Karolina_Nett Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Taki prawie sznaucer miniaturowy, urodzony 27.10.2005 :) zjadacz roślin Quote
Czarna_Owieczka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Nett - słoneczko kochane :loveu: Jak na pierwszy raz to się z fotami rozpędziłaś :p Wypieść i podrap Miłego :D Quote
Karolina_Nett Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 No bo trzeba nadrobić, zeby na następny raz dać tylko te z 2007 :P. Nett wypieszczony ;]. Quote
LeCoyotte Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 witam kolejnego zwariowanego sztucerka w galerii :lol: masz fajna kudlata koze :P http://i3.tinypic.com/49kamiw.jpg jaki usmiech :evil_lol: a ten film, ktory zrobilas o nim jest swietny:thumbs: Quote
Karolina_Nett Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='ToB']witam kolejnego sztucerka w galerii :lol: masz fajna kudlata koze :P http://i3.tinypic.com/49kamiw.jpg jaki usmiech :evil_lol: a ten film, ktory zrobilas o nim jest swietny:thumbs: Stąd mój nick - Kudłata_Koza. Uśmiech ma niezły, to fakt. Dzisiaj myliśmy ząbki ;]. I dzięki za uznanie w sprawie filmu. Quote
haska_12 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Kolejna piękna mordeńka zawitała u nas na forum :loveu: Nett jest bardzo podobny do pieska moich sąsiadów :loveu: Ps.Tak jak wszystkich nowych użytkowników dgm ostrzegam, że dogo jest jak bagno :diabloti: Wciąąąąga :D Pozdrawiam :lol: Quote
Karolina_Nett Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Że wciąga, to już się przekonałam ;P. Quote
:: FiGa :: Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Cześc karolina :multi: Czy my się przypadkiem nie znamy? :cool3: Świetny ten filmik :loveu: Dlaczego ja go wcześniej nie widziałam?? Ja sie z moim moge schować :oops: Co to za muzyka do filmu?? :cool3: Quote
Karolina_Nett Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Siemka FiGa ;P. Znamy się, znamy. Czemu go wcześniej nie widziałaś, to nie wiem, bo dawałam już link na PŚ. Do filmu muzyka Nickelback - Far Away. Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Świetna Galeria :loveu:. My się kozo tez znamy albo przynajmniej ja znam ciebie :evil_lol:. Z westie fora :razz:. Sznaucerek piękny :loveu:. Postaram się często wpadać ale nie obiecuje że dotrzymam obietnicy. U mnie w tym trudno :razz:. Quote
Karolina_Nett Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Siemka Kamcia ;]. Ja ciebie od niedawna też znam ;P. Wpadać możesz kiedy chcesz, na 99% będę tu dawać ekspresowo nowe foty ;]. Często pod zdjęciami możecie zobaczyć podpis karolcia_:). Sa to jednak moje zdjęcia, tyle, że mam taki nick na innych forach ;]. Quote
:: FiGa :: Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Kudłata_Koza napisał(a):Siemka FiGa ;P. Znamy się, znamy. Czemu go wcześniej nie widziałaś, to nie wiem, bo dawałam już link na PŚ. Do filmu muzyka Nickelback - Far Away.A no o tytule się dowiedziałam juz wcześniej, jak oglądnęłam filmik do końca :cool3: Quote
Karolina_Nett Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Trzeba było odrazu do końca oglądać, a nie ;P. Właśnie ładuję baterie, niedługo mam nadzieję zakupić całkiem nowe akumulatorki. Mam nadzieję, że to będzie jak najszybciej, i że będę mogła w końcu dać nowe, całkiem nowe zdjęcia :]. Quote
Czarna_Owieczka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Kudłata_Koza napisał(a):całkiem nowe zdjęcia :]. Już nie mogę się doczekać, wytul Netta ;) Quote
Karolina_Nett Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name=':: FiGa ::']No to jak z tymi bateriami ?? :mad: No... Mam fotki ;P. Chwila, zaraz zedytuje posta. Tylko ostrzegam, jak zobaczę na jakimś adopcyjnym blogu z podpisem "maltretowany przez poprzedniego właściciela", to powystrzelam ;P. Jasne? Narazie tyle. Byliśmy na strzyżeniu, pani troszkę Netta wytrymowała. Jest OK :). Quote
nathaniel Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Cześć Karolinko, poczochraj ode mnie Netta Quote
:: FiGa :: Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Cześć Karola :multi: Moja i nikomu jej nie oddam :evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Cześć Karola :multi: Moja i nikomu jej nie oddam :evil_lol: Racja, nikomu jej nie odda. Po tym jak przez tą piłkę potłukliśmy lapmę za 300 zł. to Nett całą ją rozerwał ;]. A tak ogólnie to siemka ;P. Cześć Karolinko, poczochraj ode mnie Netta Da się zrobić :). Quote
:: FiGa :: Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Racja, nikomu jej nie odda. Po tym jak przez tą piłkę potłukliśmy lapmę za 300 zł. to Nett całą ją rozerwał ;]. A tak ogólnie to siemka ;P.:crazyeye: Szkodniki :evil_lol: Rodzice bardzo się złościli? Ja potłukłam w zabawie z Figową wazon i musiałam oddać za niego pieniądze z kieszonkowego :roll: Ale mam nauczke, działam szybciej niż myślę, dlatego trzeba ponieśc konsekwencje swoich wygłupów :lol: Quote
Karolina_Nett Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 To było niechcący :P. Jakoś tak samo wyszło, bo Nett się na dywaniku poślizgnął, jak mu piłkę rzuciłam i BUM! Po lampie ;). Co do rodziców, to nie było tak źle, mama sama zauważyła, tylko się mnie spytała co tam się stało (pozatym podłogi nie starłam do końca, a o była lapma z wodą, ta co robi parę ;P), to się tak nie złościła. Ale tata trochę, bo to ja go namawiałam do kupna :D. Ale i tak dobrze jest ;). Quote
Karolina_Nett Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Jakoś się udało, szczerze powiedzawszy to nie wiem jak ;P. Dostaliśmy małego ochrzana, ale... :D. Quote
Czarna_Owieczka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 A ja widziałam taka lampę (w oriencie ;p) zmienia kolory, a ja w to dmuchnęłam, i się para rozwiała i był mały klops bo się nowa nie pojawiała, wyszłam szybciej niż zamierzałam, ale kiedy z powrotem wróciłam było ok ;p Karolcia ciesz się że ta lampa na Netta nie spadła. Quote
Karolina_Nett Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Ale spadła na mnie, bo chciałam po nią zrobić "wślizg", ale trochę się nie udało :roll: Ale trudno... Layla, znaczy Czarna_Owieczko (:eviltong: ) właśnie o taka lapmę chodzi... ;). Quote
Recommended Posts