doddy Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Cisza :( Sprawdzaliśmy domki, które się zgłosiły ale nic z nich nie wyszło. A teraz nikt o Najeczkę nie dzwoni :( Quote
doddy Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Odebraliśmy dzisiaj wyniki zeskrobin Najki, bo niepokoiła nas łysa plama. Grzyba nie wykryto, ale niestety jest liczny nużeniec. Już rozpoczęliśmy leczenie. Quote
Jetrel Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ja zwróciłam uwagę na coś innego. Najka ma chyba wybiórczą głuchotę, na spacerze z moim TŻ, słuchała tego, co jej wygodne:D Quote
asikowska Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Jetrel napisał(a):Ja zwróciłam uwagę na coś innego. Najka ma chyba wybiórczą głuchotę, na spacerze z moim TŻ, słuchała tego, co jej wygodne:D hahahaha prawdziwa kobieta:):D Quote
Jetrel Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ale naprawdę, aż się bałam że ma problemy ze słuchem. Dopiero telefon komórkowy za łebkiem pokazał że chyba blefuje:D Quote
doddy Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Ona w ogóle ma ciężki charakterek... Quote
Bjuta Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nużeniec! Hmmm. Kurczę... To będzie się panna musiała przyzwyczaić do zabiegów różnych... Quote
doddy Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Trwa, ale to walka na miesiące. A póki co Najki nikt nie chce. Quote
doddy Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Trzymajcie kciuki :) Najeczka dzisiaj przeprowadza się do nowej rodzinki! Zamieszka na warszawskim Ursynowie. Cała rodzina była u niej w odwiedzinach, my byliśmy z rewizytą, a dzisiaj nastąpi przeprowadzka. Trzymanie kciuków potrzebne bardzo, co by Najka nie dała plamy! Quote
doddy Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Najeczka od piątku już w nowym domu :) Nowi rodzice zabrali ją w piątek, aby przez weekend z nią już coś porobić. Najeczka bowiem kiepsko znosi jakiekolwiek zmiany i baliśmy się nawrotu niszczenia, załatwiania się w domu. Wieści z wczoraj - rodzina zakochana, wyrozumiała. Najeczka w piątek była bardzo zestresowana. Ale już wczoraj czystość zachowana :) Spacery na razie ma częste, aby się przestawić. I... śmiesznie, bo Najka wczoraj spotkała się z Billem przez przypadek. Marysia od Billa napisała na forum fundacji: Dziś dziełem przypadku poznałam nową rodzinkę Najki:) Bardzo sympatyczni ludzie, myślę, że młoda trafiła w super ręce. Wstępnie umówiliśmy się na jakiś wspólny spacerek, mam nadzieję, że wypali:))) Quote
Mysia_ Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Wspaniałe wieści :multi: Czyli Najka mieszka gdzieś prawie po sąsiedzku z Billem? :loveu: Quote
doddy Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Dzielnicę obok :) Bill Mikotów, Najka Ursynów. Quote
Bjuta Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Oj to super! Będą sobie mogły razem szaleć od czasu do czasu! :) Quote
ania > Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 ale fajnie, bardzo się cieszę, że Najeczka już w domu! :) Quote
Panca Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc powodzenia slicznej pannicy :) Quote
saraisa Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 ale świetne wieści :multi: w końcu i małej się poszczęściło! Quote
Mysia_ Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='doddy']Dzielnicę obok :) Bill Mikotów, Najka Ursynów. bardzo bardzo się cieszę :loveu: jedna z lepszych wiadomości w ostatnim czasie ;) mogę troszkę pospamować? Zapraszam na bazarek na kumpli ze schroniska, w którym mieszkała Najka :-(Cudne kolczyki, bransoletki i kosmetyki, wszystko nieużywane :) http://www.dogomania.pl/threads/224365-Bazarrro-dla-fajnych-kobitek!-)-cudne-kolczyki-i-nie-tylko!-do-23-59-dnia-20.03.2012?p=18803212#post18803212 Zapraszam! Quote
doddy Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Najeczka w nowym grzeczna. Wczoraj miała pierwszy test na zostawanie w domu i uff, zdała. Bo Najeczka to aniołkiem nie jest pod tym kątem... w DT zniszczyła drzwi pierwszego dnia na max. Quote
doddy Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Pięknooka Najka zawitała wczoraj z rodzicami na Dzień Ziemi. Quote
Recommended Posts