ysmay Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 U nas zaszły wielkie zmiany. Tito - zamieszkał z moją ciocią (2 ulice dalej) w domu z ogrodem. Zmarła jej mama a o ujął ją za serce. Jak go chwyciła w ramiona a on się w nią wtulił to już mi go nie chciała oddać. Ciocia to straszna psiara. Tito dostaje do jedzenia .... kanapki (oczywiście od czasu do czasu) i w domu jest wojna o to kto go może na space wyprowadzić. Bono - mieszka razem z nami i Coco. Nie mogłam oddać tej kochanej kulki teściowej. Jak tylko usłyszy budzik to biegnie do swojej bani aby z rana jej dać buziaka. I na koniec dla nas najważniejsza informacja - podpisujemy umowę na domek stały dla Coco :) w końcu Fundacja zakończyła sprawy psów w sądzie :). PS. muszę im porobić fotki zimowe Quote
kasikz Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Super. A kurteczki mają bardzo fajne, gdzie kupiłaś? Quote
ysmay Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 (edited) Różowa na allegro, a Bonka przerobiona z ubranka dziecięcego (żadna zakupiona w sklepie nie pasuje na tęgość, nowe ubranka są w szyciu) Edited January 24, 2013 by ysmay Quote
Recommended Posts