Ania J Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 ewu napisał(a):10 zł stałej dorzucam... niestety mam dużo stałych deklaracji i dlatego tak skromnie. każda złotóweczka jest ważna - dziękujemy:Rose: Quote
BUDRYSEK Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='ewu']10 zł stałej dorzucam... niestety mam dużo stałych deklaracji i dlatego tak skromnie. dziekujemy :) to mamy juz 90 zł :) szukamy SKARBNIKA!!!! Śnieżek bardzo prosi o pomoc! DEKLARACJE STAŁE: Podaj Łapę - 20 zł cyga-fryga - 10 zł Vege Inicjatywa - 50zł ewu- 10 zł:loveu: Quote
BUDRYSEK Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [quote name='agnieszkaK']deklaruję 15zł na stałe bardzo dziękujemy :) Śnieżek bardzo prosi o pomoc! DEKLARACJE STAŁE: Podaj Łapę - 20 zł:loveu: cyga-fryga - 10 zł:loveu: Vege Inicjatywa - 50zł:loveu: ewu- 10 zł:loveu: agnieszkaK - 15zł:loveu: SZUKAMY SKARBNIKA!!!! Quote
Javena Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Jesli nie macie nic przeciw. Moge być skarbnikiem. Narazie mogę dać stałej 5 zł . Poprostu zbyt duzo mam deklaracji ,jak na bezrobotna.:( Quote
Ania J Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Javena napisał(a):Jesli nie macie nic przeciw. Moge być skarbnikiem. Narazie mogę dać stałej 5 zł . Poprostu zbyt duzo mam deklaracji ,jak na bezrobotna.:( Ślicznie dziękujemy! Quote
BUDRYSEK Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [quote name='Javena']Jesli nie macie nic przeciw. Moge być skarbnikiem. Narazie mogę dać stałej 5 zł . Poprostu zbyt duzo mam deklaracji ,jak na bezrobotna.:( super! bardzo sie ciesze:) napisz mi konto,podam ludziom z fb Śnieżek bardzo prosi o pomoc! DEKLARACJE STAŁE: Podaj Łapę - 20 zł cyga-fryga - 10 zł Vege Inicjatywa - 50zł ewu- 10 zł agnieszkaK - 15zł Javena - 5zł:loveu: Skarbnikiem jest Javena :) Quote
ulka 1108 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 jestem na zaproszenie Javeny, mogę dać 10 zł stałej, ale wolę uprzedzić, że wątek czytam dokładnie i rozumiem to co czytam, nie znoszę cioteczkowania i nie będę ochać i achać, jaki hotelik jest wspaniały, bo czym to się kończy można zobaczyć na wątkach psów u czarodziejki Quote
Agnieszka103 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Przeliczę te moje wszystkie stałe deklaracje i jeszcze tu do Was zaglądnę. Może uda się przynajmniej te skromne 5 zł... Dam znać Quote
ewu Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 ulka 1108 napisał(a):jestem na zaproszenie Javeny, mogę dać 10 zł stałej, ale wolę uprzedzić, że wątek czytam dokładnie i rozumiem to co czytam, nie znoszę cioteczkowania i nie będę ochać i achać, jaki hotelik jest wspaniały, bo czym to się kończy można zobaczyć na wątkach psów u czarodziejki Popieram i po tamtej historii jestem za dokładnym prześwietleniem hoteliku. Quote
Javena Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Ja też jestem za sprawdzeniem hoteliku,ale powiem Wam szczerze, tego nikt nie jest w stanie przewidzieć. U AlinyS pieski zawożone były do domu ,wszyscy wszystko widzieli. Na zdjeciach psy szczesliwe ,zadowolone. Niestety ,okazało się ,ze jak ich juz było za dużo ,wyladowały w jakimś kurniku. Pazernosć ludzi nie zna granic.Nie chce tu sugerować ,że wszędzie tak jest. Mam nadzieję ,ze wszystko bedzie dobrze. Quote
Javena Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Agnieszka103 napisał(a):Przeliczę te moje wszystkie stałe deklaracje i jeszcze tu do Was zaglądnę. Może uda się przynajmniej te skromne 5 zł... Dam znać Agnieszko ,ja tez tylko 5 zł ,nie dam rady wiecej ,ale jak nas bedzie wiecej ,to sie uzbiera. Quote
Javena Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 (edited) ulka 1108 napisał(a):jestem na zaproszenie Javeny, mogę dać 10 zł stałej, ale wolę uprzedzić, że wątek czytam dokładnie i rozumiem to co czytam, nie znoszę cioteczkowania i nie będę ochać i achać, jaki hotelik jest wspaniały, bo czym to się kończy można zobaczyć na wątkach psów u czarodziejki ulka1108 ,bardzo dziekuję w imieniu Śniezka .On jest takim rozkosznym psiakiem ,nie wiem ,co by sie z nim stało .W głębi duszy czuje ,że szybko dom znajdzie. [FONT="Arial Black"]10 zł[/FONT] jednorazowo zadeklarowała [FONT="Arial Black"]schroniskowiec [/FONT] ,oraz [FONT="Arial Black"]kamos[/FONT] Edited March 7, 2012 by Javena Quote
