jeszcze ładniejszy :loveu: :loveu::loveu::loveu: Jak ja był chciała żeby on znowu był takim małym szczeniaczkiem słodkim i żeby to był akurat ten moment jak nie można z nim było wychodzić na spacery bo miał kwarantannę :eviltong: Bo w taką pogodę to mi się z nim nie chce wychodzić.. Ja chcę śnieeeeeg :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Olusia napisał(a):Dlaczego dajesz same starsze zdjęcia? :cool3: Fajne, fajne- ale i tak czekam na coś nowego, aparat się tylko marnuje ;P Ostatnio były nowe :cool3: A daje stare, bo na spacery nie biorę aparatu, na działkę już nie chodzę, bo nie ma pogody, a w domu nie ma co robić zdjęć ;) I nie marnuje się aparat, tylko po prostu Nett nie chce dać sobie zdjęć porobić ;p Quote
Olusia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ostatnio były- ładne :loveu: Ale takie mało reprezentacyjne :cool3: To musisz go jakoś zachęcić do współpracy, jakieś smaczki czy coś :p Może porób zdjęcia przy choince? :cool3:;) Quote
Unbelievable Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Chciałaś bannerek? prezent ode mnie na święta ;) Quote
Karolina_Nett Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 :eviltong:[quote name='"Olusia"']Ostatnio były- ładne :loveu: Ale takie mało reprezentacyjne :cool3: To musisz go jakoś zachęcić do współpracy, jakieś smaczki czy coś :p Może porób zdjęcia przy choince? :cool3:;-) :eviltong: Tak na prawdę to mi się nie chce zgrać zdjęć, bo mam kilka ;) Ale i tak nie mam gdzie, bo tata se normalnie zabrał laptopa :watpliwy: a na tym starociu z którego właśnie piszę to wolę nie ryzykować :eviltong: Ale po świętach, obiecuję, będzie prezent Noworoczny :cool3: [quote name='"Tinka:)"']Chciałaś bannerek? prezent ode mnie na święta ;-) :loveu::loveu::loveu: Dziękuję, ale cudo :multi::loveu: Chyba w żeby się odwdzięczyć to muszę zacząć do was zaglądać :eviltong: POZDROWIONKA OD NAS I SMACZNEJ KOLACJI :p Quote
Unbelievable Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Karolina_Nett napisał(a): :loveu::loveu::loveu: Dziękuję, ale cudo :multi::loveu: Chyba w żeby się odwdzięczyć to muszę zacząć do was zaglądać :eviltong: proszę bardzo, nie ma za co :cool3:;) ja nie zabraniam :diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 [quote name='Tinka:)']proszę bardzo, nie ma za co :cool3:;) ja nie zabraniam :diabloti: :eviltong: :) Quote
Karolina_Nett Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Coś nowszego :) Wczorajsza fotka Mam nadzieję, że Święta mijają wam wesoło, zdrowo i towarzystwie pupili ;) Miłego... drugiego dnia Świąt :] Quote
ewelinka_m Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 ooo wreszcie nowa fota :evil_lol::multi: p.s. 5 miesięcy będę głodować :eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Bzikowa napisał(a):uroczo zarósł :evil_lol::loveu: Taaa.. Ale szkoda mi go ścinać na "zimę", jeszcze mi zmarznie na sopelka :lol: ewelinka_m napisał(a):ooo wreszcie nowa fota :evil_lol::multi: p.s. 5 miesięcy będę głodować :eviltong: :] hahaha, ja tylko 4 :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 http://i715.photobucket.com/albums/ww158/karolina-nett/P1070138-2.jpg Jaki brodacz :loveu: Quote
ewka i haker Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ale zarosniety:evil_lol: i jaki banerek super:loveu: Quote
Karolina_Nett Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 owieczka, nooo a jaki skołtuniona, ta zima, bo on ciągle coś w śniegu węszy.. ja zimę lubię tylko w górach :eviltong: ewka, właśnie co 5 minut męczę rodziców o kupno własnej maszynki dla kudłacza, chociaż ja tam wolę takiego misia w sumie :loveu:, dzięki, to śliczny prezencik od Tinki:) :multi: Quote
ewka i haker Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 my kupilsmy maszynkę za 120zl na allegro ale w koncu nie używamy a za strzyznie place 15zl wiec nie majatek Quote
Karolina_Nett Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 15zł??? :-o:-o:-o Jakie części ciała ty mu strzyżesz że tak mało?:eviltong::-o Ja conajmniej z 70 zł i to co 2 miesiące więc mi się o wiele bardziej opłaci raz kupić maszynkę i samej go strzyc ;) A jaka ta twoja maszynka? możesz mi odsprzedać po połowie ceny, zaoszczędzę :diabloti:;) Quote
ewka i haker Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 calego:eviltong: co dwa miesiace;) mama chyba jej nie sprzeda:evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Na strzyżenia będę ci go paczką wysyłać do ciebie, będziesz mi go u siebie strzyc, nawet kurierem taniej mnie wyjdzie :diabloti: Kurcze, u nas wszędzie takie ceny są :placz: Takie małe miasto a takie drogie :lol: Quote
Recommended Posts