Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

TYTUS to 6 letni pies rasy Siberian Husky, wykastrowany, posiada paszport (od 2007 roku), kompletną książeczkę zdrowia i chip. Jest psem łagodnym, pewnym siebie i uwielbiającym długie spacery i jazdę na rowerze, posłusznie chodzi na smyczy i zna podstawowe komendy (łapa, siad, poproś itp.), jest psem bardzo układnym i inteligentnym.
Tytus jest w naszym domu od szczeniaka niestety musimy znaleźć mu nowy dom, gdyż mąż musiał podjąć pracę za granicą a Ja pomimo wszelkich starań nie potrafię pogodzić obowiązków właścicielki energicznego psa ( długie intensywne wspaniałe spacery) z obowiązkami matki 16 miesięcznej córeczki.
Szukamy domu u dobrych ludzi dla naszego psiaka (obecnie jest w bloku), gdy jest wybiegany to mu nie przeszkadza. Bardzo szybko przywiązuje się do nowych osób, pomimo że na początku podchodzi do obcych nie ufnie lecz bardzo łagodnie. Tytus nie może przebywać z innymi psami gdyż jest psem typu alfa.
Proszę o kontakt na e-mail: tytus2@vip.onet.pl., pomożemy również przy transporcie do nowego domu.

Edited by ala27
  • 4 weeks later...
Posted

Parę osób się pytało ale chcieli go do budy na łańcuch więc się nie zgodziliśmy. Szukamy domu u dobrych ludzi i staramy się je dobrze sprawdzać.

• 2 weeks later...
Posted

No niestety dalej trzeba szuka nowego domu dla Tytusa, gdyż zainteresowane osoby odwołały dwa razy spotkanie a teraz kontakt się urwał.
A miałam nadzieje ze tym razem się uda:shake:

Posted

Oj i to bardzo:( ale naprawdę jest mi bardzo ciężko zapewnić mu nawet dwa spacery dziennie (tym bardziej,że córka ostatnio często choruje) a Tytus potrzebuje dużo więcej ruchu!