ŚWIAT Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Bardzo się cieszę że pies bezpieczny. Tylko ile takich jeszcze pewnie nasze podbeskidzkie wioski mają...ech...:( Quote
mestudio Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Podnoszę Heńka, może jeszcze ktoś wypatrzy jego potrzeby finansowe, a raczej pomoże finansowo Budryskowi:-) spłacić dług za psiaka. Quote
zuzlikowa Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 ŚWIAT napisał(a):Bardzo się cieszę że pies bezpieczny. Tylko ile takich jeszcze pewnie nasze podbeskidzkie wioski mają...ech...:( ...niestety, to rzeczywistość nie tylko Podbeskidzia:shake: Quote
ewu Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 zuzlikowa napisał(a):...niestety, to rzeczywistość nie tylko Podbeskidzia:shake: Oj tak....:(((( Ale każde uratowane istnienie to krok do przodu. Śnieżek przypomina do złudzenia moją Tonię, mam ją ze schroniska.... gdzie trafiła z interwencji w Gierałtowicah...Wszędzie są ludzie , którzy krzywdzą stworzenia, niestety:(( W awatarze Kretka znaleziona pod ławką , było 26 stopni mrozu... Posłałam 40 zł. Quote
BUDRYSEK Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 bardzo Wszystkim dziękuje w imieniu Henia :) przypominam , ze szukamy transportu na nadziele Bielsko B-K-ce !!!! Quote
zuzlikowa Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 BUDRYSEK napisał(a):bardzo Wszystkim dziękuje w imieniu Henia :) przypominam , ze szukamy transportu na nadziele Bielsko B-K-ce !!!! BUDRYSKU, wstaw tę informację w tytuł i podpis... tak łatwiej uwidzieć... Quote
zuzlikowa Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 ewu napisał(a):Oj tak....:(((( Ale każde uratowane istnienie to krok do przodu. Śnieżek przypomina do złudzenia moją Tonię, mam ją ze schroniska.... gdzie trafiła z interwencji w Gierałtowicah...Wszędzie są ludzie , którzy krzywdzą stworzenia, niestety:(( W awatarze Kretka znaleziona pod ławką , było 26 stopni mrozu... Posłałam 40 zł. Bardzo mocno się tego trzymam... bo nie mam innego wyjścia :( I cieszę się gdy psiakowi się udaje... wbrew wszystkim i wszystkiemu! Quote
kkasiiiar Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Napisalam wiadomosc do kazdej osoby bioracej udzial w wydarzeniu na fb o transporcie i jeszce na profilu transportowym na fb http://www.facebook.com/pages/Transport-tu-i-tam-po-drodze-mi/199778306699364?sk=wall Quote
elu Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 BUDRYSEK napisał(a):nasz Henryk Sniezek ma własnie kastracje wazy 20 km, wetka cenia Go na mlodszego niz 5 lat...zeby zniszczone mechanicznie...czyli probowal uwolnic sie z lancucha :( bez problemu pozwolil zagladnac sie do pysia ladnie chodzi w szeleczkach , troszke ciagnie ale nauczy sie i najwazniejsze! wizyta wypadla super :) :multi: Niech szybciutko dochodzi do siebie :kciuki: Quote
agnieszkaK Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Gdzie Henryko będzie tymczasował w wawie, kojarzycie dzielnice? Quote
BUDRYSEK Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 agnieszkaK napisał(a):Gdzie Henryko będzie tymczasował w wawie, kojarzycie dzielnice? dziewczyna z fb robila wizyte...mowila mi gdzie ale nie pamietam proszę rozsylajcie info o transporcie.. Quote
zuzlikowa Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 BUDRYSEK napisał(a): przypominam , ze szukamy transportu na nadziele Bielsko B-K-ce !!!! ... nadal potrzebny transport... przypominam... Quote
sonek666 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Zapraszam na bazarek - 50% dla Podopiecznych Budryska :-P:-P http://www.dogomania.pl/threads/221401-Ksi%C4%99garnia-i-inne-na-BUDRYSKA-i-SZYD%C5%81OWIEC-do-28.01.godz.-21-00?p=18431927#post18431927 Quote
zuzlikowa Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 BUDRYSEK napisał(a): proszę rozsylajcie info o transporcie.. Bardzo ważne i pilne... transport Henia Snieżka w niedzielę z Bielska do Katowic... [SIZE=2]już w niedzielę mógłby być w dt, a jeśli nie znajdzie się transport:shake:...nie wiem kiedy uda się go zawieźć... Quote
zuzlikowa Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Sonek, erko... bardzo dziękujemy w imieniu Henia i innych podopiecznych BUDRYSEK... Quote
zuzlikowa Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 zuzlikowa napisał(a):Bardzo ważne i pilne... transport Henia Snieżka w niedzielę z Bielska do Katowic... [SIZE=2]już w niedzielę mógłby być w dt, a jeśli nie znajdzie się transport:shake:...nie wiem kiedy uda się go zawieźć... Bardzo pilne....... Quote
zuzlikowa Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 agnieszkaK napisał(a):jak Henio się czuję? Rozmawiałam z BUDRYSKIEM, lecz droga była tak paskudna(warunki), a ona za kierownicą, że nie chciałam przedłużać i wiem jedynie, że nie ma niczego niepokojącego... Bardzo ważne i pilne... transport Henia Snieżka w niedzielę z Bielska do Katowic... Quote
ewu Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 (edited) zuzlikowa napisał(a):Rozmawiałam z BUDRYSKIEM, lecz droga była tak paskudna(warunki), a ona za kierownicą, że nie chciałam przedłużać i wiem jedynie, że nie ma niczego niepokojącego... Bardzo ważne i pilne... transport Henia Snieżka w niedzielę z Bielska do Katowic... Jak niczego nie znajdziecie , to porozmawiam z mężem. Ja niestety nie prowadzę auta. Mieszkam w Gliwicach więc dodatkowo trzeba zrobić jakieś 65km:( ale jak nikt z Bielska nie pomoże , to postaram się zmusić męża.Jeśli pogoda oczywiście pozwoli... Edited January 21, 2012 by ewu Quote
zuzlikowa Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 (edited) ewu napisał(a):Jak niczego nie znajdziecie , to porozmawiam z mężem. Ja niestety nie prowadzę auta. Mieszkam w Gliwicach więc dodatkowo trzeba zrobić jakieś 65km:( ale jak nikt z Bielska nie pomoże , to postaram się zmusić męża.Jeśli pogoda oczywiście pozwoli... Podeślij mi proszę, swój nr telefonu na pw lub wyślij smsa do BUDRYSEK(607 488 598 )... nie wiem kiedy uda jej się dorwać do neta, zadzwonię do niej rano... na razie na pewno nie ma żadnej alternatywy transportu dla Henia... Dziękuję ewu... dobrze byłoby, by znalazł się ktoś z Bielska, ale jak nie, to bardzo przyda się Twoja pomoc... Edited January 21, 2012 by zuzlikowa Quote
zuzlikowa Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 zuzlikowa napisał(a): Bardzo ważne i pilne... transport Henia Snieżka w niedzielę z Bielska do Katowic... Bardzo pilne... Henio potrzebuje pomocy... transport z Bielska B. do Katowic w niedzielę... Quote
Recommended Posts