Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ŚWIAT napisał(a):
Bardzo się cieszę że pies bezpieczny. Tylko ile takich jeszcze pewnie nasze podbeskidzkie wioski mają...ech...:(

...niestety, to rzeczywistość nie tylko Podbeskidzia:shake:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
...niestety, to rzeczywistość nie tylko Podbeskidzia:shake:

Oj tak....:(((( Ale każde uratowane istnienie to krok do przodu. Śnieżek przypomina do złudzenia moją Tonię, mam ją ze schroniska.... gdzie trafiła z interwencji w Gierałtowicah...Wszędzie są ludzie , którzy krzywdzą stworzenia, niestety:(( W awatarze Kretka znaleziona pod ławką , było 26 stopni mrozu...

Posłałam 40 zł.

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
bardzo Wszystkim dziękuje w imieniu Henia :)

przypominam , ze szukamy transportu na nadziele Bielsko B-K-ce !!!!

BUDRYSKU, wstaw tę informację w tytuł i podpis... tak łatwiej uwidzieć...

Posted

ewu napisał(a):
Oj tak....:(((( Ale każde uratowane istnienie to krok do przodu. Śnieżek przypomina do złudzenia moją Tonię, mam ją ze schroniska.... gdzie trafiła z interwencji w Gierałtowicah...Wszędzie są ludzie , którzy krzywdzą stworzenia, niestety:(( W awatarze Kretka znaleziona pod ławką , było 26 stopni mrozu...

Posłałam 40 zł.

Bardzo mocno się tego trzymam... bo nie mam innego wyjścia :(
I cieszę się gdy psiakowi się udaje... wbrew wszystkim i wszystkiemu!

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
nasz Henryk Sniezek ma własnie kastracje
wazy 20 km, wetka cenia Go na mlodszego niz 5 lat...zeby zniszczone mechanicznie...czyli probowal uwolnic sie z lancucha :(
bez problemu pozwolil zagladnac sie do pysia
ladnie chodzi w szeleczkach , troszke ciagnie ale nauczy sie

i najwazniejsze! wizyta wypadla super :)

:multi:
Niech szybciutko dochodzi do siebie :kciuki:

Posted

agnieszkaK napisał(a):
Gdzie Henryko będzie tymczasował w wawie, kojarzycie dzielnice?

dziewczyna z fb robila wizyte...mowila mi gdzie ale nie pamietam

proszę rozsylajcie info o transporcie..

Posted

BUDRYSEK napisał(a):

proszę rozsylajcie info o transporcie..

Bardzo ważne i pilne... transport Henia Snieżka w niedzielę z Bielska do Katowic...

[SIZE=2]już w niedzielę mógłby być w dt, a jeśli nie znajdzie się transport:shake:...nie wiem kiedy uda się go zawieźć...

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Bardzo ważne i pilne... transport Henia Snieżka w niedzielę z Bielska do Katowic...

[SIZE=2]już w niedzielę mógłby być w dt, a jeśli nie znajdzie się transport:shake:...nie wiem kiedy uda się go zawieźć...

Bardzo pilne.......

Posted

agnieszkaK napisał(a):
jak Henio się czuję?

Rozmawiałam z BUDRYSKIEM, lecz droga była tak paskudna(warunki), a ona za kierownicą, że nie chciałam przedłużać i wiem jedynie, że nie ma niczego niepokojącego...

Posted (edited)

zuzlikowa napisał(a):
Rozmawiałam z BUDRYSKIEM, lecz droga była tak paskudna(warunki), a ona za kierownicą, że nie chciałam przedłużać i wiem jedynie, że nie ma niczego niepokojącego...

Jak niczego nie znajdziecie , to porozmawiam z mężem. Ja niestety nie prowadzę auta. Mieszkam w Gliwicach więc dodatkowo trzeba zrobić jakieś 65km:( ale jak nikt z Bielska nie pomoże , to postaram się zmusić męża.Jeśli pogoda oczywiście pozwoli...

Edited by ewu
Posted (edited)

ewu napisał(a):
Jak niczego nie znajdziecie , to porozmawiam z mężem. Ja niestety nie prowadzę auta. Mieszkam w Gliwicach więc dodatkowo trzeba zrobić jakieś 65km:( ale jak nikt z Bielska nie pomoże , to postaram się zmusić męża.Jeśli pogoda oczywiście pozwoli...

Podeślij mi proszę, swój nr telefonu na pw lub wyślij smsa do BUDRYSEK(607 488 598 )... nie wiem kiedy uda jej się dorwać do neta, zadzwonię do niej rano... na razie na pewno nie ma żadnej alternatywy transportu dla Henia...

Dziękuję ewu... dobrze byłoby, by znalazł się ktoś z Bielska, ale jak nie, to bardzo przyda się Twoja pomoc...

Edited by zuzlikowa
Posted

zuzlikowa napisał(a):

Bardzo pilne... Henio potrzebuje pomocy... transport z Bielska B. do Katowic w niedzielę...