teresaa118 Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 kto jeszcze pomoze :loveu:dla zwierzatek z BDT Quote
teresaa118 Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 nasluchujemy, moze ktos jeszcze zlituje sie nad potrzebujacym domkiem Quote
sleepingbyday Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 oby, oby! pies i jego rodzina potrzebują wsparcia. Quote
Ada-Vebby Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='Ada-Vebby']Zaproszona przez ciocię cisowiankę,trochę podczytałam..., na razie zapisuję wątek,pomyślę jak pomóc.[/QUOTE] Dogociocie,sorki,że dopiero teraz wracam;)na pewno pomogę ale wcześniej z moim pomysłem muszę 'trafić" do cioci cisowianki,a może do cioci prowadzącej bazarek dla Taja i Dauli. Quote
cisowianka Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='Ada-Vebby']Dogociocie,sorki,że dopiero teraz wracam;)na pewno pomogę ale wcześniej z moim pomysłem muszę 'trafić" do cioci cisowianki,a może do cioci prowadzącej bazarek dla Taja i Dauli.[/QUOTE] Tak jak napisałam (pw) ;) każdy pomysł jest na wagę złota :loveu:. Tak, niemalże zakładam spółki - chwilówki z cioteczkami które mają opanowane operacje w intrenecie ;) - wstawianie zdjęć i takie tam ;) Ja jestem noga i zwalam na internet bezprzewod.... ale próbowałam skończyło się :angryy: Ale mamy tutaj osoby biegle działające w necie mimo swoich zajęć i braku czasu działają prężnie ;) Ada-Vebby dziękujemy !!!! Za obecność za pomysła ;) super będziemy działać , ja muszę znowu zmykać , ale będę zaglądać ;) Quote
Ada-Vebby Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 ...jeśli chodzi o osoby" biegle działające w necie ".. to nie ja ;):),będę pomagała przy wysyłce fantów jeśli ktoś się skusi kupić ;)natomiast obfoceniem fantów,zrobieniem opisów i przesłaniem do cioteczki prowadzącej bazarek zajmie się Asia :),więcej już na wątku bazarkowym :) Quote
DONnka Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Wpadam do Daulli, żeby zapytać, czy karma od SKARPETY OWCZARKOWEJ dotarła ? Wczoraj otrzymałam maila z informacją, że już wysłana Quote
cisowianka Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Ja dzwoniłam wczoraj , ale nie potwierdzili, a ponoć zawsze ktoś jest w domu, zadzwonie jeszcze dzisiaj po godz. 10 ;) Quote
cisowianka Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='jkp']poproszę o nr konta jkp :loveu:- Dziękuję pięknie w imieniu dt Dauli wpłynęło 150 zł A karmy, firma kurierska nadal nie dostarczyła (dzwoniłam po godz. 10) Quote
cisowianka Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 JUŻ !!!! Dzwoniłam po 16 (jestem jeszcze w robocie:angryy:) karma dla Dauli uż jest !!!! Dzięki Skarpecie Owczarkowej Daula będzie miała w święta, spokojny brzuszek (bo głodna nie chodziła, ale po tym co dostawała były bączki) :) Wielkie dzięki Skarpeteczko! Quote
cisowianka Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Daula zabezpieczona fest, Renatka za otrzymane pieniążki już poczyniła zakupy dla Dauli -m.in. Preparat (tabletki dwuskładnikowe) Profivet hepato (hepatil i lecytyna) preparat wspomagający funkcje wątroby dla psów i kotów A jeszcze przesłałam zdjęcia do wstawienia przez sleepingbyday , może znajdzie chwilkę czasu ;) Niedługo robię do Dauli przedświąteczny kurs ;)Będą zdjęcia kolejne ;) Quote
sleepingbyday Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 ale miałam zasuw. jeszcze siedzę w pracy... cisowianka, może w 1 poście wpiszemy podsumowanie finansowe całej bozonarodzeniowej akcji, co? a fotki, proszę, jakie przesłodkie: Quote
cisowianka Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 (edited) Wpisuj, wpisuj ;) ja do pierwszego posta nie mam wjazdu. Wczoraj bylam również w odwiedzinach świątecznych, kupiłam coś dla Dauli (hepatic puszkowy 3 szt - wiem niewiele) coś dla koteczków no i troszkę słodkości dla domowników. Renatka życzy wszystkim dogomaniakom Wesołych i Spokojnych Świąt ;) Rozmawiałam też że niedługo zbierzemy kasę z bazarku , a ja z siostrą dołożymy brakującą kwotę i zakupimy karmę dla Dauli tak dla zabezpieczenia suni. Mam też kilka zdjęć, które Daula pozwoliła sobie zrobić, potem był odwrót i Daula była offline , a ja nie mialam strzykawki przecież :placz:(przypominam panią doktor). Edited December 23, 2013 by cisowianka Quote
sleepingbyday Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 no, ale to mi zestawienie pchnij, to wrzucę. podziękuj serdecznie renacie za zyczenia :-) Quote
cisowianka Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 sleepingbyday napisał(a):no, ale to mi zestawienie pchnij, to wrzucę. podziękuj serdecznie renacie za zyczenia :-) A co ja mam Ci pchać od początku wpłat wszystko wpisałam , trzeba tylko z ostatnich dwóch trzech stron wywiskać wpłaty (szt. 3 i Twoja 4) podane pogrubionym tekstem, jak znajdę chwilkę to napiszę. Natomiast druga informacja to kasa zebrana z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/249396-DZISIAJ-KONIEC-decoupage-i-wiele-innych-rzeczy-dla-Taja-i-Dauli-do-17-12-13 wyszło dla Dauli 145 zł i tak jak wspominałam siostra i ja dołożymy parę groszy i za 214 zł (bo takie mam ceny w znajomej lecznicy) kupię karmy Royal Hepatic i podrzcę im pod samiiutkie drzwi, albo wejdę dalej ;) ps. nadal nie ma banerka baloniarek na 1 stronie , jak znajdziesz chwilę to fajnie by było to uzupełnić ;) Quote
