Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

unixena napisał(a):
Ikarek zadowolony.Mine ma usmiechnieta ,widac ,ze sie juz zadomowil .Fajny z niego psiak ,milusi i na pewno nie bedzie z nim klopotu .

Karmelcia mówi że on rozumie jak się mu każe iść na miejsce...posłuchana bestia:)

Posted

ha ha ha padłam z tego zdjecia co za rogal na mordce:)

ja niestety nie dam rady jutro z miziakiem do weta pojechać, bardzo przepraszam ale w środę postaram sie podskoczyc do chłopaka na małą sesję zdjeciową i odwiedzic Karmelcie. Niestety jutro od 12 pracuję całyczas a do 12 musze podskoczyć do mamci, danavas tak jak rozmawiałyśmy mamcia w szpitalu, dzięki Bogu bo chociaż badania jej zrobią:)

Posted

ja już tez głosowałam...

Ziober trzym się babino i mamę uściskaj....mocniutko!!!!!

A nasz Ikaruś znów nas straszy....dziś się zlał Karmelci w domu i w sumie dobrze bo zauważyła na ścierce krew.... siki tez bardzo nieprzyjemnie pachną...jutro powie o tym wetowi, aż się boje co to może być....:(

Posted

Karmelcia wejdzie rano to opisze dokładnie.....Ikar był dziś wieczorem u weta, trzeba będzie jeszcze raz z moczem pojechać...jak na razie wet zajął się guzem który rośnie i zwęża Ikarowi możliwość robienia kupy, jak się załatwia to go bardzo boli, wet dał mu sterydy na zmniejszenie tego guza...oby zadziałały, bo guz jest nieoperacyjny...jest za duży, zbyt długo Ikar z nim chodził....chcąc go wyciąć trzeba byłoby Ikara pozbawić doopki...:(
kurde cioteczki żeby te sterydy zadziałały.....

Posted

Kocurek napisał(a):
zadzialaja i koniec!Nie dopuszczamy innej mozliwosci.....

Melduje,ze dzis poslalam chlopaczkowi obiecany grosik.

Tak jest, nie dopuszczamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!