Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ehm widze ze tylko ja tylko sie udzielam na tym forum heheh ;) mam kolejne pytanko.. jak pewnie wszyscy posiadacze Staffordow Bull Terrierow wiedza ze te psy maja problemy z syfkami na brodzie.. w jaki domowy sposob mozna im pomagac zeby sie ich pozbyly ?? Pisze domowy gdyz jestem zza granicy a tutaj nie ma takich jak w Polsce magicznych masci itd ;) moze jakies witaminy ?? Pozdrawiam

Posted

ehh.. no widzisz i znowu to samo... Angielscy weterynarze mowia ze u staffow to normalne.. ale moze u staffow z Angli ?!?!? hehe lol Juz raz bylem z tym u weta to powiedzial zeby sie nie przejmowac.. i nic nie chcial dac na te syfki.. i po pewnym czasie znikly.. a teraz znowu sie pojawily.. i pytam Was tutaj o porady.. ajajaj ciezkie losy psow w tej Angli.. hehe pozdrawiam

Posted

Rottweiler mojego brata, też miał trądzik młodzieńczy, weterynarz powiedział, że minie i tak było :) (wierzyć mi się nie chciało, nigdy wcześniej o czymś takim u psa nie słyszałam).