Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

psi, Tobie już kręgosłup pewnie wysiada od dźwigania Konisia...Kochana jesteś! Pewnie zimno mu w te diabelskie mrozy jak wylezie z budki w kojcu ?...On nie ma dłuzszej sierści ani podszerstka jak haszczaki u kuny...

Posted

[quote name='zachary']psi, Tobie już kręgosłup pewnie wysiada od dźwigania Konisia...Kochana jesteś! Pewnie zimno mu w te diabelskie mrozy jak wylezie z budki w kojcu ?...On nie ma dłuzszej sierści ani podszerstka jak haszczaki u kuny...[/QUOTE]
zachary kupiłam poduszkę do masażu shiatsu to daję radę dźwignąć KLOCKA ;) cóż poradzić takie życie :roll: ale i tak ma o milion razy lepiej niż by miał wieść żywot dzikiego psa w lesie .... może i jemu w końcu się poszczęści i znajdzie tego swego ludzia

Posted

[quote name='zachary']W lesie chyba już by następnej zimy nie doczekał...Z tą poduszką do masażu to dobry pomysł![/QUOTE]

zamarzł by biedaczek ..... na FB wrzuciłam jego zdjęcie sobie w tle może tak ktos wypatrzy ..... jak jutro posiedze to może uda mi się jeszcze opis zrobić na zdjęciu ale muszę poszperać w necie bo nigdy tego nie robiłam

Posted

Cioteczko Kuna dziękuję serdecznie za pokazanie facjaty i nie tylko KONISIA miło popatrzeć na niego :loveu: Domku przybywaj i pokochaj tego psiaka

Posted

[quote name='psi']Witaj KasiaT co słychać jak znosicie te mrozy ???

KONISIU pamiętam i podrzucam :)[/QUOTE]
Mrozy do tej pory u nas wyglądają tak,że Nefra śpi w domu owinięta pod kocem(a jak trzeba,aby honorowo oddała mocz,to jest wielka obraza majestatu,że ktoś ją zmusza do postawienia stopy na zimnym śniegu),a Obelix o godz 20 stoi pod drzwiami prosząc o wyjście i śpi kołami do góry na śniegu-nawet -26 go nie wzruszało(a niby mam psy tej samej rasy....)

Konisu galopuj wysoko

Posted

[quote name='KasiaT']Mrozy do tej pory u nas wyglądają tak,że Nefra śpi w domu owinięta pod kocem(a jak trzeba,aby honorowo oddała mocz,to jest wielka obraza majestatu,że ktoś ją zmusza do postawienia stopy na zimnym śniegu),a Obelix o godz 20 stoi pod drzwiami prosząc o wyjście i śpi kołami do góry na śniegu-nawet -26 go nie wzruszało(a niby mam psy tej samej rasy....)

Konisu galopuj wysoko[/QUOTE]

o widzisz Nefra mimo bogadszego okrycia woli ciepełko :) Miziaki i buziaki w mokre noski zasyłam :)

KONISIU kolejny dzień się zaczyna i kolejna szansa .....KONIŚ jak Nefra potrzebuje i pragnie ciepłej kanapy .....

Posted

[quote name='psi']cioteczko dreag a może KONISIA wydarzenie przerzucić z podlaskiego na ogólny może tam ktoś go wypatrzy ????[/QUOTE]
ponawiam pytanie ;)

Posted

[quote name='dreag']Jestem, jestem, myślę, że to świetny pomysł, jak to zrobić ?[/QUOTE]

jako założycielka wydarzenia musisz o to zwrócić się do moderatora ........ dzięki dreag :)

Posted

[quote name='psi']jako założycielka wydarzenia musisz o to zwrócić się do moderatora ........ dzięki dreag :)[/QUOTE]
Czy zauażyłyście, gdzie jest wątek Konisia ;) ?