Dzaga Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Nauka ją przywala, wiem o co chodzi, jestem z tego samego rocznika, ale ja to raczej nieuk jestem :roll: hehe, po prostu nie czuję potrzeby wiedzy...;) Quote
Doginka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 A czy przypadkiem Necikowa na ferie pojechała?????:razz::p Quote
ewelinka_m Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 ona zdaję się już miała ferie :hmmmm: Quote
ewka i haker Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 ewelinka_m napisał(a):ona zdaję się już miała ferie :hmmmm: tez mi sie tak wydaje Quote
Doginka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 To skoro nie ma Jej tutaj, to znaczy, że ma nas dość:-( Quote
ewka i haker Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Doginka napisał(a):To skoro nie ma Jej tutaj, to znaczy, że ma nas dość:-( nio a moze cos ma z netem:razz: albo rzeczywiście ma nas dosc:-( Quote
Dzaga Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Raczej mało prawdopodobne, ona nas kocha :loveu:! Quote
ewelinka_m Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 dzisiaj do niej napiszę sms :diabloti: Quote
ewka i haker Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 ewelinka_m napisał(a):dzisiaj do niej napiszę sms :diabloti: i co napislas?? Quote
Izabela124. Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Juz jest jutro i nadal jej nie ma Quote
Karolina_Nett Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Ewelinka mi napisała, że się strasznie zamartwiacie to jestem :razz:. [quote name='Czarna_Owieczka']Cześć :multi: jak nas tu dawno nie było :oops: Nas też :evil_lol:. [quote name='Bzikowa']cześć :grins: nadrobimy później:lol: Ja tez chyba muszę teraz na dogo masę czasu poświęcić :eviltong:, nie obrazicie się jak u niektórych całości nie przeczytam? [quote name='Izabela124.']Hejka, kiedy nowe zdjecia? [quote name='ewka i haker']hej dlugo mnie nie bylo ale juz jestesm kiedy nowe fotki?? Mam, ale narazie nie dam :roll:. [quote name='Izabela124.']A gdzie wy jestescie? [quote name='Izabela124.']ej gdzie wy sie podziewacie? [quote name='Bzikowa']Hej hej, a gdzie się podziewają właściciele tej galeryjki? :razz: Tutaj jesteśmy :multi:. [quote name='Olusia']Hej Karola z Necikem :grins: [quote name='magda_drakkar']Hey Nettki:cool3: [quote name='ewka i haker']hej neciki:multi: [quote name='Izabela124.']Witanko :loveu::p [quote name='Olusia']Heej :calus: Heeeeeeeeeeeeeeej! :loveu: [quote name='Dzaga']Ciicho! Nettkowa zakuwa :evil_lol: [quote name='ewelinka_m']a mówiłam olać szkołe :cool3: [quote name='Olusia']Hej Karola :) [quote name='LeCoyotte']olaccc :diabloti: [quote name='magda_drakkar']Spalić!!:diabloti: [quote name='ewka i haker']może rzeczywiście sie uczy:evil_lol: chyba powinnysmy brac przykad:lol: [quote name='magda_drakkar']Lepiej niech już skończy bo się dziewczyna zamęczy:placz::shake: :diabloti: Ja i nauka... Chociaż powinnam się wziąść bo w jednym tygodniu do zdania wiersz, przedstawienie, lektura i referat... Quote
Karolina_Nett Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Doginka napisał(a):A czy przypadkiem Necikowa na ferie pojechała?????:razz::p Dzaga napisał(a):Niewykluczone :D ewelinka_m napisał(a):ona zdaję się już miała ferie :hmmmm: ewka i haker napisał(a):tez mi sie tak wydaje Po feriach już chyba 4 tygodnie :eviltong:. Doginka napisał(a):To skoro nie ma Jej tutaj, to znaczy, że ma nas dość:-( ewka i haker napisał(a):nio a moze cos ma z netem:razz: albo rzeczywiście ma nas dosc:-( Jak macie tak gadać to do was nie zaglądam! :grins: Dzaga napisał(a):Raczej mało prawdopodobne, ona nas kocha :loveu:! Właśnie :razz::cool3:. Quote
Karolina_Nett Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko I nadal cie nie ma No jestem przecież :evil_lol:. ewelinka_m napisał(a):Karola wracaj ale juz :mad: nawet bez fotek wróć, ale wracaj już!:diabloti: :multi::multi::multi: I takie coś too rozumiem, fotek może nie być? OK! Macie to załatwione :diabloti:. Quote
Karolina_Nett Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 ewelinka_m napisał(a):dzisiaj do niej napiszę sms :diabloti: ewka i haker napisał(a):i co napislas?? ewelinka_m napisał(a):obiecała że zajrzy jutro :cool3: Dzaga napisał(a):Hurra! Czekamy :) Izabela124. napisał(a):Juz jest jutro i nadal jej nie ma I am :multi::multi::multi:. Quote
Karolina_Nett Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Coś mi się te posty pomieszały xD. Quote
Olusia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Cześć :grins: To super, że już wróciliście :multi: Będą foteczki? :diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 No, ale nie w najbliższym czasie ;). Quote
Izabela124. Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 O nareszciv jestes, tvraz czas na fotvczki Quote
ewelinka_m Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 wreszcie jesteście :multi: super bo już myślałam że mnie wystawiłaś :eviltong: Quote
Izabela124. Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Witanko mam nadzieje, ze teraz codziennie bedziesz zagladala Quote
Helga&Ares Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 czeeeć Netki dawno mnie tu u Was nie było :eviltong: Quote
Recommended Posts