doddy Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) Najkę zabraliśmy ze schroniska w Zabrzu pod opiekę fundacji w ostatni weekend. Teraz mała słodka potworzyca siedzi w DT w Warszawie i oczekuje na najlepszy, możliwy dom. Jest zaszczepiona, odrobaczona, zachipowana. Szukamy dla niej domu raczej w Warszawie, aby móc spokojnie wyegzekwować warunek sterylizacji. Mamy ogromną prośbę do ciotek, które mają więcej czasu niż my. Potrzebujemy pomocy w ogłoszeniach. Tekst do ogłoszeń: Otworzyłam oczy, ciekawa co nas czeka, pełna energii i radości. Biegając i podszczekując ogłaszałam światu swoją obecność ,chęć do zabawy i poznawania wszystkiego. Szczęśliwa podbiegałam do człowieka, który wziął mnie na ręce... I nagle z rąk do rąk, przy akompaniamencie płaczliwego szczekania, pisków, płaczu...ktoś wrzucił mnie do zimnej klatki.. Zadrżałam ze strachu i chłodu, serduszko biło mocno, wokół mnie za kratami widziałam innych... Z gardeł wyrwał się płaczliwy pisk.. - ale dlaczego? Za co? Nie zostawiaj mnie tutaj, będę już grzeczna... NAJKA ok. 4 - 5 miesięczny dzieciak mix Amstaffa... kolejne porzucone, oddane na pastwę losu , zimna i złych warunków... Za co? Za to, że przyszła na ten świat, za to, że trafiła do jednego z wielu podobno ludzi - tyle, że bez serca. Najka - z dziecięcą nadzieją i wiarą czeka na miłość i własny, szczęśliwy dom. A my szukamy dla niej mądrych i odpowiedzialnych opiekunów, którzy nigdy już nie pozwolą jej zaznać bezdomności. Warunkiem jest, aby sunia trafiła do domu w Warszawie lub okolicach, abyśmy mieli możliwość dopilnowania zasad adopcji szczeniaków - czyli sterylizacji po osiągnięciu dojrzałości. W sprawie adopcji prosimy o kontakt: 0503173023 fundacjaast.pl www.fundacja-ast.pl Edited March 11, 2012 by doddy Quote
kaszanka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 wystraszona dziewczynka, kciukasy za Najkę Quote
Mysia_ Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 mała łobuziara, ciekawa jestem jak sprawuje się tam u Was? :) Quote
Bjuta Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Słodka kluska. Daje bardzo mokre buziaki! :) Quote
Bjuta Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Słodkie są! I trafiły do jednego DT! To fajnie! :) Quote
doddy Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 I mieszkają z 2 pitbullami, amstaffem i yorkiem :) Quote
Mysia_ Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 cóż za bitwy tam się odbywają :evil_lol: Quote
ania > Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Najkę też sobie zapisuje i bede śledziła rozrabiare :) Quote
doddy Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Rozrabia :) Np. świetną zabawą jest ciągnięcie wujka Xanto za ogon... bo po co mu on? Domu szukamy dalej. Państwo zrezygnowali póki co z adopcji. Quote
doddy Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Mówi, że choć jest stary to się przyda :) Xanto nie lubi rozrabiary, bo mu dokucza. Quote
Mysia_ Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 doddy napisał(a):Mówi, że choć jest stary to się przyda :) Xanto nie lubi rozrabiary, bo mu dokucza. doskonale rozumiem wujka Xanto :eviltong: ale koniecznie mu przekażcie, że Najka jak była młodsza to była jeszcze bardziej zaczepliwa, marne to pocieszenie, ale zawsze jakieś :evil_lol: Quote
doddy Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 On myślał pewnie, że w DT będzie mieć fajną emeryturę, a tu mu przedszkole przyprowadzili... Odkąd nie ma Billa Najka nie ma się kim bawić... Ogłosiłam rozrabiarę ponownie. Quote
Bjuta Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Ona każdego smutasa rozbawi - ale trzeba mieć dla nieś Święęęęętą cierpliwość! Quote
doddy Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Eee jak na szczyla to i tak nie taka zła :) Pojętna jest bestyja. Quote
ania > Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 trzymam mocno kciuki żeby był konkretny odzew z ogłoszeń! :) (żeby biedny Xanto mógł odetchnąć :evil_lol:) Quote
Mysia_ Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 też trzymam kciuki :) są jakieś nowe fotki rozbójnicy? Quote
doddy Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Fotek nie ma bo Iza nie ma cyfrówki :( Ale są nowe wieści. Lalka wczoraj była u weta i pobrał on zeskrobiny z łysego placka na skórze. Chcemy się upewnić na 100% że to nie grzybek, bo zgłaszają się fajne psiowe domki o nią. Chcemy dmuchać na zimne, co by w razie co nie roznieść choróbsk :) Quote
Bjuta Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 O to super że jest zainteresowanie Najeczką! :) Quote
Panca Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 ja tez wyslalam sunie jako propozycje do domu w Bielski Bialej Quote
kaszanka Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 asikowska napisał(a):żeby szybko znalazła dom:) młode są - więc nie powinno być tak źle :) Quote
Recommended Posts