dreag Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 psi napisał(a):hopsanko Konisia .... chłopaka ciężki to ciężki ale powinnam dźwignąć "drania" :D Ja dałam radę, to może i Ty udźwigniesz :). Quote
dreag Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 Nie ma chętnych na Konisia :(... Quote
psi Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='dreag']Nie ma chętnych na Konisia :(...[/QUOTE] cholera nie rozumiem ... on taki fajny ułożony chłop jest .... Konisiu do góry Quote
KasiaT Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Mam nadzieję,że może wkrótce los się do Konia uśmiechnie i znajdzie w końcu swój własny kąt Quote
wykrywka Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Od dłuższego już czasu zaglądam do Konika z nadzieją na dobre wieści. Na wątek ściągnęło mnie porównanie do dobermana i określenie "Konik" i ... zobaczyłam psa bardzo podobnego do "mojego" Borysa, którego nazywam Konisiem i w którym widzę i coś z dobermana i coś z baucerona. U Konika chociaż ze zdrowiem lepiej. Quote
dreag Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 Witamy kolejną ciocię Konika. Konik otrzymał znów 20 zł od cioci Magolek, dziękujemy :loveu:. Jakby trzeba było odtransportować Konia gdzieś dalej do nowego domu, chłopak przygotowany;). Quote
dreag Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [quote name='Klementynkaa']a domku ani widu ani słychu...[/QUOTE] Niestety... :( Quote
psi Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [FONT=lucida grande]Dzień Dobry :) Witam serdecznie cioteczkę wykrywka :)KONIK jakoś szczęścia nie ma ale nie takie psiaki odnajdywała swoje domki ..... zapraszam serdecznie do zapoznania się z dobrze ułożonym mężczyzną :) bo KONIŚ to już pełnoletni jest i nie wypada używać określenia chłopak ;)[/FONT] Quote
psi Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Witaj KONISIU :) uskuteczniamy podnoszenie ;) Quote
KasiaT Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Koniu,już czas najwyższy aby mikołaj podarował Ci na święta nowy domek i kochających człowieków Quote
psi Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 :eviltong::mad::loveu::mad::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts