Helga&Ares Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Które urodzinki obchodzisz?;) Wszystkiego NajlePSIEjszego:multi::multi: Quote
kaskaSz Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Wszystkiego najlepszego! Super zdjęcia, jaki masz aparat, jeśli można wiedzieć? Pozdrawiamy! Quote
ewka i haker Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 spoznione zyczenie wszytskiego najlepszego :laola::BIG::new-bday: Quote
Karolina_Nett Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 gassira napisał(a):niebo jest:crazyeye:fajniutkie:loveu:a sznup kochany:loveu: Miło mi to słyszeć od posiadacza nikona :eviltong::loveu::multi: Helga&Ares napisał(a):czekam na coś nowego ;) Zdjęcia z majówki dopiero będę zgrywać, tzn przerzucać z laptopa na pendriva a potem na normalny komputer, który i tak już pęka w szwach od zdjęć, i chyba się psuje, bo monitor cały czas się wyłącza sam od siebie (tzn. gaśnie) a żeby go włączyć w ogóle w środę męczyłam się z nim 30 minut i resetowałam go 15 razy, także nie narzekajcie bo i tak daję dużo zdjęć jak na możliwości mojego komputera :evil_lol::roll::eviltong:;) basia bonnie napisał(a):http://images33.fotosik.pl/224/701775f30d9513d7.jpg przeuroczy ma pyszczek ;) Dziękuję bardzo :multi: Doginka napisał(a):Witaj Necikowa:loveu: Heeeeeej :hand: Helga&Ares napisał(a):Kaj się podziewacie?;) Majówka ;) Quote
Karolina_Nett Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 ewelinka_m napisał(a)::BIG: Karoola wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin :buzi: Wszystko co było Twoim marzeniem co jest i będzie w przyszłości, niech nie uleci z cichym westchnieniem, lecz niech się spełni w całości! Niech Ci słonko ciepło gra, niech Twój uśmiech długo trwa, nie trać swej wesołej minki, dziś są Twoje urodzininki! wszystkiego naj:new-bday: pociechy z tego diabła, ocen tylko najlepszych, zdrowia, szczęścia, marzeń spełnienia i więcej fotek :evil_lol: :drink1: stoooo laaat ! Olusia napisał(a):Wszystkiego Naj :multi: Helga&Ares napisał(a):Które urodzinki obchodzisz?;) Wszystkiego NajlePSIEjszego:multi: Olusia napisał(a):13 zapewne :D magda_drakkar napisał(a): Wszystkiego najlepszego!:BIG::new-bday: ewka i haker napisał(a):spoznione zyczenie wszytskiego najlepszego :laola::BIG::new-bday:kaskaSz napisał(a):Wszystkiego najlepszego! Super zdjęcia, jaki masz aparat, jeśli można wiedzieć? Pozdrawiamy! Ojejku, dziękuję za pamięć, szczególnie Ewelince :calus::loveu::multi::calus::loveu::multi: No to pijemy :evil_lol::eviltong::drinking::drinking: kaskaSz - Lumix FZ8 ;) Quote
ewelinka_m Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Ojejku, dziękuję za pamięć, szczególnie Ewelince :calus::loveu::multi::calus::loveu::multi: No to pijemy :evil_lol::eviltong::drinking::drinking: jak tu nie pamiętać ;) wreszcie imprezka :evil_lol: :drink1::knajpa::popcorn: Quote
Karolina_Nett Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Ewa napisała że przeprasza za spóźnione życzenia,a to raczej ja powinnam przepraszać za spóźnione podziękowania, więc... Quote
ewelinka_m Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 :mdleje: ale rewelacyjna fota :loveu: i ta mrówa :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 ewelinka_m napisał(a)::mdleje: ale rewelacyjna fota :loveu: i ta mrówa :loveu: Dzięki :oops::calus: Quote
ariss Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 fajnie wyszło to zdjęcie...mi się takich nie udało zrobić....ale praktycznie cały czas lało:roll: Quote
Karolina_Nett Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 gassira napisał(a):fajnie wyszło to zdjęcie...mi się takich nie udało zrobić....ale praktycznie cały czas lało:roll: Dziękuję :multi: Ale ja tą fotkę robiłam jeszcze przed długim weekendem, bodajże 27 kwietnia ;) Quote
ewelinka_m Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 mi też udało się zrobić fotkę jak bylo jeszcze ładnie jakiegoś zwierza w typie biedronki ale musiała być bez rodowodu bo kropek ni było :eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 ewelinka_m napisał(a):mi też udało się zrobić fotkę jak bylo jeszcze ładnie jakiegoś zwierza w typie biedronki ale musiała być bez rodowodu bo kropek ni było :eviltong: Hihihi :evil_lol::eviltong: Chciałam sobie ustawić nowy avek i mi się krzyżyk pojawia :( Quote
ariss Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Hihihi :evil_lol::eviltong: Chciałam sobie ustawić nowy avek i mi się krzyżyk pojawia :( a ja widzę avek:razz: Quote
ewelinka_m Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Hihihi :evil_lol::eviltong: Chciałam sobie ustawić nowy avek i mi się krzyżyk pojawia :( ja też widzę pięknego Necika na trawie :razz: Quote
Karolina_Nett Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 gassira napisał(a):a ja widzę avek:razz: ewelinka_m napisał(a):ja też widzę pięknego Necika na trawie :razz: JA JUŻ TEŻ WIDZĘ! :multi: W końcu :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 magda_drakkar napisał(a):ja też widzę śliczny avatarek:bigcool: Dziękować :oops::loveu: Quote
ewelinka_m Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ale tego zdjęcia z avatarka to ja chyba nie widziałam w normalnych rozmiarach :hmmmm: Quote
Karolina_Nett Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 ewelinka_m napisał(a):ale tego zdjęcia z avatarka to ja chyba nie widziałam w normalnych rozmiarach :hmmmm: :lol!: snikops napisał(a):a ja się witam:loveu: Witamy nowego gościa :calus: Quote
JIM Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Tak! Avatarek sliczny :) a to wszystko za sprawka Neta ;) Quote
Recommended Posts