Ementos Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Możliwe, że był już taki temat... Ale dużo osób ma sporo materiałów, chęci, pomysłów- jednak brakuję inspiracji oraz wskazówek. Wstawiajcie tutaj "własne dzieła". Nie długo też coś wykombinuję i postaram się wam zaprezentować :) Quote
Juska27 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Ja dzisiaj zrobilam takie o to legowisko ze starego plaszcza mojej mamy :p Quote
Madziunia_Krk Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Dla tych którzy nie bardzo wiedzą jak samemu zrobić legowisko dla psa proponuję przeczytać tą instrukcję http://www.york-shop.pl/aktualnosci/tanie-legowisko-dla-psa.html dzięki niej można samemu wykonać naprawdę bardzo ładne legowisko dla psa. Quote
hoobert Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Ja będę próbował na dniach i na pewno zamieszczę efekty:) Oby wyszło. Quote
marlena i arvena Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 widział może ktoś gdzieś w necie konstrukcje-bez poszycia sofki dla psa ? Quote
RicoSB Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Świetne pomysły, sam po cichu planuje zrobienie legowiska. Materiał to skóra ekologiczna a środek to stara kołdra. Z tym, że jeszcze trochę czasu to potrwa. Jak skończę to nie omieszkam się pochwalić :) Quote
kate_ti Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Super pomysły! Sama muszę czegoś poszukać dla siebie, bo moja suczka ciągle chce spać ze mną :( Quote
Recommended Posts