trusek Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Bardzo proszę napisać, czy zgłoszenie należy wysłać pocztą, bo nie widzę nigdzie,że można wysłać e-meilowo Quote
mychaaaaa Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='trusek']Bardzo proszę napisać, czy zgłoszenie należy wysłać pocztą, bo nie widzę nigdzie,że można wysłać e-meilowo[/QUOTE] Ja wysyłam zawsze mailowo i zawsze zatwierdzają. Quote
trusek Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Dziękuje. Postaram się wysłać na ich adres e-meilowy. Może to wystarczy Quote
mychaaaaa Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='trusek']Dziękuje. Postaram się wysłać na ich adres e-meilowy. Może to wystarczy[/QUOTE] Wystarczy - jeśli wyślesz im w załączniku wypełniony formularz zgłoszeniowy, kopię rodowodu i ewentualnie championatów lub certyfikatu prób pracy (jeśli klasa uzytkowa) :) Quote
redivivus Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Jadę do Druskienik ze Szczecinka z aussikiem, na dwa dni, chętnie dołączę się do kogoś, albo zabiorę 1 osobę z małym psem Quote
szalej Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Fajnie, że jest tu kilka osób z Pruszkowa - my będziemy dopiero zaczynać przygode z wystawami, ale jak mała się będzie podobać to czemu w przyszlym roku na podbój Litwy nie wyruszyć :) Quote
Lofty Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Mam wolne miejsce w aucie jeśli ktoś szuka transportu zapraszam. Wyjazd w czwartek, hotel w dobrej cenie na dwie noce klepnięty. Powrót bezpośrednio po sobotnim CACIB-ie. Quote
pawelg Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 No piszcie, kto chetny ;) to jest moje miejsce, ja niestety mam w tym czasie turniej... ;)) Quote
Quirk Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='szalej']Fajnie, że jest tu kilka osób z Pruszkowa - my będziemy dopiero zaczynać przygode z wystawami, ale jak mała się będzie podobać to czemu w przyszlym roku na podbój Litwy nie wyruszyć :)[/QUOTE] Pruszków pozdrawia :-) Trzeba wyruszyć i to nie tylko na Litwę :-) My w tym roku nie jedziemy do Druskiennik. W tym czasie będą się rodziły szczeniaki. Quote
NIVA Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Spis wystawców (kontrolny): http://www.kinologija.lt/wp-content/uploads/2012/01/03.pdf http://www.kinologija.lt/wp-content/uploads/2012/01/04.pdf Quote
owca Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 dziś dostałam pocztą potwierdzenia :) Do zobaczenia :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Ma ktoś namiary na nocleg ?? http://info.druskininkai.lt/pl_apgyvendinimas/?x.10;g_s_g.1;p.20; tutaj juz mają wsio zajęte :( Quote
Lofty Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Lofty']Mam wolne miejsce w aucie jeśli ktoś szuka transportu zapraszam. Wyjazd w czwartek, hotel w dobrej cenie na dwie noce klepnięty. Powrót bezpośrednio po sobotnim CACIB-ie.[/QUOTE] Nadal mam wolne miejsce jeśli komuś wypadł transport zapraszam :) Quote
jovi Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Coyote Ugly FCI']Ma ktoś namiary na nocleg ?[/QUOTE] Pole namiotowe może być ? Quote
redivivus Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Lofty, skąd jedziesz? Jadę z aussikiem, chętnie się dołączę, jeśli udałoby to się zgrać Quote
pawelg Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 redivivus wyjazd z Krakowa, na Kielce/Radom...a ty skad jestes? Quote
AmartAmi Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Mam prośbę do kogoś kto był :) czy mogłabym prosić o scan stron z katalogu stawki Akit Amerykańskich? Niestety nie zdążyłam kupić katalogu, już pierwszego dnia zabrakło :( Quote
trusek Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='MisiaM']Mam prośbę do kogoś kto był :) czy mogłabym prosić o scan stron z katalogu stawki Akit Amerykańskich? Niestety nie zdążyłam kupić katalogu, już pierwszego dnia zabrakło :([/QUOTE] Ja też mam prośbę o stawkę charcików włoskich Quote
Matagi Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='MisiaM']Mam prośbę do kogoś kto był :) czy mogłabym prosić o scan stron z katalogu stawki Akit Amerykańskich? Niestety nie zdążyłam kupić katalogu, już pierwszego dnia zabrakło :([/QUOTE] Będę miala ze sobą katalog w niedzielę na wystawie:lol: Łap mnie;) Quote
mychaaaaa Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='trusek']Ja też mam prośbę o stawkę charcików włoskich[/QUOTE] raczej ciężko o katalog... kosztował 20 litów i mało kto się skusił na taki zakup :roll: Quote
AmartAmi Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='mychaaaaa']raczej ciężko o katalog... kosztował 20 litów i mało kto się skusił na taki zakup :roll:[/QUOTE] no ja chciałam kupić to już nie było - zabrakło :( Quote
Recommended Posts