psi Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 KONIŚ powiedz jak ci pomóc znaleźć ten dom .... :( Quote
zachary Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Nowe, intrygujące zdjęcia, nowy tekst?.....Hmm, on potrzebuje koniolubnego domu... Quote
psi Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='zachary']Nowe, intrygujące zdjęcia, nowy tekst?.....Hmm, on potrzebuje koniolubnego domu...[/QUOTE] Tak zdecydowanie to musi być KONIOLUBNY domek:) Ja to mogę tylko tekst sklecić ,fizycznie nie dam rady podskoczyć do KONIA .... Zapraszam miłośnikow tej rasy i dużych psow :) Quote
zachary Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 To w takim razie, mamy do czynienia chyba z latającym Koniem - Pegazem....skoro ciągle z nim lecicie :evil_lol:;):loveu: Quote
psi Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='zachary']To w takim razie, mamy do czynienia chyba z latającym Koniem - Pegazem....skoro ciągle z nim lecicie :evil_lol:;):loveu:[/QUOTE] Bo ten "NASZ KONIU" to wyjątkowy okaz :D nie ma drugiego takiego na tym "padole" ;) Quote
psi Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 no to fruniemy,skaczemy,podnosimy i co nie tylko byś w końcu znalazł ten SWÓJ DOM Quote
zachary Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Ciężka sprawa ciągnąć Konika;)...ale czasem tak bywa, że raz Konik ciągnie a raz Konika ciągną....:evil_lol:. Może uda się dociągnąć go do jakiegoś super domku?.....:eviltong: Quote
psi Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 no to spinam mięśnie i wlokę tego KONIA na pierwszą ..... ZAPRASZAM MIŁOŚNIKÓW DUŻYCH PSÓW :-) Quote
dreag Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Psi, BABA HEROD z Ciebie:evil_lol:. Quote
zachary Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 dreag, żebyś wiedziała! Psi, swoim cudownym uporem już dociągnęła parę "beznadziejnych" przypadków do wspaniałych domków, a byli też tacy, co jej kłody pod nogi rzucali w trakcie tego ciągnięcia... Quote
zachary Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Oooo! Jak kolorowo u Konika a on nawet nie wie o tym...bo mu smutno w hotelu i chce do swego domku.... Quote
dreag Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 zachary napisał(a):dreag, żebyś wiedziała! Psi, swoim cudownym uporem już dociągnęła parę "beznadziejnych" przypadków do wspaniałych domków, a byli też tacy, co jej kłody pod nogi rzucali w trakcie tego ciągnięcia... Wiem, wiem, liczę, że i tym razem będzie happy end :) Quote
psi Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 dreag napisał(a):Psi, BABA HEROD z Ciebie:evil_lol:. zachary napisał(a):dreag, żebyś wiedziała! Psi, swoim cudownym uporem już dociągnęła parę "beznadziejnych" przypadków do wspaniałych domków, a byli też tacy, co jej kłody pod nogi rzucali w trakcie tego ciągnięcia... oj cioteczki nie zawstydzajcie :oops: ja za dużo nie pomagam ,jak bym chciała :-( wlazł ten KONIU ze swoimi kopytkami w moje serce i jakoś nie wypada mi "porzucić" chłopaka ;) ..... zdjęcia na FB cudne jutro skopiuję chyba,ze tu już są a jeszcze nie ogarnęłam :roll: Quote
psi Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 cioteczki musi w końcu być ten szczęśliwy dzień ..... nie takie biedy grzeją swoje tyłeczki na kanapie ..... zdjęcia jeśli uda mi się to wrzucę za chwilę .... ostatnio FB nałożyło jakieś blokady i nie mogłam kopiować Quote
zachary Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Nooo, kawał psa z niego...Prawdziwy Konik! I ładnie wygląda! Quote
dreag Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 (edited) Kochana Magolek mimo, iż Konik jest na bezpłatnym dt u Kuny nadal co miesiąc zasila Skarpetę Konia, przez co Koniś zabezpieczony na "wszelki wypadek". Z całego serca dziękuję :loveu::loveu::loveu:, właśnie nadeszło kolejne 20 zł:). Edited February 27, 2014 by dreag Quote
Recommended Posts