Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odebraliśmy dzisiaj wyniki zeskrobin Najki, bo niepokoiła nas łysa plama. Grzyba nie wykryto, ale niestety jest liczny nużeniec. Już rozpoczęliśmy leczenie.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Trzymajcie kciuki :)
Najeczka dzisiaj przeprowadza się do nowej rodzinki! Zamieszka na warszawskim Ursynowie. Cała rodzina była u niej w odwiedzinach, my byliśmy z rewizytą, a dzisiaj nastąpi przeprowadzka.
Trzymanie kciuków potrzebne bardzo, co by Najka nie dała plamy!

Posted

Najeczka od piątku już w nowym domu :) Nowi rodzice zabrali ją w piątek, aby przez weekend z nią już coś porobić. Najeczka bowiem kiepsko znosi jakiekolwiek zmiany i baliśmy się nawrotu niszczenia, załatwiania się w domu.
Wieści z wczoraj - rodzina zakochana, wyrozumiała. Najeczka w piątek była bardzo zestresowana. Ale już wczoraj czystość zachowana :) Spacery na razie ma częste, aby się przestawić.

I... śmiesznie, bo Najka wczoraj spotkała się z Billem przez przypadek.
Marysia od Billa napisała na forum fundacji:

Dziś dziełem przypadku poznałam nową rodzinkę Najki:)
Bardzo sympatyczni ludzie, myślę, że młoda trafiła w super ręce.
Wstępnie umówiliśmy się na jakiś wspólny spacerek, mam nadzieję, że wypali:)))

Posted

[quote name='doddy']Dzielnicę obok :)
Bill Mikotów, Najka Ursynów.

bardzo bardzo się cieszę :loveu: jedna z lepszych wiadomości w ostatnim czasie ;)

mogę troszkę pospamować? Zapraszam na bazarek na kumpli ze schroniska, w którym mieszkała Najka :-(Cudne kolczyki, bransoletki i kosmetyki, wszystko nieużywane :) http://www.dogomania.pl/threads/224365-Bazarrro-dla-fajnych-kobitek!-)-cudne-kolczyki-i-nie-tylko!-do-23-59-dnia-20.03.2012?p=18803212#post18803212 Zapraszam!

Posted

Najeczka w nowym grzeczna. Wczoraj miała pierwszy test na zostawanie w domu i uff, zdała.
Bo Najeczka to aniołkiem nie jest pod tym kątem... w DT zniszczyła drzwi pierwszego dnia na max.

• 3 months later...