Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejna piękna mordeńka zawitała u nas na forum :loveu: Nett jest bardzo podobny do pieska moich sąsiadów :loveu:

Ps.Tak jak wszystkich nowych użytkowników dgm ostrzegam, że dogo jest jak bagno :diabloti: Wciąąąąga :D
Pozdrawiam :lol:

Posted

Cześc karolina :multi: Czy my się przypadkiem nie znamy? :cool3:
Świetny ten filmik :loveu: Dlaczego ja go wcześniej nie widziałam?? Ja sie z moim moge schować :oops: Co to za muzyka do filmu?? :cool3:

Guest Kamcia_14
Posted

Świetna Galeria :loveu:. My się kozo tez znamy albo przynajmniej ja znam ciebie :evil_lol:. Z westie fora :razz:. Sznaucerek piękny :loveu:.
Postaram się często wpadać ale nie obiecuje że dotrzymam obietnicy.
U mnie w tym trudno :razz:.

Posted

Siemka Kamcia ;]. Ja ciebie od niedawna też znam ;P. Wpadać możesz kiedy chcesz, na 99% będę tu dawać ekspresowo nowe foty ;].

Często pod zdjęciami możecie zobaczyć podpis karolcia_:). Sa to jednak moje zdjęcia, tyle, że mam taki nick na innych forach ;].

Posted

Kudłata_Koza napisał(a):
Siemka FiGa ;P. Znamy się, znamy. Czemu go wcześniej nie widziałaś, to nie wiem, bo dawałam już link na PŚ. Do filmu muzyka Nickelback - Far Away.
A no o tytule się dowiedziałam juz wcześniej, jak oglądnęłam filmik do końca :cool3:

Posted

Trzeba było odrazu do końca oglądać, a nie ;P. Właśnie ładuję baterie, niedługo mam nadzieję zakupić całkiem nowe akumulatorki. Mam nadzieję, że to będzie jak najszybciej, i że będę mogła w końcu dać nowe, całkiem nowe zdjęcia :].

• 4 weeks later...
Posted

[quote name=':: FiGa ::']No to jak z tymi bateriami ?? :mad:
No... Mam fotki ;P.
Chwila, zaraz zedytuje posta.

Tylko ostrzegam, jak zobaczę na jakimś adopcyjnym blogu z podpisem "maltretowany przez poprzedniego właściciela", to powystrzelam ;P. Jasne?

Narazie tyle. Byliśmy na strzyżeniu, pani troszkę Netta wytrymowała. Jest OK :).

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Cześć Karola :multi:

Moja i nikomu jej nie oddam :evil_lol:
Racja, nikomu jej nie odda. Po tym jak przez tą piłkę potłukliśmy lapmę za 300 zł. to Nett całą ją rozerwał ;]. A tak ogólnie to siemka ;P.

Cześć Karolinko, poczochraj ode mnie Netta

Da się zrobić :).

Posted

Racja, nikomu jej nie odda. Po tym jak przez tą piłkę potłukliśmy lapmę za 300 zł. to Nett całą ją rozerwał ;]. A tak ogólnie to siemka ;P.
:crazyeye: Szkodniki :evil_lol:
Rodzice bardzo się złościli? Ja potłukłam w zabawie z Figową wazon i musiałam oddać za niego pieniądze z kieszonkowego :roll: Ale mam nauczke, działam szybciej niż myślę, dlatego trzeba ponieśc konsekwencje swoich wygłupów :lol:

Posted

To było niechcący :P. Jakoś tak samo wyszło, bo Nett się na dywaniku poślizgnął, jak mu piłkę rzuciłam i BUM! Po lampie ;). Co do rodziców, to nie było tak źle, mama sama zauważyła, tylko się mnie spytała co tam się stało (pozatym podłogi nie starłam do końca, a o była lapma z wodą, ta co robi parę ;P), to się tak nie złościła. Ale tata trochę, bo to ja go namawiałam do kupna :D. Ale i tak dobrze jest ;).

Posted

A ja widziałam taka lampę (w oriencie ;p) zmienia kolory, a ja w to dmuchnęłam, i się para rozwiała i był mały klops bo się nowa nie pojawiała, wyszłam szybciej niż zamierzałam, ale kiedy z powrotem wróciłam było ok ;p
Karolcia ciesz się że ta lampa na Netta nie spadła.