Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przecież można go zawieźć do Zabrza i powiedzieć,że tutaj się go znalazło.On tam nie przeżyje mrozów i śniegów,jedząc raz w tygodniu,szkoda go,ładny piesek,a jeszcze jak będzie zadbany to domek znajdzie.

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śledzę ten wątek na facebooku i zauważyłam, że padła tam konkretna propozycja
od Pani, że mogłaby wziąć pieska tylko potrzebny transport do Warszawy. Narazie sprawa ucichła. Ale takie rozwiązanie byłoby najlepsze, oczywiście pod warunkiem,że chodzi o DT
lub DS i stałoby się to szybko.Jeśli miałoby być inaczej to chyba lepszy narazie dobry schron.Miejmy nadzieję, że ktoś czuwa i wątek Pani z Warszawy powróci...:)

Posted

Piesiak napisał(a):
Śledzę ten wątek na facebooku i zauważyłam, że padła tam konkretna propozycja
od Pani, że mogłaby wziąć pieska tylko potrzebny transport do Warszawy. Narazie sprawa ucichła. Ale takie rozwiązanie byłoby najlepsze, oczywiście pod warunkiem,że chodzi o DT
lub DS i stałoby się to szybko.Jeśli miałoby być inaczej to chyba lepszy narazie dobry schron.Miejmy nadzieję, że ktoś czuwa i wątek Pani z Warszawy powróci...:)

w sr bedzie wizyta u tej Pani, jak bedzie wszystko ok to trzeba bedzie zalatwiac transport
figu jedzie w niedz lub pon do wawy ale moze znajdziemy cos wczesniej?
niestety nie znalazlam nikogo kto moglby chociaz na kilka dni przetrzymac Sniezka :(
zastanawiam sie tez nad hotelem w lecznicy, mogliby go od razu obejrzec, odrobaczyc...ale na to trzeba fundusze

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
w sr bedzie wizyta u tej Pani, jak bedzie wszystko ok to trzeba bedzie zalatwiac transport
figu jedzie w niedz lub pon do wawy ale moze znajdziemy cos wczesniej?
niestety nie znalazlam nikogo kto moglby chociaz na kilka dni przetrzymac Sniezka :(
zastanawiam sie tez nad hotelem w lecznicy, mogliby go od razu obejrzec, odrobaczyc...ale na to trzeba fundusze

Koniecznie , zabierz go jak najszybciej , Pieniądze zbierzemy, to tylko kilka dni...nie majątek. Podaj kwotę,zaraz się roześle, ja natychmiast wpłacę, inni też.Nawet założę pełną kwotę i po zbiórce część mi oddacie.
On tam zamarznie..

Posted

ewu napisał(a):
Koniecznie , zabierz go jak najszybciej , Pieniądze zbierzemy, to tylko kilka dni...nie majątek. Podaj kwotę,zaraz się roześle, ja natychmiast wpłacę, inni też.Nawet założę pełną kwotę i po zbiórce część mi oddacie.
On tam zamarznie..

również dorzucę się do zbiórki

Posted

mestudio napisał(a):
Może i mnie będzie stać na grosik. Ale grosik do grosika i się uzbiera. Kochany zwierzak.

No to już jest nas cztery:) Budrysku bierz psiaka i wysyłaj numer konta. Posiedzi biedak w ciepełku a za parę dni pojedzie z Figu do Warszawy.

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Mysłalam ze jest bo Pani Agnieszka ma wpisane miejsce zamieszkania "Warszawa"( u ktorej niby pies przebywa)

Agnieszka to ja...

co z tego, ze udało sie jednego psiaka uratowac jak u chlopa z tej rodziny, ktory ma fiola i lezy polamana jest w takich samych warunkach 6 psow!:(

jezeli uda mi sie dzisiaj wszystko zorganizowac Sniezek pojedzie do lecznicy - trzeba go odrobaczyc, zaszczepic i moze wykastrowac bo w wawie na pewno bedzie drogo
jezeli nie bedzie szczekal w lecznicy (na gorze mieszkaja ludzie) to zostalby tam do wyjazdu...mam nadzieje, ze wizyta p/a w wawie bedzie ok?

prosilam zeby Pani zastanowila sie nad dt....nic nie wiemy o psie, nie znamy nawykow, bedzie musiala popracowac nad nim, nie wiem czy umie zachowac czystosc.....nie moze byc tak, ze po 2 dniach powie mi ze mam go zabierac...trzeba dac mu szanse i wszystkiego go nauczyc