Movsar Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Czy można je dawać psom? Zwłaszcza takim o słabej trzustce ? Quote
gryf80 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 czy trzustkowcom mozna podawać tego nie wiem,ale ja dawałam jedną czy dwie w momencie przyrządania posiłku dla siebie.ponieważ w/w produkt jest drogi robie to rzadko Quote
filodendron Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Krewetki są lekkostrawne i mają niewiele tłuszczu, więc teoretycznie tak. Z drugiej jednak strony podobno zawierają sporo cholesterolu - jak na owoc morza. Nie wiem, jak to się ma do trzustki. Dawałam głowy krewetek, ale mój pies jest zdrowy. Quote
Michall Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Mój Boss też lubi krewetki, nie tak dawno robiłem makaron z krwetkami to mu dałem kilka surowych i zjadł, przysmażone też mu smakowały :) Generalnie lubi wszystko i chyba nie było rzeczy któej bynie zjadł Quote
Recommended Posts