Jump to content
Dogomania

31.03-1.04.2012 XXIII Wiosenna - Legionowo / NDM

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted (edited)

owczarek'ab;18893684 napisał(a):
Ja do afganów mogłabym wpaść tylko na 10 min... W jakiej klasie jest pies?

Idziemy w pośredniej - przed nami 1 szczeniak i 2 w młodzieży, potem my i 2 w otwartej.
W planie sędziowania zaczyna się o 10.00, a o 10.20 jest koniec, więc szybko pójdzie.
Jakby co - moja to jedyny złoty afgan w stawce, pozostałe są czarne i cz-podp. :)

edit: ring 13 :)

Edited by amanda-1a
Posted

[quote name='Carlia']amanda-1a My będziemy prawdopodobnie od samego rana, też na ringu chartów wiec postaram się zrobić :)
O fajnie :)

To Wy debiutujecie - w klasie szczeniąt, z tą słodką malutką "włoszczyzną"? - tak coś kojarzę z charciego forum...
[SIZE=2]Miło będzie poznać
:D

Posted

borderterrier napisał(a):
Dzisiaj z Inką Indonesia Nadpilickie Bestyjki, MP 5/5pkt. + półfinał i 4 lokata BIS Veteran ! - sznaucer mini cz/s

Gratulacje :-), to chyba gdzieś koło was blisko stałam. Kojarzę pieska, ja byłam z łaciatym szczenięciem doga.

Czy ktoś robił może zdjęcia z finałów Best Baby ?? Mój maluch miał debiut i całkiem fajnie stał na finałach - taki pierwszy w szeregu łaciaty babik doga niemieckiego :-).

Posted

Mam prośbę, jeśli ktoś robił zdjęcia finałów juniorów (głownie 8 grupa) i finałów grupy 8 to baaaaaaaaaaardzo proszę o informację, wystawiałam moje dwa flaty a niestety nie miał kto robić zdjęć i nie mamy żadnej pamiątki :(

Posted

owczarek'ab;18936070 napisał(a):
Robił ktoś zdjęcia na młodym prezenterze dzisiaj? Byłam z airedale terrierem, byłabym wdzięczna za fotki.

Z kim szłaś ? z Jazz?