Ika czarnuszka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Jestem pięknym, młodym (2 letnim) i zdrowym czarnym terierem rosyjskim. Ze względów rodzinnych szukam nowego domu już na stałe. Potrzebuję odpowiedzialnego, zrównoważonego i konsekwentnego właściciela, który będzie miał czas na długie spacery i ćwiczenia ze mną. Uwielbiam biegać za patykiem lub piłką. Nie lubię tłumu, ani głośno zachowujących się ludzi. Wolę wieś lub tereny podmiejskie, nie lubię miejskiego zgiełku. Znam podstawowe komendy i przeważnie się do nich stosuję o ile coś nie rozproszy mojej uwagi. Lubię się uczyć i chętnie pójdę do psiej szkoły ale nie jestem ON-kiem i nie będę powtarzał komend aż do znudzenia. Na moje zaufanie i miłość trzeba sobie zapracować ale jak już pokocham to na całe życie. Obecnie przebywam w okolicach Kluczborka. Więcej informacji i kontakt w sprawie adopcji: Lilianna i Waldemar +48 505 126 095 [SIZE=2]Czesław 71/ 3724076 Quote
Ika czarnuszka Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Własciciel Beja wyjechał za granicę. Pies znalazł tymczasowy dom u ojca swojego pierwszego własciciela, niestety ze wzgledów rodzinnychz nowu musiał zmienic miejsce pobytu. W tej chwili przebywa w hotelu dla zwierząt w okolicach Kluczborka. Pilnie potrzebuje DOMU już na stałe, a przede wszystkim człowieka, którego będzie mógł pokochac. Bej przywiąże się do osoby, która okaże mu trochę serca i poswięci dużo czasu. On bardzo chce kochac i miec swojego pana. To właśnie w imię tej miłości broni osobę, która okazała mu serce. Pies wychowywał się z dziecmi ale niestety nie wszystkie dzieci akceptuje, więc lepiej żeby trafił do domu bez dzieci. Może mieszkac z suką, najlepiej starszą od niego, wtedy jej się podporządkuje. Kilka bardziej aktualnych fotek: Quote
Ewelinaaa Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Jeżeli pies potzrebuje ogłoszeń, czekamy na odpowiedź ;) Na pewno pomożemy ;) Quote
Recommended Posts