Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DONnka napisał(a):
Ja też jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa :cool3:
I nie skończy się na tych trzech dyszkach, które wysłałam :razz:
Myślę też nad kolejnym bazarkiem dla chłopaka :)
Poproszę ciocię Martika&Aisha :)
Wystawia bazarki piorunem :)

super kochana:)

gdyby nie ta praca to bym tez jakiś bazar zrobiła ...ale napisałam dopiero jeden rozdział a siedzę jak głupia nad tym godzinami...Byle do lutego...!!! oddam, obronie i spokój święty....

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danavas napisał(a):
super kochana:)

gdyby nie ta praca to bym tez jakiś bazar zrobiła ...ale napisałam dopiero jeden rozdział a siedzę jak głupia nad tym godzinami...Byle do lutego...!!! oddam, obronie i spokój święty....

No to w lutym oblewanie :razz:
Oj będzie się działo ;););)
Moje zaciśnięte kciuki już masz :):):)

Posted

bardzo grzeczny.....w domu nie nabrudził .....rano chętnie poszedł na powietrze... zrobił co miał do zrobienia i wrócił na swój dywanik..... zaraz wracam do domu to wyjdziemy na dłuzej...według mnie to ze sikał dość długo, no ale w swumie przywykłam do mniejszych psiaków więc moze to normalne jednak potem zrobił druga kałużę bez zadzierania łapy i dopiero po chwili zorientował się co robi...tak jakby nie kontrolował tego....

Posted

DONnka napisał(a):
No to w lutym oblewanie :razz:
Oj będzie się działo ;););)
Moje zaciśnięte kciuki już masz :):):)

tak...to będzie impreza nie należąca do tych spokojnych :P

Posted

kurde żal mi go jak nie wiem, nie wiem jak mogę wam pomóc z kasą u mnie strasznie krucho szczególnie że teraz nie dokładam do mojego psiaka 250 zł a 390:( nie wiem jak to bedzie, ja mogę pomóc w wiezieniu godo weta jak narazie:( biedny Ikarek, danavas a Twój tato go nie chce:)? jak już się tak przymizial Ikar u niego na dywaniku to może i podbił jego serducho:)

Posted

zioberek87 napisał(a):
kurde żal mi go jak nie wiem, nie wiem jak mogę wam pomóc z kasą u mnie strasznie krucho szczególnie że teraz nie dokładam do mojego psiaka 250 zł a 390:( nie wiem jak to bedzie, ja mogę pomóc w wiezieniu godo weta jak narazie:( biedny Ikarek, danavas a Twój tato go nie chce:)? jak już się tak przymizial Ikar u niego na dywaniku to może i podbił jego serducho:)

Ziober...pytasz się jakbyś nie znała mojego ojca....;)
on ma tylko przebłyski;)
transport do weta to już mega wielka pomoc :)

Posted

Ciociu Danavas i ciociu Karmelcio miałam Was dziś odwiedzic i oczywiście naszego kochanego Ikarka ale nie dam rady:( zdzwonię się z Wami w tygodniu i mam nadzieję że dostąpię tego zaszczytu i poznam przystojniaka:) a jak wogole się zaklimatyzował u Ciebie Karmelcio???:)

Posted

ciotki dzwoniłam doDanavas, Ikar uKarmelci szczęśliwy i kochany, ładnie schodzi po schodach nie ma z tym problemu:) a do weta w wtorek:) Karmelcia a o której chcecie jechać? może byśmy sie spotkały:)

Posted

[quote name='zioberek87']ciotki dzwoniłam doDanavas, Ikar u Karmelci szczęśliwy i kochany, ładnie schodzi po schodach nie ma z tym problemu:) a do weta w wtorek:) Karmelcia a o której chcecie jechać? może byśmy sie spotkały:)

Suuuper :multi:
Cieszę się, ze Ikarek grzeje doopkę w domowych pieleszach :):):)
Trzymam kciuki za dobre wieści od weta :)

Posted

zioberek87 napisał(a):
jak uda mi się zabrać z dziewczynami do weta to zrobię na pewno jakąś małą sesję:)

To czekamy na nowe foty :multi:
Mizianki dla słodkiego chłopaczka :loveu:

Posted

Ikarek już sie zadomowił...nie bardzo chciał jeść na początku...ale dziś już Karmelcia dzwoniła że się uspokoił i wcina jak ta lala......lubi mieć cały czas na misce i podjadać jak go najdzie ochota:) lubi tez oglądać telewizor...zwłaszcza reklamy....hehehe....Karmelcia mówi że jej zdaniem on był w domu, nie zachowuje się jak kojcowy piesek....no i ewidentnie woli panie...dziś syn Karmelci chciał z nim wyjść na spacer a Ikar ne ne.....zaparł się twardo i nie było szans żeby go wyciągnąć....a z Karmelcia bardzo chętnie.....
na wtorek planowana jest wizyta u weta.....nie wiem co będzie z tymi guzami.... cholera wie czy je ruszać czy lepiej zostawić...one są bardzo duże i można powiedzieć że dookoła odbytu, chcąc je usunąć z jakimś sensownym zapasem trzeba by było Ikarowi kawał dupiny wyciąć....zobaczymy co nowy wet powie....
no a jeszcze chciałam napisać że dt u Karmelci to raj dla odludków.....kilka osób na małym osiedlu w środku lasu...łąki pola , cisza spokój...idealne miejsce dla takiego staruszka....:)

martwi mnie tylko kwestia finansowa...lada dzień dostane wydruk z wpływami na Otoz....oby było tam na pokrycie doraźnych potrzeb...żeby już na starcie Ikarek nie zaczynał z długami.....jutro zrobię mu bazarek na spółkę z moimi chłopakami, którzy po uszy w długach.....ech.... wiem powtarzam się jak nakręcona...
KTO DA STAŁĄ NA IKARA??????