azalia Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Przecież można go zawieźć do Zabrza i powiedzieć,że tutaj się go znalazło.On tam nie przeżyje mrozów i śniegów,jedząc raz w tygodniu,szkoda go,ładny piesek,a jeszcze jak będzie zadbany to domek znajdzie. Quote
Piesiak Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Śledzę ten wątek na facebooku i zauważyłam, że padła tam konkretna propozycja od Pani, że mogłaby wziąć pieska tylko potrzebny transport do Warszawy. Narazie sprawa ucichła. Ale takie rozwiązanie byłoby najlepsze, oczywiście pod warunkiem,że chodzi o DT lub DS i stałoby się to szybko.Jeśli miałoby być inaczej to chyba lepszy narazie dobry schron.Miejmy nadzieję, że ktoś czuwa i wątek Pani z Warszawy powróci...:) Quote
BUDRYSEK Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Piesiak napisał(a):Śledzę ten wątek na facebooku i zauważyłam, że padła tam konkretna propozycja od Pani, że mogłaby wziąć pieska tylko potrzebny transport do Warszawy. Narazie sprawa ucichła. Ale takie rozwiązanie byłoby najlepsze, oczywiście pod warunkiem,że chodzi o DT lub DS i stałoby się to szybko.Jeśli miałoby być inaczej to chyba lepszy narazie dobry schron.Miejmy nadzieję, że ktoś czuwa i wątek Pani z Warszawy powróci...:) w sr bedzie wizyta u tej Pani, jak bedzie wszystko ok to trzeba bedzie zalatwiac transport figu jedzie w niedz lub pon do wawy ale moze znajdziemy cos wczesniej? niestety nie znalazlam nikogo kto moglby chociaz na kilka dni przetrzymac Sniezka :( zastanawiam sie tez nad hotelem w lecznicy, mogliby go od razu obejrzec, odrobaczyc...ale na to trzeba fundusze Quote
erka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 No to zbierzemy jakś kasę na te kilka dni. Quote
Klaudus__ Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Boże jaki biedak - trzeba koniecznie szybko Mu pomóc!! Quote
ewu Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 BUDRYSEK napisał(a):w sr bedzie wizyta u tej Pani, jak bedzie wszystko ok to trzeba bedzie zalatwiac transport figu jedzie w niedz lub pon do wawy ale moze znajdziemy cos wczesniej? niestety nie znalazlam nikogo kto moglby chociaz na kilka dni przetrzymac Sniezka :( zastanawiam sie tez nad hotelem w lecznicy, mogliby go od razu obejrzec, odrobaczyc...ale na to trzeba fundusze Koniecznie , zabierz go jak najszybciej , Pieniądze zbierzemy, to tylko kilka dni...nie majątek. Podaj kwotę,zaraz się roześle, ja natychmiast wpłacę, inni też.Nawet założę pełną kwotę i po zbiórce część mi oddacie. On tam zamarznie.. Quote
elu Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 ewu napisał(a):Koniecznie , zabierz go jak najszybciej , Pieniądze zbierzemy, to tylko kilka dni...nie majątek. Podaj kwotę,zaraz się roześle, ja natychmiast wpłacę, inni też.Nawet założę pełną kwotę i po zbiórce część mi oddacie. On tam zamarznie.. również dorzucę się do zbiórki Quote
mestudio Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Może i mnie będzie stać na grosik. Ale grosik do grosika i się uzbiera. Kochany zwierzak. Quote
ewu Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 mestudio napisał(a):Może i mnie będzie stać na grosik. Ale grosik do grosika i się uzbiera. Kochany zwierzak. No to już jest nas cztery:) Budrysku bierz psiaka i wysyłaj numer konta. Posiedzi biedak w ciepełku a za parę dni pojedzie z Figu do Warszawy. Quote
ewu Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Hop, hop cioteczki dorzućcie do skarbonki i Śnieżek będzie Warszawiakiem:) Quote
Maruda666 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Też coś dołożę byle był bezpieczny :shake: Quote
agnieszkaK Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) ten domek w Wawie to DS czy DT? też się dorzuce byle go wcześniej zabrać Edited January 17, 2012 by agnieszkaK Quote
martasekret Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 co z proponowanym na fb domkiem...? zapadła jakaś decyzja...? biedny psiaczek....zimno...mokro...głodno...i ten ciężki łańcuch...:( Quote
kkasiiiar Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 na fb jest napisane ze piesek jest w Warszawie : " Piesek jest chwilowo u Pani Agnieszki w ciepłym domku :)" http://www.facebook.com/events/286416591407412/ Quote
zuzlikowa Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='kkasiiiar']na fb jest napisane ze piesek jest w Warszawie : " Piesek jest chwilowo u Pani Agnieszki w ciepłym domku :)" http://www.facebook.com/events/286416591407412/ Nie...nie- nie jest jeszcze w Warszawie. Dzisiaj ma być wizyta w dt ...tyle wiem na ten moment. Jeśli psiak jest u kogoś, to u BUDRYSEK i czeka na wynik wizyty oraz transport do Warszawy... Quote
kkasiiiar Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 (edited) Pomylily w takim razie mi sie Agnieszki !:oops: BUDRYSEK jestes wielka!! Edited January 18, 2012 by kkasiiiar Quote
2411magdalenka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 odwiedzam młodego, super że dobre wieści - trzymam kciuki za sprawdzenie dt :) Quote
BUDRYSEK Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 kkasiiiar napisał(a):Mysłalam ze jest bo Pani Agnieszka ma wpisane miejsce zamieszkania "Warszawa"( u ktorej niby pies przebywa) Agnieszka to ja... co z tego, ze udało sie jednego psiaka uratowac jak u chlopa z tej rodziny, ktory ma fiola i lezy polamana jest w takich samych warunkach 6 psow!:( jezeli uda mi sie dzisiaj wszystko zorganizowac Sniezek pojedzie do lecznicy - trzeba go odrobaczyc, zaszczepic i moze wykastrowac bo w wawie na pewno bedzie drogo jezeli nie bedzie szczekal w lecznicy (na gorze mieszkaja ludzie) to zostalby tam do wyjazdu...mam nadzieje, ze wizyta p/a w wawie bedzie ok? prosilam zeby Pani zastanowila sie nad dt....nic nie wiemy o psie, nie znamy nawykow, bedzie musiala popracowac nad nim, nie wiem czy umie zachowac czystosc.....nie moze byc tak, ze po 2 dniach powie mi ze mam go zabierac...trzeba dac mu szanse i wszystkiego go nauczyc Quote
Recommended Posts