Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Agucha, najlepiej do Mshume na pw :)

Heheh Asiu pisałyśmy w tym samym momencie ;)

Ja potrzebuję telefonu i maila do wpisania w wątku info.

Posted

mshume napisał(a):
Nie ma takiej potrzeby, chodziło nam tylko o takie 'preview', żeby zainteresowani tu trafili :)

czyli mam ją usunąć z wątku info? Bo już nic nie rozumiem :>

Posted

ona jest wstawiona na wątek dyskusyjny i niech tak na razie zostanie, nie chcę żeby mnie zasypywano telefonami.

Agucha napisał(a):
czyli mam ją usunąć z wątku info? Bo już nic nie rozumiem :>

Posted

Ja dopiero teraz wróciłam do domu a tu Rami kawał dobrej roboty odwaliła w międzyczasie :)

Z dotychczasowych obserwacji dodam jeszcze że Tequilka trochę z rezerwą odnosi się do mężczyzn. Może kiedyś spotkała ja jakaś krzywda z ich strony?
Obszczekuje codziennie mojego męża gdy przychodzi do domu z pracy czy zakupów. Gdy wychodzi z nim do ogrodu to zamiast się załatwić czeka wystraszona pod drzwiami domu. Podobnie traktuje mojego syna, natomiast ja i moja córka nie stanowimy zagrożenie - sama upomina się o głaski, branie na kolana itp. Na nas nie szczeka. Z powodu lęku przed moim mężem nie chciałaa się załaatwiać będąc z nim na polu co skutkowało dziś trzema kałużami w domu (na szczęście proporcjonalnymi do jej rozmiaru). Więc idealny byłby dom bez mężczyzn albo z jakimś delikatnym facetem, który dodatkowo nie zrażałby się takim zachowaniem psa. Być może to się zmieni, gdy przyzwyczai się do nowych domowników.

Posted

zakochałam się :) a Wam współczuję tych telefonicznych rozmów i spazmów i szlochów od odrzuconych kandydatek na mamusię Tequilki. A DT nie chce sobie 3 kilo pieska zostawić?