Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='trusek']Bardzo proszę napisać, czy zgłoszenie należy wysłać pocztą, bo nie widzę nigdzie,że można wysłać e-meilowo[/QUOTE]

Ja wysyłam zawsze mailowo i zawsze zatwierdzają.

Posted

[quote name='trusek']Dziękuje. Postaram się wysłać na ich adres e-meilowy. Może to wystarczy[/QUOTE]

Wystarczy - jeśli wyślesz im w załączniku wypełniony formularz zgłoszeniowy, kopię rodowodu i ewentualnie championatów lub certyfikatu prób pracy (jeśli klasa uzytkowa) :)

• 1 month later...
Posted

Fajnie, że jest tu kilka osób z Pruszkowa - my będziemy dopiero zaczynać przygode z wystawami, ale jak mała się będzie podobać to czemu w przyszlym roku na podbój Litwy nie wyruszyć :)

Posted

Mam wolne miejsce w aucie jeśli ktoś szuka transportu zapraszam.
Wyjazd w czwartek, hotel w dobrej cenie na dwie noce klepnięty. Powrót bezpośrednio po sobotnim CACIB-ie.

Posted

[quote name='szalej']Fajnie, że jest tu kilka osób z Pruszkowa - my będziemy dopiero zaczynać przygode z wystawami, ale jak mała się będzie podobać to czemu w przyszlym roku na podbój Litwy nie wyruszyć :)[/QUOTE]

Pruszków pozdrawia :-)
Trzeba wyruszyć i to nie tylko na Litwę :-)
My w tym roku nie jedziemy do Druskiennik. W tym czasie będą się rodziły szczeniaki.

Posted

[quote name='Lofty']Mam wolne miejsce w aucie jeśli ktoś szuka transportu zapraszam.
Wyjazd w czwartek, hotel w dobrej cenie na dwie noce klepnięty. Powrót bezpośrednio po sobotnim CACIB-ie.[/QUOTE]

Nadal mam wolne miejsce jeśli komuś wypadł transport zapraszam :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mam prośbę do kogoś kto był :) czy mogłabym prosić o scan stron z katalogu stawki Akit Amerykańskich? Niestety nie zdążyłam kupić katalogu, już pierwszego dnia zabrakło :(

Posted

[quote name='MisiaM']Mam prośbę do kogoś kto był :) czy mogłabym prosić o scan stron z katalogu stawki Akit Amerykańskich? Niestety nie zdążyłam kupić katalogu, już pierwszego dnia zabrakło :([/QUOTE]

Ja też mam prośbę o stawkę charcików włoskich

Posted

[quote name='MisiaM']Mam prośbę do kogoś kto był :) czy mogłabym prosić o scan stron z katalogu stawki Akit Amerykańskich? Niestety nie zdążyłam kupić katalogu, już pierwszego dnia zabrakło :([/QUOTE]

Będę miala ze sobą katalog w niedzielę na wystawie:lol: Łap mnie;)

Posted

[quote name='mychaaaaa']raczej ciężko o katalog... kosztował 20 litów i mało kto się skusił na taki zakup :roll:[/QUOTE]

no ja chciałam kupić to już nie było - zabrakło :(