DONnka Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 A ja się nieśmiało przypominam :oops: Nie otrzymałam pocztą rachunku za karmę, którą SKARPETA OWCZARKOWA zakupiła dla Dauli Cisowianko, pamiętasz ? Adres do wysyłki rachunku chyba Ci podałam :roll: Na wszelki wypadek wysyłam jeszcze raz ;) Quote
cisowianka Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 DONnka napisał(a):A ja się nieśmiało przypominam :oops: Nie otrzymałam pocztą rachunku za karmę, którą SKARPETA OWCZARKOWA zakupiła dla Dauli Cisowianko, pamiętasz ? Adres do wysyłki rachunku chyba Ci podałam :roll: Na wszelki wypadek wysyłam jeszcze raz ;) Szczerze , nie pamiętam , adresu na pewno nie dostałam, a gdybym wiedziała o rachunku przekazałabym to info Renatce żeby pamiętała o pobraniu takowego. Ale przy tej akcji z kurierem (firmą)..... Po godz. 15 zadzwonie do domu Dauli czy coś wiedzą na temat rachunku, mam nadzieję że pobrali od kuriera jeśli miał i nie zachachmęcił. Quote
cisowianka Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 DONnka napisał(a):A ja się nieśmiało przypominam :oops: Nie otrzymałam pocztą rachunku za karmę, którą SKARPETA OWCZARKOWA zakupiła dla Dauli Cisowianko, pamiętasz ? Adres do wysyłki rachunku chyba Ci podałam :roll: Na wszelki wypadek wysyłam jeszcze raz ;) Wykonałam telefon - nie dostali żadnego rachunku, podpisał się mąż Renaty podpisem elektronicznym u kuriera, nic więcej nie dostali - tylko worek karmy. Co mam teraz zrobić prosić o oświadczenie od nich że dostali karmę, ew. poprosić ze sklepu z którego karma była wysłana o duplikat ? Quote
DONnka Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 cisowianka napisał(a):Wykonałam telefon - nie dostali żadnego rachunku, podpisał się mąż Renaty podpisem elektronicznym u kuriera, nic więcej nie dostali - tylko worek karmy. Co mam teraz zrobić prosić o oświadczenie od nich że dostali karmę, ew. poprosić ze sklepu z którego karma była wysłana o duplikat ? Nic nie musisz robić :) Dzięki, że tak szybko sprawdziłaś :) Przynajmniej mamy jasność sytuacji Ja się tym zajmę, bo to ja zamawiałam karmę :) Życzę wszystkim, którym bliski jest los Dauli DO SIEGO ROKU :BIG: Quote
cisowianka Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 DONnka napisał(a):Nic nie musisz robić :) Dzięki, że tak szybko sprawdziłaś :) Przynajmniej mamy jasność sytuacji Ja się tym zajmę, bo to ja zamawiałam karmę :) Życzę wszystkim, którym bliski jest los Dauli DO SIEGO ROKU :BIG: Dziękuję w im dt Dauli i do siego roku ! Donka dzięki serdeczne za pomoc, (oni znowu mają problemem z kurierem - porażka,ale tym razem czekają na przesyłkę z domu rodzinnego), z Daulą wszystko w porządku ;) Jutro jak mi się uda odwiedzę ich w nowym roku. ;) Quote
sleepingbyday Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 z zupełnie innej beczki - pilnie szukamy osoby do wizyty przedadopcyjnej w wawie na ul. puszczy solskiej - okolice powstańców śląskich, górczewskiej i połczyńskiej. bardzo prosze o pwjeśli ktośz doświadczeniem mieszka w pobliżu. sprawa pilna. Quote
cisowianka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Spróbowałam zebrać do kupy akcje przedświąteczną ;) Wpłaty które wpłynęly bezpośrenio na konto bdt: - arim - 50 zł - teresaa118 - 100 zł - jkp -150 zł a na moje konto: sleepingbyday - 20 zł -ja dorzuciłam 40 zł do wspólnej puli i zrobiłam zakupy żywnościowe razem z moją siostrą i koleżanką:ryż 1kg, makaron świderki , nitki,mąka 1kg, cukier 1kg,, kasza gryczana 2kg, herbata, kawa capucino, masło, , masło orzechowe ( taa Renatka jest uczulona ale panowie już nie ;) więc wszystko bylo ok. z tym masłem ) olej 3 l. , konserwy rybne ( 2w pomidorach i w 2oleju) dżem , pomarańcze(siatka), wędliny, pasztet i kiełbasa krakowska (pakowane próżniowo) żółty ser, różne słodkości, ciastka, sucha karma dla kotów purina, saszetki dla kotów. Zazwyczaj jak do nich jadę to nie z pustymi rękami, jak dam radę to dzisiaj zrobie zakupy karmy hepatic za kasę uzbieraną z bazarku (brakującą kwotę dorzucam ja z siostrą ;)) Oczywiście zdjęcia paragonu zkupu karmy i ze spotkania podorzucę. Quote
sleepingbyday Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 ja teraz tylko jedno - nieustająco szukamy osób do pomocy w szukaniu niewidomego staruszka. i tej pomocy nie mamy. zaginęły kolejne psy, jakis koszmar, już sama nie wiem, kogo prosic o pomoc, o realne wyjście z domu i pójscie w las, gdzie mamy przerzucac siły, marne, bo kilkuosobowe. na nic innego teraz mnie psychicznie nie stać, bo rozgoryczona jestem ludźmi. Quote
Recommended Posts