Czarna_Owieczka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ta lampa fajna jest (była) chciałam taką kupić ale nie mam gdzie postawić ;d Quote
Karolina_Nett Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Tak, była fajna. Skleić się niestety nie dało, ale mam nadzieję, ze sam ten "talerz" da się dokupić... :D. Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Jesteście zarejestrowane na psyimy :hmmmm: ? Quote
Karolina_Nett Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Kamcia_14 napisał(a):Jesteście zarejestrowane na psyimy :hmmmm: ? Jesteśmy zarejestrowani (chyba że tu chodzi o osoby wypowiadające się w tym topiku a nie o mnie i Netta), a co :fadein:? Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Kudłata_Koza napisał(a):Jesteśmy zarejestrowani (chyba że tu chodzi o osoby wypowiadające się w tym topiku a nie o mnie i Netta), a co :fadein:? A jakie macie nick :razz: Quote
nathaniel Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 psyimy? Ciekawe. Jestem zarejestrowana na piesija.info i czasami uszy mi puchną... Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 nathaniel napisał(a):psyimy? Ciekawe. Jestem zarejestrowana na piesija.info i czasami uszy mi puchną... Psyimy to bardzo fajny portal :razz: Jest tam kilka osób z dogo :p - Asti - Gucio - Ja - SonYa - Lika - KaskaSz Quote
Karolina_Nett Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Karolcia_: ) - taki mam nick :D. Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Kudłata_Koza napisał(a):Karolcia_: ) - taki mam nick :D. Zakładaj tam foto bloga :cool3: Quote
Karolina_Nett Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Kamcia_14 napisał(a):Zakładaj tam foto bloga :cool3: Eeee, ostatnio jakoś straciłam ochotę na takie duże psie fora, bo się tu gubię i nie wiem co czytać ;). Chcę powiedzieć że niedługo idzie4my do fryzjera =). Quote
Czarna_Owieczka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Kudłata_Koza napisał(a): Chcę powiedzieć że niedługo idziemy do fryzjera =). Koniecznie fotki :loveu: O ile się nie myle to umówieni jesteście na 15 maja :razz: Quote
Karolina_Nett Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Koniecznie fotki :loveu: O ile się nie myle to umówieni jesteście na 15 maja :razz: Dokładnie, tak jak mówisz, ale ja chciałam jutro tu taką niespodziankę zrobić :P. Chociaż nie wiem czy ktoś by oglądał ;). Quote
Karolina_Nett Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 W porównaniu z waszymi galeryjami (:P) to ja tam się nie odzywam nawet :roll:. Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ta myslisz że u mnie były od razu tłumy? Teraz nawet czasami jest pusto i nowe fotki stoją 2 dni zakurzone :-P Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Aha i coś jeszcze - Twój nowy av :loveu: Niesamowity :loveu: Quote
WinterGirl Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 HellO podajemy łapkę, Nett to taka mała kruszynka w porównaniu do WielkoLUDA... zostawiamy tulaska Pozdrawiamy milusio [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Karolina_Nett Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Aha i coś jeszcze - Twój nowy av :loveu: Niesamowity :loveu: Oh, dziękuję :). "bGirl" napisał(a): Nett to taka mała kruszynka A co mam powiedzieć teraz? Po fryzjerze? :D Niedługo fotki, bo narazie baterie się ładują :P. Quote
Karolina_Nett Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 No proszę, proszę, skoro się tak upominacie :razz:: Narazie tyle. Może potem dam więcej :mdrmed:? Bo jak narazie to nie mam wielu zdjęć a na dodatek przez imageshack nie chce mi wyświetlać zdjęć, a inne psują jakość :-( Ale myślę że i te się podobają :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dzień Dobry :cool3: Przejrzałam galerię, i stwierdzam, że Nett - SuperPies ! :mdrmed: Bardzo fajne fotencje... A psiak jeszcze fajniejszy ! :D Może potem dam więcej :mdrmed:?Ależ oczywiście, że dasz :evil_lol: Pozdrawiam xD Quote
Karolina_Nett Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 No dam, dam ^^. Tylko trochę potem :P. Nett jest super pies i ratuje ludzi w potrzebie. Wiesz... Ma taką czerwoną pelerynkę z napisem "Nett SuperPies" :D. Quote
Cambel&Megi Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Kudłata_Koza napisał(a):No dam, dam ^^. Tylko trochę potem :P. Nett jest super pies i ratuje ludzi w potrzebie. Wiesz... Ma taką czerwoną pelerynkę z napisem "Nett SuperPies" :D. Uuu, no to kuul :diabloti: Ciekawe, z jakich opresji ludzi ratuje :razz: Ja spadam :shake: Ale ślę pozdrowienia :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 No pieknie wygląda Necik :loveu: WYdoroślał :cool3: Quote
Karolina_Nett Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 :: FiGa :: napisał(a):No pieknie wygląda Necik :loveu: WYdoroślał :cool3: Ale będę miałą ciepły sweter na zimę z tej jego sierści, na dodatek taki mięciutki :razz:... A no wydoroślał, wydoroślał... Quote
Recommended Posts