BUDRYSEK Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 na fb jest wpis z dt od Pani Anny: Znalazłam DOM STAŁY dla Śnieżka :)) moja znajoma go weżmie, nie mam wątpliwości że będzie miał dobrze :) zatem możemy zakończyć poszukiwania . Dziękujemy razem ze Śnieżkiem za całe zaangażowanie. nie mogłam sie dodzwonic, ale moze zagladnie tutaj i sama napisze? bede jeszcze dzwoniła pozniej...na razie akcja wstrzymana i czekamy na dokladniejsze info o nowym domku Quote
Tofikowa Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='BUDRYSEK']na fb jest wpis z dt od Pani Anny: Znalazłam DOM STAŁY dla Śnieżka :)) moja znajoma go weżmie, nie mam wątpliwości że będzie miał dobrze :) zatem możemy zakończyć poszukiwania . Dziękujemy razem ze Śnieżkiem za całe zaangażowanie. nie mogłam sie dodzwonic, ale moze zagladnie tutaj i sama napisze? bede jeszcze dzwoniła pozniej...na razie akcja wstrzymana i czekamy na dokladniejsze info o nowym domku Budrysek ale nowina :crazyeye::mdleje: Pani Aniu :Rose::Rose::Rose: Quote
Ania J Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Będziemy czekać na dalsze nowiny, oby się spełniło!! Quote
Javena Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 A jakoś dziwnie czułam ,że znajdzie dom. Czekamy zatem na wiadomosci. Quote
ewu Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Cudownie,że Śnieżek ma dom:) A ja Was zapraszam na wątek Izi , za parę dni czeka ją wywózka do Mysłowic...:( Zajrzyjcie proszę http://www.dogomania.pl/threads/223872-Wystraszona-czarnulka-Izi-b%C5%82agamy-o-pomoc-w-og%C5%82aszaniu-szukaniu-dt-ds!/page3 Quote
ewakrakow Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 jeśli okaże się, że pomoc nie potrzebna to polecam Wam wątek biedaka Badiego (jaskra), który ma spore długi w hoteliku. Piesek tak jak wszystkie tu zasługuje na pomoc, jest już starszy, na DS się nie zapowiada... http://www.dogomania.pl/threads/203717-Badi-nie-mamy-pieni%C4%99dzy-na-hotelik!!Wykruszy%C5%82y-si%C4%99-deklaracje.. dzięki wszystkim Quote
BUDRYSEK Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Pani Aniu dziękuję za pomoc w znalezieniu domu, jednak zanim Sniezek miałby do niego trafic konieczna jest wizyta p/a...prosze podac namiary na chetny dom, postaram się zorganizowac wizyte najszybciej jak to bedzie mozliwe. Quote
zuzlikowa Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='BUDRYSEK']na fb jest wpis z dt od Pani Anny: Znalazłam DOM STAŁY dla Śnieżka :)) moja znajoma go weżmie, nie mam wątpliwości że będzie miał dobrze :) zatem możemy zakończyć poszukiwania . Dziękujemy razem ze Śnieżkiem za całe zaangażowanie. nie mogłam sie dodzwonic, ale moze zagladnie tutaj i sama napisze? bede jeszcze dzwoniła pozniej...na razie akcja wstrzymana i czekamy na dokladniejsze info o nowym domku Zaraz, zaraz... oczywiście wspaniale, że chłopak ma szansę mieć dom stały ! Cudownie, że mimo,że pogryzł córkę P. Ani, to jednak ktoś znajomy chce mu dać dom stały, na całe jego życie. Wspaniale, ale nie popadajmy w nadmierny optymizm - nic nie wiemy o tych kandydatach na dom stały! Tu nie ma słowa na temat tego w jakich warunkach Śnieżek ma zamieszkać... bardzo proszę opiekuna psa o przeprowadzenie wizyty przed adopcyjnej u kandydatów na dom stały. Nie wyobrażam sobie by tego nie sprawdzić. Pamietajmy, że ten psiak już swoje przeszedł. Oczywiście trzymam kciuki za to by był to ten dom...dom Śnieżka.:lol: Quote
zuzlikowa Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='BUDRYSEK']Pani Aniu dziękuję za pomoc w znalezieniu domu, jednak zanim Sniezek miałby do niego trafic konieczna jest wizyta p/a...prosze podac namiary na chetny dom, postaram się zorganizowac wizyte najszybciej jak to bedzie mozliwe. Widzę,że opiekun psiaka juz wizytę organizuje :)... i tak ma być. Niech psiak będzie bezpieczny w odpowiednich warunkach i ludzie także niech są z nim szczęśliwi. Czekamy na wynik wizyty PA. A w jakiej miejscowości Śnieżek ma zamieszkać? Quote
Recommended Posts