Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noo jaka śliczna karteczka, więc może gratis jakieś foto wkleisz?:lol: u siebie chyba można kartki wklejać, w każdym bądź razie ja też wkleiłam.
Wesołych świąt!
Pzdr.

Posted

kaskaSz napisał(a):
Nett wyglądał jak mały niedźwiadek hihi śliczności ale teraz jest jeszcze ładniejszy :loveu:

:loveu::loveu::loveu:

Jak ja był chciała żeby on znowu był takim małym szczeniaczkiem słodkim i żeby to był akurat ten moment jak nie można z nim było wychodzić na spacery bo miał kwarantannę :eviltong: Bo w taką pogodę to mi się z nim nie chce wychodzić.. Ja chcę śnieeeeeg :loveu:

Posted

Olusia napisał(a):
Dlaczego dajesz same starsze zdjęcia? :cool3: Fajne, fajne- ale i tak czekam na coś nowego, aparat się tylko marnuje ;P

Ostatnio były nowe :cool3:

A daje stare, bo na spacery nie biorę aparatu, na działkę już nie chodzę, bo nie ma pogody, a w domu nie ma co robić zdjęć ;)

I nie marnuje się aparat, tylko po prostu Nett nie chce dać sobie zdjęć porobić ;p

Posted

Ostatnio były- ładne :loveu: Ale takie mało reprezentacyjne :cool3:

To musisz go jakoś zachęcić do współpracy, jakieś smaczki czy coś :p
Może porób zdjęcia przy choince? :cool3:;)

Posted

:eviltong:[quote name='"Olusia"']Ostatnio były- ładne :loveu: Ale takie mało reprezentacyjne :cool3:

To musisz go jakoś zachęcić do współpracy, jakieś smaczki czy coś :p
Może porób zdjęcia przy choince? :cool3:;-)
:eviltong:

Tak na prawdę to mi się nie chce zgrać zdjęć, bo mam kilka ;) Ale i tak nie mam gdzie, bo tata se normalnie zabrał laptopa :watpliwy: a na tym starociu z którego właśnie piszę to wolę nie ryzykować :eviltong: Ale po świętach, obiecuję, będzie prezent Noworoczny :cool3:

[quote name='"Tinka:)"']Chciałaś bannerek? prezent ode mnie na święta ;-)

Dziękuję, ale cudo :multi::loveu:
Chyba w żeby się odwdzięczyć to muszę zacząć do was zaglądać :eviltong:

POZDROWIONKA OD NAS I SMACZNEJ KOLACJI :p

Posted

Karolina_Nett napisał(a):

Dziękuję, ale cudo :multi::loveu:
Chyba w żeby się odwdzięczyć to muszę zacząć do was zaglądać :eviltong:

proszę bardzo, nie ma za co :cool3:;)
ja nie zabraniam :diabloti:

Posted

Bzikowa napisał(a):
uroczo zarósł :evil_lol::loveu:

Taaa.. Ale szkoda mi go ścinać na "zimę", jeszcze mi zmarznie na sopelka :lol:

ewelinka_m napisał(a):
ooo wreszcie nowa fota :evil_lol::multi:

p.s. 5 miesięcy będę głodować :eviltong:

:]

hahaha, ja tylko 4 :diabloti:

Posted

owieczka, nooo a jaki skołtuniona, ta zima, bo on ciągle coś w śniegu węszy.. ja zimę lubię tylko w górach :eviltong:

ewka, właśnie co 5 minut męczę rodziców o kupno własnej maszynki dla kudłacza, chociaż ja tam wolę takiego misia w sumie :loveu:, dzięki, to śliczny prezencik od Tinki:) :multi:

Posted

15zł??? :-o:-o:-o Jakie części ciała ty mu strzyżesz że tak mało?:eviltong::-o
Ja conajmniej z 70 zł i to co 2 miesiące więc mi się o wiele bardziej opłaci raz kupić maszynkę i samej go strzyc ;)

A jaka ta twoja maszynka? możesz mi odsprzedać po połowie ceny, zaoszczędzę :diabloti:;)

Posted

Na strzyżenia będę ci go paczką wysyłać do ciebie, będziesz mi go u siebie strzyc, nawet kurierem taniej mnie wyjdzie :diabloti: Kurcze, u nas wszędzie takie ceny są :placz: Takie małe miasto a takie drogie :lol: