Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DONnka napisał(a):
Ciocia, a kiedy będzie wyciąg z OTOZu ???
Wpłaciłam parę groszy od siebie i Weimaromaniaczki :)

a ciocia chyba nie wyspana;) pisząc że wrzucam w drugi post finanse sygnalizowałam ze jest wyciąg i że wpłaty w tym drugim poście umieszczam :eviltong:

martwią mnie te finanse, bo rachunek za weta opłacony, ale na dt nie mamy a wiadomo ze na początku jest dużo jednorazowych a potem się kruszą i kruszą i kończą......a Ikarka jeszcze leczyć trzeba ..... już nam nowy rachunek u weta w Opolu rośnie....

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

azalia napisał(a):
tak się martwię o Ikarka.Sterydy są podstępne,źle działają na organizm.Tego nieszczęsnego guza,to tylko sterydami da się zmniejszyć?

Zgadzam się z przedmówcą;/

Posted

właśnie trwa walka o odpalenie mojego auta...jeśli się to uda to pojadę dziś do Opola i do Ikara...porozmawiam dokładnie z Karmelcią i może złapię jej weta...obgadamy wszystko jeszcze raz i zobaczymy co jeszcze ewentualnie można zrobić...ale z tego co Karmelcia mówiła sterydy to jedyna opcja zmniejszenia guza do tego stopnia aby był on operacyjny.....

Posted

danavas napisał(a):
właśnie trwa walka o odpalenie mojego auta...jeśli się to uda to pojadę dziś do Opola i do Ikara...porozmawiam dokładnie z Karmelcią i może złapię jej weta...obgadamy wszystko jeszcze raz i zobaczymy co jeszcze ewentualnie można zrobić...ale z tego co Karmelcia mówiła sterydy to jedyna opcja zmniejszenia guza do tego stopnia aby był on operacyjny.....

Agus -niech to auto odpali .....bedziemy czekac na wiesci .Jak Ci sie uda do niego dotrzec -to go wycmokaj i ukochaj .

Posted

ja nadal nie zmotoryzowana...:( dzwoniła Karmelcia:) Ikar dziś jakoś więcej je...coś się zaczęło dziać...pojawił się wyciek z guza, wet twierdzi ze to dobry znak....tfu tfu tfu...nie zapeszam........proszę trzymać kciuki jeszcze mocniej:)

Posted

danavas napisał(a):
ja nadal nie zmotoryzowana...:( dzwoniła Karmelcia:) Ikar dziś jakoś więcej je...coś się zaczęło dziać...pojawił się wyciek z guza, wet twierdzi ze to dobry znak....tfu tfu tfu...nie zapeszam........proszę trzymać kciuki jeszcze mocniej:)

Aga zaciskamy jak tylko mozna najmocniej .Kurcze ,on taki biedniutki jest ....az sie serce kroi .

Posted

Rozliczyłam się z dotychczasowym hotelikiem...zapłaciłam za 7 dni pobytu a jeszcze wczoraj wieczorem Ikarek trafił do nowego...mieszka w domu i ma ogród do dyspozycji...dla niego to dużo bardziej korzystne niż drugie piętro i schody do pokonania.....koszt taki sam a warunki dużo lepsze...ludzie sa bardzo mili i wrażliwi...udzielają się w adopcjach królików miniaturek :) a Pan uczy się w temacie technika weterynarii.... najbliższy gabinet weterynaryjny mają po drugiej stronie ulicy....podjęłam taką decyzje o przeniesieniu chłopaka bo uważam że będzie mu tam lepiej a poza tym on znał juz swoich nowych opiekunów i spedzał z nimi dużo czasu bo oba hoteliki się znaja i przyjaźnią...teraz ściskamy kciuki aby guz sie poddał i leki zadziałały....
nowy opiekun Ikara jest na dogo i niedługo się tu zjawi...:) no ale nasza Karmelcia obiecała chłopca mocno doglądac i zdawać również relację....:)

Posted

Witam
Co do przyjaźni z królikami to Ikar bardzo chętnie choć króliki mają nieco odmienne zdanie. Potrzebują trochę czasu.
Na pewno próbował zawrzeć znajomość z siatką z zakupami.
Trochę tęskni i szuka Karmelki ale je i na oko humor mu wraca.

Posted

Collodi napisał(a):
Witam
Co do przyjaźni z królikami to Ikar bardzo chętnie choć króliki mają nieco odmienne zdanie. Potrzebują trochę czasu.

cudownie byle do przodu...a koopa była? i jak z jedzeniem?

Posted (edited)

danavas napisał(a):
Rozliczyłam się z dotychczasowym hotelikiem...zapłaciłam za 7 dni pobytu a jeszcze wczoraj wieczorem Ikarek trafił do nowego...mieszka w domu i ma ogród do dyspozycji...dla niego to dużo bardziej korzystne niż drugie piętro i schody do pokonania.....koszt taki sam a warunki dużo lepsze...ludzie sa bardzo mili i wrażliwi...udzielają się w adopcjach królików miniaturek :) a Pan uczy się w temacie technika weterynarii.... najbliższy gabinet weterynaryjny mają po drugiej stronie ulicy....podjęłam taką decyzje o przeniesieniu chłopaka bo uważam że będzie mu tam lepiej a poza tym on znał juz swoich nowych opiekunów i spedzał z nimi dużo czasu bo oba hoteliki się znaja i przyjaźnią...teraz ściskamy kciuki aby guz sie poddał i leki zadziałały....
nowy opiekun Ikara jest na dogo i niedługo się tu zjawi...:) no ale nasza Karmelcia obiecała chłopca mocno doglądac i zdawać również relację....:)

Jakie fajne wieści :multi:
Ikarku, będzie dobrze :)
Żeby tylko ten guz szybko się zmniejszył i nie trzeba było zbyt długo faszerować Cię tymi sterydami :modla:

Edited by DONnka
Posted

Collodi napisał(a):
Witam

Tylko tak dalej! (oczywiście nie mam na myśli królików ;) )

Posted

Collodi napisał(a):
Witam

a swoją droga to cudne te królicze mordki:)